Surullinen katsastus...taas.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tha022, 8.8.2005.

  1. JYN85

    JYN85 3rd gear

    Kävin eilen katsastamassa 67 mussea ja katsastus keskeytettiin , koska rekisteritiedot eivät vastaa ajoneuvoa. Autoon vaihdettu alkuperäisen 390 FE:n tilalle 393W (351W), alukannet yms. Muuten auto meni katsastuksesta läpi. Olen katsastanut auton samalla konttorilla tällä moottorilla kahtena edellisenä vuotena. Nyt vaativat muutoskatsastuksen ja tehonmittauksen. Onko tietoa kuka tekee viranomaisten hyväksymiä tehonmittauksia Pirkanmaalla?
     
  2. pas2

    pas2 Gearhead

    Kipase toisella konttorilla.
     
  3. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Tykkäsin ja vielä sanallisesti komppaan nimimerkkiä passerby - pari kertaa olen Buickin leimannut ja molemmilla kerroilla olen vienyt Muonamiehentielle. Jälkimmäisellä kerralla tosin tuli ensin hylsy ja aivan aiheellisista asioista.

    Ja asiaan liittyen: heitetään nyt (ei-maksettuna) mainoksena tähän kiitokset vielä kerran Jamantille - hyvin on Buickin taka-jarrut pelittäneet sen jälkeen, kun kiesi pyörähti pikaisesti sun pajalla :)

    Summa summarum: en suosittele Kehän Autokatsastusta siksi, että sieltä saisi leimaa paskakasaan tai mihinkään pommiin (ei varmasti saa, kaverit on kyllä jämptejä) vaan siksi, että ko. aseman heput ymmärtää ettei 45 vuotias Auto ole ihan sama asia kuin 3 vuotias Skoda.

    -JJ-
     
    passerby ja JAMANT tykkäävät tästä.
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Aaah, punainen GS-Buick.... Takajarruletku tukossa, jäi takajarrut päälle, muistan casen!!!
     
  5. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Isän auto sai leiman suorilta, se on surullinen katsastus. Mitä ne oikein ovat miettineet siellä... :D
     
  6. 1960

    1960 1st gear

    Rauman K1 katsastus.älkää viekö jenkkejänne sinne.Vanhempi katsastus keisari koitti tahallaan hajoittaa-65 impalan.Ensimmäinen näyttö hylky apusimpukka,äänet.Toinen näyttö viat korjattu.Sama oldfart latas ensimmäiseksi hallissa 5,500 runtua, poika huusi että saatana hajota sitä.Oldfart totesi että äänet liian kovat ja ei varmaan ole simpukkaakan vaihdettu Hylky.10min A katsastus Rauma Leima.Trafille pikkusen asiaa.
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Tee ilmoitus vaan trafille, kyllä sieltä noottia tulee
     
  8. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Ilmeisesti "vanhan liiton miehiä" kun katsuri vielä oli jumala. Hyvä tietää tämä asia. Nimimerkki kohta katsastukseen Rauman seudulla...
     
  9. ministeri

    ministeri 3rd gear

    Käytin tuossa käyttö rotteloo leimalla niin oli kyllä tarkka katsastus setä. Helmasta repi aikasemman omistajan paikan irti ei siinä mitään. Mutta se mikä on mielenkiintosta ku tosta oli etusumuvalot teipattu aikasemman omistajan toimesta niin se ei enää kelpaa vaan ne umpiot pitää maalata ja ottaa polttimot pois. Kuulema trafin ohjeistus.
     
  10. T.

    T. 3rd gear

    Mikä mahtoi oli auton merkki/malli /vuosimalli, ja mitä tarkoitit teippaamisella? Oliko joku edellinen omistaja laittanut värilliset kalvot sumareihin vai vetänyt ilmastointiteipillä umpeen?
     
  11. ministeri

    ministeri 3rd gear

    1998 mondeo ja sumuvalot oli ilmastointi teipillä vedetty yli. Kysyin siltä sitten että entäs nuo jenkit missä on punaset markerit takana niin sano et tuolla ei ainakaan mene teippihomilla läpi.
     
  12. T.

    T. 3rd gear

    Tä? Eihän niillä sumareilla mun mielestä ole mitään väliä 98 monnissa? Minkä takia ne on edes teipattu? Nyt oon "hieman" pihalla...? Sori.
     
  13. ministeri

    ministeri 3rd gear

    Löysin edellisen leimalapun niin sumuvalojen suuntaus. Mut katsuri setä sano sitä et asiakkaat on itte sössiny nämä kun ovat leiman saatuaan konttorin pihassa jo repineet teipit pois.
     
  14. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Kyllähän toiset vaati jo 90-luvullakin laittomien valojen maalausta / totaalista disablointia. Että liekö mikään muuttunut. Tulkinnan varainen asia, kait.
     
  15. ministeri

    ministeri 3rd gear

    No sitten ei oo mikään muuttunu. Vai oisko siinä ku katastus ukko oli aika vanha nuoremmat katasti siinä vieressä pari autoo kun tuo turas tuota mondeoo. Pohja on ainakin tarkkaan koputeltu ei löytyny reikää.
     
  16. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Jos on tarve kikkailla, niin nykyään on onneksi olemassa plastidip, millä on hyvä maalailla valoja piiloon ja repii kotipihassa kalvon pois.

    Oma hommansa siinäkin mutta vaihtoehto tuokin.
     
  17. T.

    T. 3rd gear

    Eikös ne sumarit ole siinä puskurissa jo vakiona niin ettei niitä pahemmin suunnata? Palaako niissä sumareissa sitten joku ylimääräinen parkkivalo tms? Siitä on minullekin tullut sanomista kun parkkeja ei saa kahdentaa. Onko se auto tuotu jostain vai ihan suomimalli?

    e: Tuntuu vaan todella uskomattomalta että valot pitäisi maalata piiloon ja ottaa polttimot pois, jos ne on suunnattu huonosti. Korjauskehoitus kai siitä pitäisi tulla.
     
    Muokattu: 27.8.2016
  18. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Kyllä sumuvaloja pystyy säätämään, joko jalasta tai jos on kiinteä asennus, niin ihan ruuvista....
     
  19. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Itse kyllä arvelin että omistaja ei ole halunnut korjata mitä niissä nyt sitten ollutkin. Päättänyt poistaa teippaamalla. Mutta joop, jos teippejä sitten revitään vidduun jo aseman pihalla niin jotenkin pystyn käsittämään että seuraavalla kerralla teippaus ei välttämättä riitä.
     
  20. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Jos on tehdasasennus sumuvalot, niin polttimot pois ja johdot katkaista niin ei tarvitse teippailla eikä maalata....saa olla paikallaan eikä tarvitse toimia.
     

Kerro tästä muillekin!