Swap & Meet - kiitokset kaikille mukana olleille!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja arzi, 31.5.2010.

  1. arzi

    arzi Gearhead

    Kiitokset kaikille tapahtumassa, ja erityisesti sen järjestelyissä mukana olleille!

    Taas on takki aika tyhjä mutta ihan kelpo tapahtumahan me saatiin taas kasaan. Kerhon hallitus tekee yhteenvetoa tapahtumasta lähipäivinä ja laitetaan jossain vaiheessa sitten Swappi-kerholehteen tarkammat jorinat.

    t. hallitus

    Ps. tähänhän perään voi halukkaat antaa palutetta tapahtumasta, ruusuja, risuja, kehityshdotuksia!
     
  2. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Ite heitin pyörän ennen töihin menoa kiireessä tontille ja töiden jälkeen hakemaan pois... En huomannut että piti erikseen pyytää tuomari katomaan pyörä vaan oletin (omaa tyhmyyttä toki) että kaikki kalusto tarkastetaan automaattisesti...
    Kun sitten kuulin kuulutuksen joskus 14.30 että halukkaat voivat pyytää tuomarin arvioimaan kaluston, ei pyörä tuomari kumminkaan ollut enää paikalla... Ei sillä että olis iso miinus, mutta miinus kumminkin kun niitä kait tarkoitus oli etsiä, ja olishan se ollut kiva kuulla mielipidettä "ammattilaisen" suusta miten pyörän rakennus oli onnistunut! Muutenhan tapahtuma vaikutti varsin onnistuneelta, tosi hiljaista oli kyllä sadekuuron jälkeen...
     
  3. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Tossahan kävi niin, että prätkätuomarilla oli muutenkin nihkeästi töitä, kun ei porukka ilmottautunut. Ekan sadekuuron jälkeen pärrät suoritti joukkopaon alueelta ja tuomari oli totaalisesti työtön. Joku sitten antoi luvan lopettaa duunit aiemmin. Jokusen vuoden tuomarit kiersi oma-alotteisesti kaikki pyörät, halusi omistaja tai ei, mutta nyt siis toimittiin samalla tavalla kuin autopuolella, kun oli eri kaveri hommissa.
     

Kerro tästä muillekin!