Suunnitelmia kaudelle 2007

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 9.9.2006.

 1. triniemi

  triniemi Gearhead

  Jaa? Pitäiskö sitä ittekin alkaa kaavaileen jotain vastaavaa tekniikkaa kun olis jo koppakin saman valmistajan tekele? Vois "vähän" parantua toi painosuhde edessä-takana :rotfl:
   
 2. artsiss

  artsiss 1st gear

  Putelle kiitos vinkistä. Mutta, mutta, olin tohtorisedän juttusilla jo tuossa ennen lumisateita ja suositteli minulle vaihtelua. Eipä hätiä. Jaappaniasta ja Gunterlandiasta sitä vaihtelua tulee, vieläpä edukkaasti, kun Suomessa on näemmä tuo tulli- ja veropolitiikka höllentynyt.
  Saishan tietty Ameriikastakin OHC/turbo-värkkejä mutta on se japsi vaan niin kompakti ja herkkä ottamaan kierroksia, ja vielä sopivan kevytkin sinne Supran lokasuojien väliin.
  Taitaa ne vanhat valurautalohkot olla mulle vaan liian isoja.
   
 3. Petri K

  Petri K 1st gear

  Kun täällä nyt kaikenkaisia suunnitelmia nähty :eek: niin vois jotain paljastaa omistakin suunnitelmista.

  Suunnitelmissa tuohon sakemannin savukoneeseen laittaa eräänlainen jälkipoltto jolla saatais paineet nousemaan viivalla hieman paremmin. Ja tietysti tuo ahdinkin pitää päivittää isompaan kun saatiin viimein nuo polttoaineen siirtohuolet ratkaistua.

  Tehotavoite jossain 700 paikkeilla tiedä sitten mitä sieltä tulee mut tuollaista haaveilen.
   
 4. Putte

  Putte 1st gear

  Kyllä mä sen vaihtelun ymmärrän, mutta tarviiko siitä huolimatta kattella niitä vajaa sylinterisiä, eiks nipponin pojilla muka löydy oikeita V8 motteja, muuthan on mopoja varten.
   
 5. luppes

  luppes 1st gear

  Kuulin että ois Japanista tullut 13 ! Drifting peliä Suomeen menneellä viikolla. Eli taitaa tähänkin keskustelun osallistuvat olla mukana näissä
  hankinnoissa, vai ?

  - Luppe -
   
 6. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Näistä vehkeistä tulee paljon maukkaampia kun noiden Nipponien tekemät. Jos luit ton mun ekan Tyyning viestin ajatuksella kokonaan, huomasit että tosta meidän Stevellestä, siis siitä mustasta Novasta tehdään Toyotan turbomotilla kunnollinen ja näyttävä Drifyeri. Siinä saa Nipponin poijaat ihmetellä kun tommonen 70-luvun mitään sanomattoman näköinen tusinatuote, jollaista näköjään ei kukaan halunnut, varustetaan oikeasti korkealentoisella ja teknisesti alkuperäistä hienommalla tekniikalla.

  Hieno siitä tulee, uskokaa pois :rotfl:
   
 7. pötkö

  pötkö Gearhead

  Vaikuttaa siltä kuin olisi jätkät skruudannu vääriä sieniä,vaikka ei teitä kyllä metsässä ole näkynyt. Muistaakseni :rotfl: Mut kyl doi driftaus on silti aika pop :poff: :poff: vois pötköllä vetää pitkääää sladiiiii
   
 8. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Joo noi meidän Champion bileet sai aikaan sen, että sienitasapaino meidän taloudessa pysynee kohdillaan vielä pitkän aikaa. Ajatelkaa veljet mulla löytyy vielä noin 5 kg Pro Champion sieniä.

  Haluaisko joku tulla skruudaamaan :poff:
   
 9. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Meillähän olis tarkoitus tulla tossa lähiaikoina taas muutenkin käymään, siinähän niitä vois popsia samalla kun sit suunnitellaan tulevia autonrakennuskuvioita. Jos vaikka omatkin ajatukset kirkastuis :lol:
   
 10. Petri K

  Petri K 1st gear

  Kas kun ei ole vielä kukaan näistä monista dieselöintitopikeissa tuttua pelastakaa kaikki Maailman stw:t harrastajaa kommentoinut mitään tähän :D

  Mun on kyllä pakko kysyä, ootko todella tekemässä tuota vai onks tää jotain mustaahuumoria :eek:

  Meinaan voishan tuon työntötankokoneenkin varustaa parilla ahtimella ja varmasti sulais takakummit paremmin kuin noilla pienemmillä japsikoneilla
   
 11. Henski

  Henski 1st gear

  Vai johtuisko noi höpötykset siitä epämääräsen näkösestä "läjästä", joka oli siinä pöydän päässä? :poff:

  Ja mä en ainakaan tykänny driftaa Stevellellä, enkä ajaa offroadia. Suoraan ajo kyllä oli kivaa :rotfl: :rotfl:
   
 12. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Silloin siinä ei ollutkaan vielä kunnon kallistuksenvakaajia, driftingrenkaita, eikä ackermanit kohallaan. Pitkä hammastanko tarvitaan myös, että saadaan renkaat kääntymään 360 astetta ja driftauskulma riittävän jyrkäksi. Ei noi työntötangot vaan pysy mukana kurveissa.
   
 13. Sarah

  Sarah 1st gear


  Vaikka siitä Novasta (se muuten on Nova ei mikään Stevelle) tuleekin ihanan pinkki ja karkki,niin että se soveltuu mun loistavaan liehuvaan pinkkiin kesämekkooni, niin sanokaa nyt joku tolle hörhölle,että se on päästään ihan sekaisin...En tee muuten enää ikinä metsästäjän leipiä sienikastikkeen kera,ellen itse ole poiminut kyseisiä herkkuja metsästä.Tölkkisienet joutui pannaan just nyt :D :D
   
 14. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Taidan lähtee kannustamaan Jokerit kauden 2007 mestareiksi!
  Driftaillaan!
   
 15. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Henskii :eek: :eek: :eek: Missä on mun liput :soosoo:

  Vipottajalle tiedoksi, että pelleily on edelleenkin kiellettyä meilläpäin :soosoo:

  Driftaminen ja Tuuninki sensijaan on kehittävää ja äijämäistä toimintaa :rotfl:
   
 16. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Odottelin vähän, että mitähän sieniä TOI on syöny?
   
 17. Sarah

  Sarah 1st gear

  No höh,ihan tavallisia herkkusieniä tietenkin :p
   
 18. Henski

  Henski 1st gear

  Kausi on pitkä, yritetään kovasti.

  OIOIOIJOI!!!!!
  Jokerit -HIFK 4-1, totako sä oikeesti tahdot nähdä livenä? :poff:
   
 19. hejo

  hejo 1st gear

  :D Jee Sarah,sulla sama maku noiden värien suhteen kun tolla meidän nuorimmaisella...tervetuloa jengiin,maailmaa on ihana tiirailla pinkkien lasien läpi,pinkit tennarit takaavat kevyen askelluksen,pinkki pusero pukee hyvin blondeja ja pinkit mekon helmat hulmuavat hienommin kun minkään muun väristen...Ja loppupelissä tuntuu että koko maailmassa ei muita värejä olekkaan...Juu ja hörhö taitaa olla ihan tsekasin :rotfl: ajatteles kun se sekoaa tohon ihanaan pinkkiin ja rupeaa hamstraamaan kaikenlaista pinkkiä rekvisiittaa,mitä muuten melko paljon tuntuu löytyvän...Innolla jäämmä odottelemaan kuinka vaaleanpunaisena teidän perhettänne näemmekään. :rotfl:
   
 20. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Luigi driftaamassa vaaleanpunaisessa ajoasussa voiskin olla öö-ö, aika söpö näky. Pink Panther :rotfl:
  Meidän tiimi pysynee jatkossakin vanhoissa värityksissä, syvän musta on ihan tarpeeks hempeä väri sekin 8)
   

Kerro tästä muillekin!