"taas" kerran TH700

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja HRTP, 1.1.2007.

  1. HRTP

    HRTP Gearhead

    elikkäs mitäs luulisitte että ois menossa kun liikkeelle lähdössä kuuluu sellainen jurina? Turbiini,kardaani vai mikä???
    Ja autolla ajettu vesisohjossa edellisenä päivänä ja tänään jo 3astetta pakkasta että voisko joku paikka olla mahdollisesti mennyt jäähän??

    Kertokaa mitä on menossa jos jollain ollut samanlaisia ongelmia...
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Jos laitat D:lle ja painat kunnolla jarrua ja annat samalla kevyesti kaasua, kuuluuko jurina samalla tavalla? Silloin ei kardaani pyöri.
     
  3. HRTP

    HRTP Gearhead

    elikkäs tänään alkoi jurinan syy selvitä, toden näköisemmin alkaa turbiinin vaihto olla edessä... ykköseltä kakkoselle vaihdon kohdalla jurisee mutta loppuu heti kun 2 menee päälle ja eikä jurise muutakuin juuri tuossa 1&2 vaihdossa eikä muuten jurise ollenkaan
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Turbiinin sisällä ei ole oikein mitään sellaista osaa joka pitää ääntä silloin tällöin.
     
  5. HRTP

    HRTP Gearhead

    elikkä siis autossa on sitten kardaanissa nivel/nivelet kulunnut tai sitten tossa lootassa on jotain häikkää
    Voikos muuten löysässä olevat vetolevyn pultit tehdä tommosen äänen?
    (Laatikko vaihdettu kuukausi sitten liikkeessä)
     
  6. PauliP

    PauliP 1st gear

    Löysällä olevat vetolevyn pultit kai vaan saa aikaan aluksi hillittömän nakutuksen/kolinan. Kannattaa varmaan pyytää laation vaihtanutta korjaamoa kuuntelemaan. Voisikohan olla että panta ei tartu kunnolla? Vai onko tuossa 1-2 vaihdossa joku vapaakytkin kytkeytymässä (joka "lipsuisi"), en tiedä.
     
  7. HRTP

    HRTP Gearhead

    käytin äsken autoa korjaamolla missä selvisi vikakin, Toimivana myyty aski olikin täys huijaus...laatikko menossa kovaa kyytiä sököksi :mad:
    Täytyy alkaa korjaamaan entistä askia vaan tuossa iltojen kuluksi :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!