SUSIRAJAN ROMPEPÄIVÄT 26. - 27.5.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja Adventurer, 4.3.2012.

 1. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Perinteinen meno, romut kiertoon, vaihtoon tai lisää... miten vain.
  Hernerokkaa ja makkaraa naamariin ja rento meininki!
  Kesä tulee!
   
 2. hiltula

  hiltula 1st gear

  ja samana päivänä lehmossa harrasteajoneuvonäyttely.10:00-16:00 vapaa pääsy.museo auki myös.tarjoa myös kalustoa näyttelyyn 0407304647 mika
   
 3. TopiCa

  TopiCa 1st gear

  Missä Lehmossa on automuseo?
   
 4. hiltula

  hiltula 1st gear

  ei missään.siellä on harrasteajoneuvonäyttely johon tulee autoja sekä samassa paikassa on avoinna museo joka sisältää mm.militariaa,huoltis kamaa ja paljon muuta.
   
 5. kelekura

  kelekura Gearhead

  Mihinkäs osotteeseen sitä arvois tulla Hiltsin aarteita tsiikaan.Lehmossa tuli viimeks käytyä muistaakseni kaheksanköötkaks tai jotain...
   
 6. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Rompepäivät kuitenkin Ylämyllyn Välikankaalla. Kaikki paikat jo myyty!
  Nälkäkään ei pääse yllättämään. Polvelan papattajat keittää rokkaa soppatykillä. Lauantaina aukiolo pidennetty klo 17.00 asti.
   

Kerro tästä muillekin!