T-birdin ilmastoinnin putkien irroittaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GT66, 21.6.2007.

  1. GT66

    GT66 Gearhead

    Mulla on -90 T-bird, josta on ilmastointi hajalla. Nyt olisi tiedossa toimiva käytetty ilmastointi, mutta ongelmaksi on noussut ilmastoinnin putkien irrottaminen. Elikkä onko jollain tietoa/kokemuksia, miten nämä putket saisi irti ja vieläpä ehjänä?
     
  2. arrakis

    arrakis 1st gear

    Tarvitset erikoistyökalun ( sellainen suht pieni muovinen osa, joka tulee siihen putken ympärille...), jolla saat sen irti. Ja oikean kokoisen, sillä kokoja löytyy useita.

    Tällainen löytyy varmasti asiantuntevista vara-osaputiikista.

    Muuten, tarkista samalla, missä kunnossa ilmastoinnin lauhdutin. Kannattaa vaihtaa ehdottomasti, muuten on ilo lyhytaikainen.

    Allekirjoittaneelta löytyy myynnissä uusi lauhdutin... :wink:
     

Kerro tästä muillekin!