Suunnitelmia kaudelle 2007

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 9.9.2006.

 1. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Kyllähän tuolla ainakin suurin osa on rennolla mielellä mukana pitämässä kivaa. Niin mekin eli hauskaa oli vaikka yhtään kokonaan tekniikkamurheetonta lähtöä ei vielä edes saatu ajettua kun Motoparkissa meni samointein jo lauantaina loota ja Alastarossa kiukkuili turbiini ja sunnuntain lähtökin jäi ajamatta meidän huipputiimin töppäyksen takia (syylärin korkki löysällä ja line upissahan se kävi tiputtelemaan :oops: ) mut jospa nyt oltas pikkuhiljaa maksettu oppirahoja sen verran että ens vuonna pääsis ekaa kertaa ajamaan sunnuntainakin vaikkapa ees sen ekan kierroksen kisalähdön :p Tavotettahan sitä on jo siinäkin :rotfl:
   
 2. Käkö

  Käkö Gearhead

  No olis jo aikakin...

  Ei ne kaikki oo miehiä mitä sä oot jättänyt malipulla...

  :D
   
 3. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Miesten puhetta :rotfl: :rotfl: :rotfl:

  Muista, että se ainoa ryhmän arvostelija on tässäkin topicissa ollut :pinup:

  Eikä muuten edes tehnyt sitä luvattua :pinup:
   
 4. blown540

  blown540 1st gear

  joo,korjattakoon asia.eivät tosiaan ole kaikki miehiä.muistan kerran kauhajoella lähdön jälkeen kun moparleidi sanoi maalipäässä odotellessamme että on se hurjan näköistä ku isot pojat ajaa.siinä hetken kattelin ympärille että ketäkö tarkoittaa vaikka muita ei vielä paikalla ollut.olin niin ite tottunut häviämään etten heti tajunnu kohteliaisuutta,oli eka kesä ahdinmotilla menossa.huomasin tuossa että moparhenkilöt ovat järkeistäneet tekniikkaa pakkosyöttöjärjestelmällä.hieno homma!
   
 5. plosil-1

  plosil-1 3rd gear

  Ahdin lisää katu-uskottavuutta, että kiinni vain!
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ja köyhät niinkuin me laittaa koneeseen ratasjakopään että sais edes vähän samansuuntaista vinkuvaa ja rohisevaa katu-uskottavuutta pellin alta kuuluviin koneen ääniin :rotfl:
   
 7. plosil-1

  plosil-1 3rd gear

  Omassa "laitteessa" ääni kuuluu kyllä selän takaa, ja ahdin on kyllä se halpa vaihtoehto, kaasut vielä halvempi...
   
 8. kime2

  kime2 Gearhead

  Toiset köyhät taas vasta suunnittelee ratasjakopäätä,siltä se finaaleissa alkoi tuntua ku kaverille sanoin et "tollasta ääntä se ratasjakopää pitää"! "mixei mun autoon laitettu samanlaista" oli kaverin vastaus :odroll:
   
 9. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Kaksi kautta tuli nyt ajettua paikalliskisojen Ree ryhmässä tuolla mun (ex) Puikilla.. Nyt sekin lähti sopivasti kiertoon kun kausi on pulkassa ja ratakin lähti alta..
  Hauskaa mulla silti on ollut ihan koko rahan edestä! Vaikka oon ollu hännänhuippuna aikojen puolesta nii kukaan ei multa näitä mukavan hauskoja muistoja ota ikinä pois!
  Viimeisissä Vaasan kisoissakin oli jonkun kanssa aiheesta puhetta, ja sanoin että "en tullu tänne kilpailemaan vaan ihan nakkia laulattamaan.. Halvempaa ja turvallisempaa tehdä sitä täällä kuin jossain torin kulmalla!"
  :wink:
  Toki se oman ajan parantaminen on aina myös mielessä. Ja jos oon edes jollekkin ollut kannustavana esimerkkinä ettei tarvi olla nopee että olis kivaa nii hyvä juttu!

  Onhan tuossa hitaimpana olemisessa muitakin viehätyksiä, jos ei muuta nii voi rauhassa keskittyä noiden reaktioiden harjoitteluun ilman suorituspaineita. Ja pitäähän isoilla pojilla olla jotain tykinruokaakin radalla, pisteitähän oon jakanu auliisti nopeammille..!
  :rotfl:
  Ja hei yks juttu! Joka kisaan ajamalla paikalle ja ajamalla kotiin! 8) :poff: :pinup:
   
 10. kime2

  kime2 Gearhead

  Nyt sit paljastat Rinnewood suunnitelmasi ensi kaudelle! Uteliaana kysyn et mihin päin buick lähti?
   
 11. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  ..ai nii, sorry! :oops: Olipas ihan päällikkötason offtopikki tuo mun aikaisempi viesti kun se ei vastannu ollenkaan otsikon kysymykseen..! :-?

  Siis kaudelle 2007 toivottavasti joku ajopeli alla.. kisoihin en nyt tähyile ollenkaan kun pitäis vihdoin päästä tosissaan tuon tallissa makaavan -39 seevun niskan päälle!
  Kerrankin voi sitten todeta ens kesän kisoissa että "ajaminen ei enää häiritse valokuvausharrastustani.."
  :rotfl:

  Mutta sitähän ei nyt tiedä mihin suuntaan tuon chevy-vanhuksen jalostuminen alkaa kehittymään..
  Tallin kätköissä olis puol metriä leveetä kumi/vanne paria ja tuollainen ahdettu isolohko vois olla oikeasti aika kiva löytää jostain..

  No ehkäpä Vaasan uuden moottoriradan avajaisiin tulen sitten tuolla.. ja tottakai ree ryhmään! (luonnollisesti siihen maailman aikaan saadaan jo katsastettua katuliikenteeseen myös asialliset omavalmiste-autot..?!)
  :wink: :odroll:

  Nii ja Buikki läks Varkauteen! 8)
   
 12. Käkö

  Käkö Gearhead

  Hitto, sä veit meiltä kaavion viimeisen paikan Kauhajoella... :mad: :poff: :mad:

  Sitä et muuten saa anteeks, et sit millään... :rotfl: :rotfl:

  Katoziigaaku, se paikka on meidän... :rotfl:

  Ettäs kehtasit... , ja vielä puikilla... :rotfl:

  Koita nyt nyplää itelles nopeempi ettei toi toistu...
   
 13. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Noinko luvaton käyttöönotto nykyään kirjoitetaan? :lol:

  Onnitellako vai ottaa osaa, mene ja tiedä. Jos olis ollu ny rahaa, niin olis pitäny ostaa se ennemmin pois ja pistää sinne 283 ja ens vuonna puristella tuo KÄKÖn pölyhuiska.
   
 14. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  ..eiku luvallinen käyttöönotto! Jättivät jälkeensä läjän pelimerkkejä joten eivät olleet ihan nimensä veroisia..! :wink: :rotfl:
  No, ihan hyvään kotiin tuntui menevän joten tervemenoa vain!
  Onneksi lähti hiukan kauemmaksi ettei tule joka päivä vastaan muistuttamaan olemassaolostaan..hyvä ja hieno auto kun on kyseessä.
  :odroll: :lol:

  Käkö: Oon aika etevä tekemään tollasia kaavion viimeiselle paikalle joutavia ajopelejä joten sijoittumiseni oli kyllä mielestäni ihan ansaittu!
  :lol:
  Jos tarvit hyviä vinkkejä tuollaisen tekemiseen niin kysy vaan.. se on helpompaa kuin heinänteko! Ei tarvi oikeastaan tehä paljo mitään.. :oops: :rotfl:
   
 15. Hate

  Hate 3rd gear

  =naama virnees ottaan muijalta turpaan vai toisinpäin?...voivoivoi sentähän notta pitiki sattua... :D :oops:
  t:varastuntmän
   
 16. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  No voi halavattu sentään.. noita lainauksien muokkauksia joo.. :odroll:
  Noh, sanottu mikä sanottu (voi tarkistaa jos huvittaa..) mutta lainaukset elää ikuisesti..! :poff: :wc: jep poffpoff vaan, no,pääasia että rauta rullaa ja äijät tärisee!
  :p
   
 17. ere

  ere Gearhead

  Mut me hitaammat voidaan aina mennä kotiin virittämään. (lohtu sekin)

  EREktioilla kun ei ole REEssä niin suurta merkitystä.se jolta ensin tulee, voittaa.

  Bracetissa taas on,vaikkei nopein oliskaan.(tai jotakin) josei sit vedä liian hitaasti tai nopeesti tai reisille.

  NIIN?JAA???.....suunnitelmia: NovaD myyty Cutlas työnalla. kaudelle -07??
   
 18. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ei ihme ettei ole eika taida onnistuakkaan. :eek: Kun nuo street luokat eivat nimittain aja S/M pisteista :soosoo: :wink:
   
 19. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Ei aja, ei sadomasokismi-pisteistä, vaan Suomen Mestaruus (SM) onkin eri juttu, tosin Street-ryhmät eivät kilipaile niistäkään. :rotfl:
   
 20. SQ

  SQ Gearhead

  HAA!!! Pääsempäs minäkin postaamaan näihin ketjuihin. Eka jenkkipeli tuli nimittäin ostettua mennellä viikolla. :eek: Racesemmonen tietty. :rotfl: Rahaa kun menee muuhunkin elämiseen, niin Camaron konekuidun alle istutetaan ensalkuun saastekauden pikkulohko ja ajellaan sillä C:tä tai streetmania tai jotain, mutta ajetaan. Ainoo tavote on kuitenkin ree-ryhmä, eli jos joku ystävällinen sielu sponssais mulle vaikkapa 5k€, niin pääsisin minäki kuningasryhmään... :wink:

  Jos jollakulla on ylimääräsenä ja sikahalvalla sevyn lohko (isompi versio) ja siihen sopivaa palikkaa, niin tarjota saa. :wink:
  2gen Camaron muutkin osat kiinnostaa kovasti myös. Esim. '70 takavalot, etu-umpiot, maski yms. sälää.
   

Kerro tästä muillekin!