Suunnitelmia kaudelle 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 9.9.2006.

  1. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ei, ei oo varatankki, se on kilapiljan nekaamikkoja varten, kyllähän ne nyt yhdellä Koffilla viikonlopun pärjää :rotfl:
     
  2. Käkö

    Käkö Gearhead

    Liittykää ihmeessä, ei meitä haittaa vaikka teidän autossa lukee KURJALA :rotfl: kyljessä... :rotfl: :rotfl:

    Ja suuret KIITOKSET, teidän porukoille kun pelastitte meidät sieltä pöpeliköstä, olis voinut tulla pitkä yö jos sen trailerin olis työntänyt perille...
     
  3. Eyerace

    Eyerace 1st gear

    Meille tulee välivuosi.Ranchero palautetaan takaisin alkuperäiseen kuosiinsa ja rakennetaan tuo putkirunkoinen häksätin hopan vanhalla tekniikalla brakettikahinoihin kaudelle 2008.Josko sitten niitä ilokaasujakin pääsis (uskaltais) kokeilla...

    - Eyerace -
     
  4. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    aikani teijjän touhuja pällistelleenä liityn reeryhmän sienestäjiin talven syömmellä.

    ylimääräisistä -71 novan lämppäreistä ja takaluukuista saa olla yhteyessä..

    t. rapa-ripa
     
  5. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    No niin, olis olutkin :rotfl: .
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hienoa. Täähän alkaa vaikuttaa ainakin tässä vaiheessa lupaavalle ens kauden kilapiljamäärää aatellen mut kohtahan isossa REEssä tulee niin isot kaaviot että osaaks sitten kukaan kilapiljoista, nekaamikoista tai muusta teamin väestä laskea enää niin pitkälle kun sormethan varmaan loppuu kohta jo kesken :eek:
     
  7. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Joo, jos yrittäis tolla "budjettikilpurilla" tulla ens kesänä useampaan kisaan kuin tänä vuonna.
     
  8. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Kunnes fyyran suunnalta tulee taas jotain tosi fiksuja lopetus/brackettiinsulautuspäätöksiä? Anteeks... :odroll:
     
  9. Tea

    Tea 1st gear

    (edit. 12.9. koska onhan kamalaa jos muotoilen asian niin, että se kuulostaa toisen sanomalta)
    Joo sellainen uhkahan on aina olemasa. Tossa ei ole mun mielestä mitän mieltä, kun tietää jo etukäteen aina lajittelusijoitukset ja niiden perusteella kaavion ja finalistit. Niin monta kertaa kesän aikana nähty.
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Sanoisinpa näin että jos tänä vuonna sarjaan osallistui yhteensä 15 ison REEn kuskia, kuka enemmän kuka vähemmän ja ens kaudelle näyttää homma ennemminkin lisääntymistä kuin vähenemistä niin millähän järjellisillä perusteilla ne ton lopettais :-? En keksi ensimmäistäkään ellei se nyt vaan todellakin oo siitä kiinni että noi vaan hiertää liikaa joidenkin fyyran "pamppujen" tai niiden kavereitten tai joidenkin jollain lailla fyyrassa vaikutusvaltaisten ns. isojen kilpailijoiden mieltä. Se mikä olis tärkeää on että kerrankin ens vuoden säännöt julkaistaisiin ajoissa, mieluummin jo tän vuoden puolella kuten muissakin moottoriurheilulajeissa niin jengi osais alkaa ajoissa rakentamaan kalustoa jolloin autoja olis heti keväästä enemmän mukana. Ja täähän koskee kaikkia luokkia, ei ainoastaan katuautoja. Ja sit vielä yhtenä pikkudetaljina kun vihdoin saisivat niistä säännöista mm. sen ainakin pari vuotta monia hiertäneen turhan muutettujen hammastanko-ohjausten kiellon katuluokissa pois niin väittäisin sinnikkäästi että sekin lisäis vielä osallistujia.
    Ja eihän toi nyt sentään ihan noin mee että kotona vois jo laskea pisteet, omalla kohdallakaan ei koskaan tiedä vaikka joku yllättäen häviäiskin meille :rotfl:
    Joten täältä ison REEn pahnan pohjiltakin sanoisin että bräketit ja kaikki sulauttamiskaavailut voi työntää syvälle sinne mihin päivä ei ikinä paista 8)
     
  11. Degenerated

    Degenerated Gearhead

  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Jos tarviit lämppärin kennoa, niin semmonen löytyy kuten peltinen orkkis takaluukku. Mahdollisesti myös muita osia tommoseen. Niin ja tervetuloa mukaan :rotfl:
     
  13. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tää ajatus on muuten lähtöisin teidän tiimiläisen suusta :eek: Että silleen :poff:
     
  14. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    joo kiitosta vaan!

    ei mulla oo autosta vasta kuin pari kuvaa, mutta ite oon itteäni huijaamassa ostokseni "edullisuudesta" ja "järkevyydestä"...

    kunhan kottero tos reilun kuukauden päästä rantautuu, niin katotaan sitte kehtaako siitä kuvan laittaa muiden ihmeteltäväksi...

    t.r-r

    paan deeäs sulle yyveen niistä romuista.
    vai onko ne samat kamat mistä john jo soitti...?
     
  15. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ei oo kukaan soittanu, mutta kamat on Helsingissä joten lienee helppo tulla pällistelemään :D
     
  16. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Legendaarista....
     
  17. jussi308

    jussi308 1st gear

    Iso Ree

    katsotaan
     
  18. Henski

    Henski 1st gear

    Onhan tossa oikeesti vinha perä kun autot jakaantuneet noinkin selkeesti "omiin sekuntikasteihin". Siks pitääkin toivoa, että kaaviot kasvaa, tai ainakin pysyy vähintään kahdeksassa. Isot kaaviot mahdollistaa aina yllätyksiä. Samoin finaalikisan 9 kaavio olis asettianu 1. ja 2. vastakkain jo semeissä, mutta punavalo jo aiemmalla kierroksella pudotti 1.... Vain ajamalla voi vaikuttaa!
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tää kausihan tais olla enemmänkin sellanen homman uudelleenheräämiskausi ja jos automäärä tosta lisääntyy jatkossa niinkuin vaikuttais niin homma ihan varmasti tasottuu. Olihan nytkin joka kisassa pari - kolme voittajakandidaattia eikä kukaan saanut yhtään voittoa "ajamatta" vaan jokaseen ykkössijan vaadittiin aina sen napanneelta onnistuneita suorituksia pitkin viikonloppua. Ja katelkaapa muuten vaikka mitä tahansa muutakin luokkaa niin autoissa kuin prätkissäkin niin melkolailla sama tilanne on jokaisessa eli joka luokassá oli pari - kolme laitetta mitkä keräs aina korkeimmat pojot ja muut kamppaili keskenään jäännöspisteistä. Ja jos oikein rasitetaan päätä ja funtsitaan lisää niin eihän toi ilmiö jää edes drag racingiin vaan on ihan "yleismaailmallista" kaikessa moottori- ja muussakin urheilussa. Kummasti joka kaudelle aina löytyy ne pari voittajakandidaattia mille muut ei oikeen voi mitään sillä kaudella mut muut voi sit ajamalla minkä pystyy napsia sijoituksia siitä takaa ja samalla kehitellä omia hommiaan jos vaikka oma potentiaali siinä itelläkin paranis ja pääsis itekin mukaan kärkikahinoihin jossain vaiheessa. Ja näinhän toi menee, aina noille ex-voittajille on jossain vaiheessa tullut takaa uusia haastajia ja voittajia.
    No, jos ens kaudelle porukka vielä lisääntyy tänkautisesta niin varmasti kärkitaistoonkin saadaan vielä lisää väriä ja omaa keskinäistä kisaamista tulee lisää kärjen taaksekin kun mukana on sitten varmastikin jo useita ajallisesti varmastikin lähellä toisiaan olevia autoja. Toi automäärän lisääntyminenhän se olis kaiken a ja o, hauskaa kisaa kun voi ajaa noista muistakin sijoituksista, kuka sit enemmän ja kuka vähemmän tosissaan :wink:

    Asiapeli 8) Millä tekniikalla toi tulee?
     
  20. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    eikös se bbc ole niin että kaavion viimeistä ei ressaa!!!
    nimim:sama sijoitus c-ryhmässä
     

Kerro tästä muillekin!