Swap & Meet, huutokaupassa El Camino

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja Nina, 9.5.2014.

  1. Nina

    Nina Gearhead

    4dFunClub kadotti taas salasanansa tai sitten se on mennyt vanhaksi. (Koskee sekä äijää, että salasanaa) Pyysi laittamaan ao. sangen mielenkiintoisen tiedotteen;

    Tämän vuoden Swap & Meetin erikoisuus on autohuutokauppa. Auto-Mankki Valkealasta on luvannut tuoda jotakin paikalle, mutta suurin erikoisuus lienee Kouvolan Raviradan sangen pitkäaikainen lähetysauto.

    El Camino ensirekisteröitiin -76 ja on siis aito Suomi-auto. Suomenkielinen huoltovihko löytyy, josta ilmenee, että 5000 km huolto on tehty. Mittarissa on tällä hetkellä 13 tkm. Auto on heti uutena siirtynyt kesä/harrastekäytöön. Kaminaan tuli mm. Slottivanteet, sivuputket, teippisarja, matala omavalmiste lavakate, scooppi ja targakatto. Vuonna -76 auto tuli FHRA:n kisoissa toiseksi, jonkin hurrin viedessä voiton. Tästä siunaantuneena omistaja laittoi autoon turbon. El Targa Turbiino on esitelty Tuulilasi-lehdessä v. -78 ja Veekasissa -79.

    Auto poistui rekisteristä -81 ja on siitä asti ollut raviradan lähetysautona. Nyt auto huutokaupataan ilman pohjahintaa tapahtumassamme. Kokoomukselaiset älköön vaivautuko. Auto on selkeästi SAK:lainen. Raviradan johtajan ilmoitettua, että lähetysauton tehtävän voisi hoitaa joku nuori letukka, Kamina meni lakkoon. Nokka on kipeä ja hengitys ei kulje. Vain vaivoin pääsee kulkemaan.
     
  2. Zege

    Zege 3rd gear

    Kuvituksena tiedotteeseen, kyseinen yksilö ikuistettuna sisätiloissa viime viikonloppuna.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!