Taas jenkki (Neon)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja intiaani_chief, 25.9.2010.

  1. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Tuli sitten hankittua jenkki, ihan ameriikoissa valmistettu :soosoo: Vuoden 2000 Neon. Sain myytyä -97 306 pesosen hyvällä voitolla ja tilalle heilahti Chrysler Neon. Oli jo valmiiksi tehty jakopäänremppa, nyt on sitten 150000km seuraavaan vaihtoon. Jarrut oli myös rakennettu uusiksi ja jotain tukivartta ja alustan osaa vaihdettu myös, kuitteja oli vuoden sisälle melkein 2000€ edestä.

    Nyt on autolla pari reissua ajettu, kinnerivuosien jälkeen tuntuu taas autolta ja automaagi vaihtaa huomaamattomasti, värinä komea kupari.
    Takatilassa oli hieman hometta matossa, pesin homeet pois ja heitin kosteudensyöjän takakonttiin.

    Näin tuoretta autoa ei ole vähään aikaan ollut, ja ne muut jenkit joita taloudessa on pyörähtänyt (13kpl noin) ovat olleet huomattavasti vanhempia.
     
  2. arrakis

    arrakis 1st gear

  3. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

Kerro tästä muillekin!