Syksy...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jukka, 28.9.2003.

  1. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Syksy tuli taas,ikävä kyllä.Alkaa varmaan olla viimeisiä päiviä ennenkö laitteita aletaan viemään talvisäilöön?

    Olihan taas tapahtumarikas kesä vaikka paljon jäi tapahtumia käymättä.
    Kuinkas muiden kesä meni ja mitä jäi päällimäisenä kesästä tai tapahtumista mieleen?
     
  2. 67

    67 1st gear

    mitään kerenny ajaan,prkls,tai no pari tuhatta kilsaa.eli liian vähän,ja autokin seisoo tossa pihalla,kun ei tallille mahdu.
     
  3. Yogi

    Yogi Gearhead

    Sitä perinteistä tapahtumissa käyntiä, no ehkä mieleen jäi oman kerhon kesämeetissä käynti. Mielestäni olen ajanut tänä kesänä paljon, mutta mittarin mukaan vain n.3000km...

    Ihana syksy toi tullessaan kivat bensankulutukset, sain juuri kulutuslaskelman tulokseksi, että väkivahva 225 on kesikuluttanut kaupunkiajossa yli 19 litraa / 100km! Jotain häslää?? Ehkä kulutusta voisi laskea pakkokakkosella ajamalla.
     
  4. cstm

    cstm 1st gear

    Parhaimpana jäi kyllä mieleen noin ensimmäiset nitro kisat missä kävin, noita kilometrejä ei kertyny harraste autolla yhtään kun ei kerenny laittaan kuntoon mut jos ens kesänä sit kävis oikein varttimailia testaa onko siitä lahnasta mihkään :smile:
     
  5. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    pari tuhatta tuli vissiin ajettua. Liian vähän. Kerkeehän tässä vielä vähän ajaa. Sitten telakalle ja pumpun sovittelua konehuoneeseen ja toivottavasti se siellä olisi ensi kesänä. Mennään cstm samaan aikaan sinne vartille :wink: :wink: :wink:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 68FuryIII 2003-09-29 00:52 ]</font>
     
  6. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Remonttia tehdessä se kesä kului. toisella ajelin n.2500km ilman ongelmia ja toisella 500km. Muutama nokka sileenä, öljyt ja vedet sekaisin, pari työntötankoa solmussa, laatikko luistaa, toinenkin perä tasauspyörästöstä paskana mutta muuten meni ihan kivasti. Onneksi kavereitten laitteet pelas ja sai hulluna juovuksissa hengailla kyydissä.
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    8000 kilsaa tuli rullattua kesän aikana, tapahtumia tuli koluttua vaan Piknikki ja Hyvinkään katuskabat (sekä tietty kaikki cruisingit), hauska kesä oli!
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Blazerilla tuli ajettua noin 5000 ongelmatonta kilometriä kesän aikana.
    Tapahtumista tuli vierailtua Hyvinkään kisoissa, Eastmeetingissä, Pieksämäen BigWheelseissä ja tietenkin Somero Night Before/ Forssan Picknickissäkin tuli oltua. Plus muutamassa Kouvolan cruisingissa, mutta niihin ei ihan jokaiseen päässyt auto mukaan, kun siellä tapahtumapaikassa oli niin hyvä baari :grin:
    Mutta eihän ajot tähän lopu, tuolla Blazerillä kun voi harrastaa ympäri vuoden ja kohta alkaa lumessa möyryäminen :smile:
     
  9. Muki

    Muki Gearhead

    Gran Furylla vedin 10 th mailia pääsiäisestä elokuun loppuun ja nyt hiihdetään Pontiacilla samaan tahtiin. Syksyhän tarkoittaa sitä että laitetaan reuhka päähän ja nastat renkaat alle...ei talvikaan tunnu niin nuivalta.
     
  10. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Hmm, ehkä jopa parempi kesä kuin viimevuotinen. Nyt on tullut jo enemmän kilometrejä, kun on ollut ajossa jo keväästä asti. Auton alusta alkaa lähestymään tavoitetta ja 289 PutJetkin pelaa: loppunopeutta 150.06km/h ja ET 15.211s Kauhajoella D&T Weekendissä ja 10-11l/km sinnepäin ja 14-15l/km takaisinpäin, kun oli sitä drafting-apua. Hmm, taisin olla jo FoMoCo-dayssa ja spinnasin ilman takavakaajaakin. Loppukauteen voisi mahtua vielä nuo Jyväskylän tallibileet, no, kelin mukaan.
     
  11. starcraft

    starcraft Gearhead

    Tapahtumista jäi parhaiten mieleen nitrokisat ja ekaa kertaa käyty forssan pick-nick. Muuten tulikin oltua melkein joka viikonloppu jossain tapahtumassa. Alkukesästä kiersin vanilla ja heinäkuussa kun sai kilvet cadillaciin niin sitten sillä. Kilometrejä tuli cadillaciin senvertaa vähän ettei niitä paljoo viitti täällä mainostella....
     
  12. harri60

    harri60 Gearhead

    Huomenna saan puhalluksesta vanteet pois ja pääsee vääntämään nastarenkaita vanteille odottamaan lumia. Kiva päästä laskemaan pitkää sladia isolla sedanilla, jos ei tule myytyä Pontiacia sitä ennen.
     
  13. petro_din

    petro_din Gearhead

    *huoh* vissiinki viiminen matka tuli tänä kesänä dartilla tehtyä, vaikka jostain syystä ukko valittaakin aina huminasta, kylmyydestä, jne, ite en ainenkaan 140 kilometrin matkalla huomannu muutakun että ikkunat tahtoo huurettua(menee "lämmitys"laite purku listalle)

    Talli(lämmin, tai ainakin pitäs olla) oottaa, sitten pitääki alkaa purkamaan sisustaa sun muuta ja kattella miten pahasti on ajan hammas purassu.

    ja jos näyttää sille että korin saa kuntoon ja kun se on tehty ja jos kesä ei ihan viellä kolkuta niin vois tekniikkaaki(pitäs olla kunnossa?) käydä läpi ja hoitaa esim toi mittaristo rivi takasin elämään...


    *huoh* kesään vaan onniin prkleen pitkä matka, mutta jotain positiivista, autoa pääsee kattomaan vaikka joka hetki :smile:

    kiva asua täällä "mehän" keskellä kun on isohko talo ja talli oman huoneen seinään toisella puolella :smile:
     
  14. Selli

    Selli Gearhead

    Ei paljoo tullu mullekkaan kilometrejä.Muutama ruisinki,Himos,Oldtimer ja sitten olikin jousi projekti...5vkoa meni ohi auton seistessä pukeilla...Nooh nyt on sitten talvi aikaa miettiä mitä enskesänä...
     
  15. bbford

    bbford Gearhead


    Siis olit tuolla?
    Mikä Musse sulla on? Siis minkä värinen pikemminkin?...:smile:
    olin paikalla katselemas kans,eipä tajunnu että oli muitakin overdrive sakkia paikalla.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ensimmäinen oma jenkki oli tänä kesänä alla ja kolme kuukautta ajoa on takana. 9500 kilomeriä on tähän mennessä kertynyt ja viikonloppuna taas reissuun. Hyvin se vaan SuperSix kuljettaa.

    Eihän tässä nyt perkeles vielä ruveta talvea varten tavaroita pakkaamaan. Pitkät kalsaritkin on vielä hakematta vintiltä :smile:
     
  17. KajS

    KajS Gearhead

    Syksy rules OK!!
    Amatöörimökkeilijät on jääny kotiin ja meillä maalla on rauhallista. Kruisaaminen jatkuu, koirien kanssa tai ilman niitä.

    Kun vielä saisi laittaa hakkapeliitat dodgeen ja ne uudet semperitit ooppeliin , niin elämä hymyilis. Mutta marraskuun alkuun on niin pitkä aika...

    Sukset on jo alkaneet heräämään!

    Kiva olla erilainen nuori, tykkään talvesta, niin syksy meneee niinku siinä ohessa!

    Ei olis vaan se moottorisaha lauennut.
     

Kerro tästä muillekin!