Suunnitelmia kaudelle 2007

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 9.9.2006.

 1. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Vielä ei oo tosta pelkoa, tällä hetkelläkin on vielä kaks harraste-Chevyäkin liikenteessä, yks '67 ja yks '68 mallinen eli niitäkään ei oo vielä edes päästetty talviunille vaan laitettiinkin kimppatallilta löytyneet talvigummit alle ja lasketaan niin että lumi pöllyää 8)
   
 2. kime2

  kime2 Gearhead

  Oikein,mäkin otin tuntumaa lauantai-iltana chevyyn :rotfl:
   
 3. Muki

  Muki Gearhead

  Kävin lauantaiyönä katsomassa stadin tallilla tilannetta ja pakko myöntää, että kyllä se toitsun kutonen on ihan asiallinen patruuna kiinalaisuudestaan huolimatta. Tietysti se nyt on lähellä omia projekteja kun kerran rivikuutonen, mutta onhan se nyt ihan toista kuin esimerkiksi toi oma ohv-salkku. Yllättävän isokokoinen se moottori kuitenkin on irrallaan nähtynä.
  Amerikassahan noista on kyllä otettu sangen hurjia tehoja ulos ja toi on vieläpä se ns. "parempi" patruuna niistä kahdesta mitä mainittuihin autoihin on tehtaalta toimitettu.

  Tietysti vähän yllättävä veto, mutta jos jotain voi päätellä tähänastisista projekteista niin eiköhän toikin valmistu ja kaavailujen mukaisena.,

  Se vähä mitä suoraa pätkää testasin, niin kyllähän se sutiminen kaikkein hauskinta on. Joten näkisin ton ihan luontevana jatkeena pitkälle uralle kiihdyttelypuolella. Itse asiassa mietin kans onkohan siellä jotain historic-luokkaa, mihin vois ikään kuin driftata tolla viisykkösellä ?
   
 4. triniemi

  triniemi Gearhead

  Purniskin on tietysti kivaa mutta mulla on molo sit vasta pystyssä kun kiihdyttää ekat 200m, loput 200m onki sellasta ruisailua tollasella ET-raaserilla. Aijaijai...jos nyt pääsis radalle ni heti lähtisin...
   
 5. artsiss

  artsiss 1st gear

  No niin. Sinne se Supra sitten meni. Ois pitäny aavistaa. Toivottavasti mun tarjous ei nostanu hintaa liikaa. Nyt on kiikarissa just Saksasta tullu
  ******** ( en kerro, ettei tuu tarjouskisaa). On 2005 maalattu näyttelyyn
  ja alusta madallettu "tonttiin". Loistava aihio just noihin ens kesän driftauskisoihin. Auto rullaava, mutta mahdollisuus ostaa myös kone+loota jotka on vielä Germaniassa. Kone on mallia turbo ja tehoa myyjän mukaan aina tonne 600-700HP asti jos vaan haluaa. Että silleen.
  Taitaa olla ens kesänä mukavasti kisaajia antamassa tuomareille tyylinäytteitä. Nähdään sitten siellä. Kylki edellä tietysti. Kaikille hyvää talven jatkoa ja antoisia projekteja. Nyt ekaks pankin kautta ostoksille ja sitten vaan talliin rakentamaan.

  T: ArtsiSS

  PS. BBC on myyty Kehittyneemmän turbotekniikan alta pois.

  T: ArtsiSS
   
 6. kime2

  kime2 Gearhead

  Eikös noista vanhanaikaista tekniikkaa sisältävistä turbotetuista big block chevyistäkin ole ihan kivoja suoritustehoja otettu,kun vaparinakin kuulostaa pukkaavan melkoisesti tehoa...
   
 7. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Pitäskö paljastaa :odroll: No, jos ette kukaan kerro kenellekään niin kunhan sai ens tuhottua Oildropperin kumit tonttiin niin harjoittelihan se meidänkin rallikuski tota driftingiä yhtenä iltana jo viime syksynä. Tolle videopätkälle on paparazzit onnistunu taltioimaankin siitä kuvamateriaalia vaikka kuski kuin yrittikin treenata vaan tunnistamisen vaikeuttamiseks kaverin autolla ja iltapimeällä:
  http://videos.streetfire.net/video/d7be ... 19ca16.htm
  Mut siinähän sekin pyörittelee keltasella Vettellä vähän ennen pätkän puoliväliä :p
   
 8. artsiss

  artsiss 1st gear

  kime2 kirjoitti:

  "Eikös noista vanhanaikaista tekniikkaa sisältävistä turbotetuista big block chevyistäkin ole ihan kivoja suoritustehoja otettu,kun vaparinakin kuulostaa pukkaavan melkoisesti tehoa..."

  Pitää taatusti paikkansa. Mutta kun jo on vedot hävitty ja "julkisesti" myönnetty että liika on mullekin liikaa, niin ajattelin kokeilla jotain uutta ja ihmeellistä. Eli driftaillaan.
   
 9. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Hyvä juttu, että joku muukin on löytänyt Driftaamisen ja Tuunaamisen syvimmän olemuksen :rotfl: Oikeesti, miksi ihmessä te noita vanhoja paskoja työntötankoisia jätemyllyjä viitsitte viritellä, ja vielä myöntää sen julkisesti. Mikään, siis mikään ei vedä vertoja kehitykselle, ja sitähän nämä ahdetut OHC moottorit ovat :rotfl:
   
 10. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei toivookaan sellasista litratehoista noista museomoottoreista. Kyllähän tollasella jenkkimotillakin tietty driftailis, mut kun ei ne pysy kasassa varttimailia pidempään, ni ei oikeen jää vaihtoehtoja jos meinaa tosissaan hommaan ryhtyä. Ja se moottorin ääni kun mennään yli 100 hepan litratehoihin; voi vaan yhtyä yhden tunnetun drifting miehen ilmasuun kun noita suomenlinnan lauttoja kuuntelee: säälittävää pörinää. Ruotsalainen Samuel Hubinette voitti tällä kaudella driftingin maailman mestaruuden, kyllä suomalaisten täytyy edes yrittää panna kampoihin. Eikä toi loppujenlopuks oo niinkaukaa haettua; olihan pomtiacilla tarjolla OHC kutonen 60-luvulla. Nyt tulee sitten DOHC.
   
 11. marquis

  marquis 1st gear

 12. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Joo, fordin mittapuitteissa noi on tosiaan moderneja. Kylläpäs ne nyt tempas, kun vasta olivat luopuneet sivuventtileistä.
   
 13. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Hyvä juttu, että säkin Vipottaja alat ymmärtää tällaisen kehittyneemmän tekniikan päälle. Tuu ihmeessä kattomaan tota meidän Toitsun moottoria. Mä oon ihan saletti, että säkin haluut tommosen kunhan sen vaan osina näet. Yhdelläkään Ameriikkalais-valmisteisella maamoottorilla ei ole mitään jakoa työnjäljen, osien keveyden, laadun ja ennenkaikkea helpon tehojen ulosoton kanssa :soosoo:
   
 14. marquis

  marquis 1st gear

 15. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Ompas pojilla pitkäkestoista sienisoppaa..? :eek:
   
 16. kime2

  kime2 Gearhead

  Niimpä tuntuu,noh määrä ja laatu on olleet varmaan kohdallaan :D
   
 17. SQ

  SQ Gearhead

  Tuning-Luigin esimerkin innoittamana leivoin omaan Camaroon lasikuitua koko eilisen illan. :D Siinä hartsihöyryissä kun visioi, niin saa muodot kohalleen 8) Nyt on pää kipeä eikä eiliset tekemiset tunnu enää ollenkaan yhtä fiksuilta :odroll:

  :rotfl: :rotfl:

  No joo, meneehän se omakin Camaro-rojekti hitaasti kiiruhtaen eteenpäin (oikeasti lasikuitua on väännetty enemmän kun peltiä :soosoo: ), katellaan josko kehtaisi laittaa joku päiviä kuvia ihmisten ilmoille. :-?
   
 18. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  TOi on ihan hyvä keino, että tekee uretaanista paakun, jonka veistelee mieleisekseen, siihen lateksi päälle ja muottia ottamaan. Saa just aerodynamiikan sellaseks kun haluaa. Monessa tuning vehkeessä nähnyt noita, toimii hyvin myös driftereissä.
   
 19. Putte

  Putte 1st gear

  Kyllä nää miehet on nyt vakavasti lääkärin tarpeessa. Missähän välissä toi aivopesu tapahtui.
   
 20. kime2

  kime2 Gearhead

  Saattaahan sitä nyt kyllästyä kun yli 20v jotain samaa harrastaa vertaa vaikka et saman pelkästään saman naisen kans kovin pitkään touhuaa ja on sit noita uudempaa "tekniikkaa" omaaviakin liikenteessä näin pikkujouluaikaan ja muutenkin :lol:
   

Kerro tästä muillekin!