Sytysjohdot kasikoneeseen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja flw-65, 3.11.2011.

  1. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Mistä löytyisi metritavarana sytytysjohtoa, ja niihin sopivia hattuja :-? Normijohdot on aina joko liian lyhyitä tai pitkiä.. :x Tarkoitus ois piilottaa ne siten että eivät ois kuin tulva ois ne tuonu ... :-?
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  3. kj

    kj 2nd gear

  4. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    No, jos haluat oikeanpituiset, niin osta sellaiset jotka saat itse leikattua oikeanpituisiksi.
    Tulpan hattu on valmiina, eikä tarvitse kuin laittaa jakajanhatut paikalleen, kun olet saanut johdot sellaiseen pituuteen kun haluat.

    Nimenomaan vaikka US Partsista tai mistä tahansa vastaavasta putkasta.

    Huom. Älä käytä halpoja häiriösuojattuja johtoja, mikäli sulla on häiriösuojatut tulpat (R)

    Muuten saattaa käydä kuten allekirjoittaneelle.
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Repeli avautuu eli saa nauraa. Mikä motti kyseessä? Tää tärkee jutska mulle. Hemejä mitä ollu niin jakaja edessä ja piuhat keskelle isoja kansia. Seksikästä moottoripornoa! Naulapääs ne sai siististi piiloon tehtaan pikkupelleillä ja jakaja takana niiku nykyses letukan akkalohkossa. Nyt ei siis Hemi kysees eli koitan piiloittaa piuhoja. Käy helpoisti. Joku valmis halpissatsi rupes lyömään läpi korkeilla kierroksilla kun laitoin HEI jakajaan korkeetehopuolan. Nyt 8.8mm satsi mikä toimii ja saa jemmaan esteettisistä syistä. Eka satsi niitäkään keltaisia kiinalaisia ei toiminut.
    Kunnon piuhaa ja kunnon päät. Niillä pärjäät, mutta niitä ei löydy tarjouslaarista mätänetistä eikä biilhelvetistä puhumattakaan real vauhtiputkasta. Tulppia ja puolia saattaa hyvällä tsäkällä noista löytää, mutta laadukkaat piuhat voi olla vaikee rasti. Hifistelläänkö vielä niiden pituuksista niin kuin antennien pituuksista tietyissä verkoissa? No ei.
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ..nui d-i-u eli Tein En Itse satsit on menny vähä käteen. Ohkaisilla normipiuhoilla niistä saa ihan ok, mutta sulla pitää vitun hyvä työkalu millä niiden piuhojen päät tehdään. Abikopihdit ei riitä. Kun hyvä piuha on oikein tehty sen piuhan joi vetää piuhasta irti tulpasta että päät hajoo. Jos sulla vakio sytkävehkeet et tarvii ultrapaksuja piuhoja. Motti missä alle 12 ruttua ei tarvii Hi Hitec syteemejä. MSD antaa lisää kipinää mutta se ei LoPo motissa merkkaa miid. Vie vain virtaa. Virimotit asia erikseen, mutta kerro mikä motti niin visioidaan lissää
     
  7. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Paitsi että mä ostin Accel Race Wire +300 -piuharakennussarjan, ja siinä tuli mukana työkalu ja ohjeet jolla homma onnistuu, jos ei ole ihan tumpelo.

    Kannattaa panostaa hyviin johtoihin. Ne on kuitenkin yksi tärkeimpiä juttuja toimivuuden kannalta, ja jos johdot alkaa temppuilemaan, niin vika on hankala löytää.

    (Nykimistä tasakaasulla en heti arvannut olevan väärien tulpanjohtojen syytä.)
     
  8. z 28 jari

    z 28 jari Gearhead

    Jokunenvuosisitten kun väkertelin noita 300+ johtoja,niin se johdinosa oli todella herkkä katkeamaan(se kun piti taivuttaa 180 astetta metallikuoren alle)
    Jos niillä piuhasarjassa mukanatulevilla krymppityökaluilla tekee liitokset niin ei ole haitaksi jos on avustava käsipari tarjolla.Itellä olisi ainakin jäänyt tekemättä jos olisi yksin tehnyt.
    Jos joudun tekemään vielä ko. piuhasarjaan liitoksia ,niin hommaan suosiolla hommaan tarkoitetut pihdit.
     
  9. flw-65

    flw-65 3rd gear

    :-? Kyseessä on Cadillac 429, siinä on jakaja edessä, ja johdot menee sikinsokin (no on siinä muovipidikkeet )venttiilikoppien yli..ei mitenkään silmiähivelevää :odroll: Tarkoitus olisi kiertää ne johdot alakautta, ja käyttää kulmamallisia hattuja tulpalle. Nyt siinä on jotkut 7 mm silikonijohdot, onneksi ne on mustat 8) . Musta on ainoa oikea väri tulpanjohdoille orkkis-autoissa :D
     
  10. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Niin, ja johtosarjaa ostaessa on tärkeää, että ostaa sellaiset, missä hatut on oikeassa kulmassa valmiiksi.

    Niitä kuin on eilaisia. Suoria ja vinoja.
     
  11. Co2

    Co2 3rd gear

Kerro tästä muillekin!