Surullinen katsastus...taas.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tha022, 8.8.2005.

 1. kuutio

  kuutio Gearhead

  Verottajaan... se ei unohda :mad:
   
 2. MGB GT V8

  MGB GT V8 1st gear

  Ihan oikein (niinhän se poliisiopettajakin Espoossa ylinopeus-sakotuksessa rysäkohdassa määritteli kun kysyin olenko sun mielestä rikollinen: "Jos et nyt ihan rikollinen niin kumminkin liikennerikollinen!") - tienaan liikaa :)

  Nuorena oli kivaa Hesassa - koittakaas ajaa 4:n -ruuhkassa kuplalla eduskuntatalon kohalla yli 120km/t. Opiskelijan riskit oli erilaiset 1970-luvulla.

  MUTTA jos Suomen motarit ovat turvallisimpia teitä liikennesuoritteessa laskien ja uusilla moottoriteillä nopeuden suhde onnettomuuskustannuksiin on selkeästi ylivoimainen rupusäkkiöljysorapääteihin verraten - NIIN MIKSI NOPEUSRAJOITUKSIA EI VOIDA MÄÄRITELLÄ TIEJAKSOITTAIN HYÖDYN, PAIKAN JA SÄÄOLOSUHTEIDEN MUKAAN?
   
 3. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  [quote="MGB GT V8
  Terv JAGUAR XJS V8
   
 4. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Onnistui ja ajettu on! Tosin ei kuplalla. Piti vaan pyyhkäistä alakautta VR makasiinien ohi.
   
 5. Temutin

  Temutin 1st gear

  Ei menny farkku caprice läpi :D :( mutta ihan aiheesta valittivat... iskaritesti ei mennyt läpi ja vasen takaiskari oli akselin puolelta melkein irti ,,,,, ja taustapeili uupui...
  eikä paljoa kiinnostanut kun jätin oikein näkyville paikan minkä olin hitsannut.. :eek: (korikannake)..
  mutta josko huomenna sitten leima...
   
 6. audiq

  audiq Gearhead

  Olikos se niin, että yli 2500kg kokonaispainolla olevia autoja ei ohjeiden mukaan testata koneella? Tai ei kai sitä missään kielletäkään, mutta iskareiden viallisuus pitäisi varmaan jotenkin muutenkin todeta.

  Tokihan iskarit kunnossa pitää olla, mutta itseäni ainakin mietityttää testin luotettavuus, kun eihän tuommoisessa pullukassa jousta muuta kuin renkaat, jos sitä vähän renkaan alta täristetään. :lol:

  Ja minulla oli muistikuva, että taustapeili ei olisi pakettiautossa pakollinen, mutta ilmeisesti se on hieman tulkinnanvarainen asia.
   
 7. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear

  Jos Caprice on pakettiauto, niin sitten on säännöt taas ihan justiinsa muuttunu tai katsastusmies hakoteillä. Ei ole tarvinnut pa farmarissa olla peiliä. Jos se on ha, nin sitte juttu ihan toinen. Näin ainakin minun pa ja ha-farmareiden kanssa on ollut, kun niitä vuosien varrella olen katsastellut.
   
 8. Temutin

  Temutin 1st gear

  kuulemma pitäsis olla taustapeili kun näkee niin hyvin taaksepäin :O tosin väliseinä puuttuu ja sekin lukee otteessa, mutta siitä ei mitään mainintaa...
  mullakin kyllä sellanen käsitys että ei tarvihe peliä olla, mutta laitetaan se siihen kohta lasiliimalla :D
   
 9. Nappula

  Nappula Gearhead

 10. barfly

  barfly Gearhead

  Tota noin.

  Juttelin tossa kurssilla yhden erittäin kansainvälisesti orientoituneen ja muissakin maissa elämää katsoneen ihmisen näkökanta oli:

  "Täällä holhotaan, muualla eletään".

  Ei muualla kaikki aivan kohillaan ole, siis maissa, mutta Suomi on oikein kunnostautunut tuossa typerässä holhouksessa.

  Ajeltiin viime kesänä Ruotsi - Norja turnee, nopeusrajoituksissakin oli tolkkua, siellä nopeusrajoitukset meni maalaisjärkeen.

  JOS oli alhainen, sillä oli OIKEA syy.

  Suomessa:

  Kehä 1 tietyö, 40?
  Vastaavassa paikassa Ruotsissa oli 70.

  Ja oikeasti toi koko Suomen paletti KAIKKEEN holhoukseen on aivan suolesta.
  Luulevatko noi Vanhaset, että täällä on ketään tulevaisuudessa?

  Nuoriso oppii Englannin kielen ja kansainväliset tavat ennenkuin Matti vanhanen ehtii sanoa "Jäävi".

  Mikä silloin pitää Suomessa porukkaa?

  Eduskunnan ja päättäjien ahneus?
  Typerät liikennesäännöt?
  Korkea verotus?
  Rikolisten hyysäys?

  Ranska sai aiheesta nootin, niin, kiristäkää vaan karkkiverolla, alkoholiverolla, hommatkaa loisia, autoverolla, sähkönhinnalla jne ja huomaatte.

  Niin, asukkaita on, mutta kuka kaiken maksaa?

  ja toinen asia.
  Suomen ja euroopan sähkönkulutusta ON AIVAN turha verrata toisiinsa, koska täällä on se talvi.
  Ranskan talvi on Suomen syksy.

  "Yhtenäsitä eurooppalaista energiapolitiikkaa blaa blaa, pitää nostaa sähkönhintaa"

  http://www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ

  Eli toisin sanoen:

  H.A.I.S.T.A.K.A.A P.A.S.K.A K.O.K.O V.A.L.T.I.O.V.A.L.T.A!
   
 11. Temutin

  Temutin 1st gear

  joo farkku on pakettiauto... mutta tulipahan laitettua peili.. katotaan kauan se pysyy... minunkin mielestä ei tarvitse olla taustapeiliä pakussa, mutta tällä erää näin.. :D nyt on leima..
   
 12. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear

  Nimenomaan juu!! Sivupeilit pitää olla molemmin puolin, jos ei taustapeiliä.
   
 13. kauko-63

  kauko-63 Gearhead

  caddyn katsastus ois ajankohtainen,muuten kaikki pelaa hyvin mutta pissapoika ja torvi ei toimi enkä millään nyt jaksaisi alkaa niiden kanssa tappelemaan,mitenköhän tärkeiksi noi leimalla katsotaan selviäisköhän pelkällä korjauskehotuksella vai tuleekohan satavarmasti hylkäys :odroll:
   
 14. Ck

  Ck Gearhead

  Torvesta tulee korjauskehotus mutta pesulaitteesta voi tulla hylkäys.

  Arvosteluperusteissa on siten että jos pesulaite ei toimi niin tulee hylkäys mutta jos vaan nestettä ei tule tuulilasille(moottori toimii) niin selviää korjauskehotuksella. Riippunee katsurista kumpaan päätyy :)
   
 15. Temutin

  Temutin 1st gear

  just letukkaan saman katsastus remontin tein.. motonetissä makso n.15 egee pesurin pumppu ja töötin tarvikkeet saman verran (töötti,rele ja nappi) ettei oo iso summa eikä paljoo vaatinu duunia... ;)
  varmaan riippu katsurista... täälläpäin tuntuis ainakin nuo töötit tutkivan ... mulla ei oo vielä yhtää jenkkiä ollu missä ois töötti toiminu :D
   
 16. kauko-63

  kauko-63 Gearhead

  tossa pesurin/pyyhkiöiden katkasimessa on jotain häikkää,jos katkasin saa maata pyyhkiät toimii pesuri ei,kun katkasimen ottaa irti pyyhkijät alkaa kakoilemaan mutta pesuri toimii :odroll: :odroll: ja kokoajan tulee sormille pieniä säkäreitä,ota tosta nyt sitte selvää..
   
 17. idiot

  idiot Gearhead

  eilen lintta go go katsastettu, huomautuksitta jälleen 8)
   
 18. Damned

  Damned Gearhead

  Hmm. Huomasin että kaukohan pitää katsastaa tänään. Sitten mennäänkin talviseisontaan ja käydään etupään kimppuun. Helevetti että osaa olla työn takana osien haaliminen :-?
   
 19. vanahanaama

  vanahanaama 2nd gear

  torvi

  Mulla oli limo käkkylässä 5kpl ac delcon torvia ja kaikki paskana :) Liekkö ihan alkuperäinen asennus? Pistin tilalle 5 euroauton torvee romuautoista joten kustannus 0e. 8)

  Edit: ei siitä töötista ja kusipojasta hylkyä tuu jos ei muuta löydy...otteeseen vaan korjauskehoitus...
   
 20. Damned

  Damned Gearhead

  Perinteistä. Leima kertalaakilla :rotfl:. Eikun anteeksi, topikki oli surullinen katsastus: apukuskin etuparkissa on kontaktivika ja seisontajarrua pitää säätää (vaijerista kun veti niin kengät kyllä otti). Surullinen olen näistä, hirmuisen.

  Kiitos Sorsasalon katsastukselle (taas kerran) erittäin hyvästä palvelusta sekä tiskin takana että hallissa!
   

Kerro tästä muillekin!