Sysleri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Kähmy 545, 30.4.2008.

  1. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Mitä arvon kolleegat suosittelee, kun -62 Newportista hajosi jarrutehostin ja
    nyt tarttis keksiä jotain tilalle? Mielellään tehostin + pääsylinteri paketti. :oops:
     
  2. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Niin, oletan että oot jo soitellut jenkkivaraosamyyjille ja -purkaamoille?

    Ehkä kannattas myös pistää ilmo tonne ostetaan osat ja tarvikkeet palstalle...

    Mutta jos pitää äkkiä ja halvalla saada jarrut toimimaan (NOS-miehet, älkää lukeko tätä tai haluatte hirttää mut vehkeistä tallin kattoon kiikkumaan):

    Käy paikallisella romiksella oma tehostin kourassa ja vilkuile varsinkin isompia opeleita. Mulla oli '73 newport johon joku oli rahapulassa asentanut opelin tehostimen - eikä jarruja tosiaankaan voinut moittia. Auto on tänä päivänäkin liikenteessä ja tietääkseni opelin tehostimella ja pääsylinterillä varustettuna edelleen. En tiiä käykö sama systeemi kuuskakkoseen, ehkä, ehkä ei. En tiiä sitäkään oliko toi tehostin otettu automaattivaihteisesta vai manuaaliopelixista mutta kun otat risan mukaan, voit löytää vastaavan osan. Vaikkei korvaavan tehostimen sylintereineen tarvi olla päällepäin just samanlainen, ainakin jarrupolkimelle menevän tangon pitää olla saman pituinen kuin vanhassa.

    Tällanen vaihtoehto nyt yhtäkkiä tuli mieleen.
    :D
    Jos unohdin mainita tästä sovelluksesta jotain olennaista, joku toinen tällä foorumilla voinee jatkaa tästä - tai kumota koko idean ja alkaa etsiä sitä kiikutusköyttä... :oops:
     

Kerro tästä muillekin!