taas palaa jonkun talli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 843, 21.4.2009.

 1. kautsi

  kautsi 3rd gear

 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Sen siitä saa kun ajelee Muukalaiskatua....
   
 3. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Jep. Pihalle rovio missä poltettaisiin pahimmat vääräuskoiset trollit elävältä.
   
 4. paja1

  paja1 Gearhead

 5. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Ei, sitä itsekin yrmistelin. :-?
   
 6. helppoheikki

  helppoheikki Gearhead

  Eiköhän anneta kiinteistön omistajan tehdä tämä päätös, huhuilemalla ainoastaan tehdään asianosaisten olo tukalammaksi. Kiinteistö on kuitenkin todella suuri eivätkä ne palovauriot olleet kovinkaan suurella alalla. On se jo kertaalleen korjattu vastaavan palon jäljiltä kymmenisen vuotta sitten.
   
 7. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Voi kamalaa, ja vielä hyvätuloisten asuinalueella...huiii :odroll:
   
 8. spinneri

  spinneri Gearhead

  Spinneri Magazinen sivuilla muutama kuva tapahtumapaikalta (tänä päivänä otettuja kuvia). Uutistakin päivitetty tänään jo pariin otteeseen, lisää päivitetään heti kun vain tietoa mm. pelastuslaitokselta saadaan.

  Vihjaisi

  Jari Sjöman
  Spinneri Magazine
   
 9. jaketin

  jaketin Gearhead

  luinpa tuota bikersforumin threadia....

  hmmm, täytyy meidän tallilla tarkistaa muutama sähköjutska...
   
 10. LGC

  LGC 3rd gear

  No hyvä ettei harrastepeleille suurta vahinkoa syntynyt :)
   
 11. kautsi

  kautsi 3rd gear

 12. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  Samalla kylällä meikäläisen tallin kanssa :eek: Hitsi olis karua tulla himaan kruisingistä kun oma talli olis palanut :cry:
  Toivottavasti edes vakutukset oli kunnossa
   
 13. human62

  human62 1st gear

  On harrasteautoja jne...mutta ei tää onnex meikää niin pahasti koskettanut...eli jos ois mennyt tietyn vuosimallin Chevyjä....ei sillä onhan nääkin harrasteita mutta niinkun meikäläisittäin...jotainhan tää kosketti varmasti.
   
 14. mustankki71

  mustankki71 1st gear

  Itsellä oli ko. tallissa auto talvisäilössä. Ei ollut kuitenkaan enää tässä kuussa. Alkuperäiset säilössä olleet vanteet ja pari kesää ajetut renkaat kuitenkin meni mukana. Saas nähä mitä vakuutusyhtiö Stetsonoi niiden arvoksi...

  Samassa tallissa oli vanhempia takaveto-Volvoja ja vanha Morris Mini ja iso nivaska erilaisia työkaluja.
   
 15. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  no varmasti koskettaa ja sama tilanne mitä tahansa autoja ois palanu! talli menny.työkalut..osat...ym....

  tässä näkee kapee katseisuuden harrastajien kesken,ei mitään yhteistä voi eikä kehata myöntää olevan eri piirien kesken.ei ees myötä tuntoa kehata antaa.
   
 16. human62

  human62 1st gear

  No jos mä saisin valita omista mikä olis tallissa mikä palais ni on niilläkin järjestys, eli eriarvoisa...silti kyse on vain peltilehmistä jotka Suomessa on saanut "pyhän lehmän"käsitteen...

  Nää ei oo kuitenkaan ihmisiä tai eläimiä joita mä ainakin surisin enemmän kuin autoja

  Eikä mun o paha mieli jos sanon että otan osaa vaikka ois ladoja palanut, autojahan nekin.
  Suomalaiset on mielestäni vaan turhan herkkiä ja tulkitsevat kaiken liian putkinäköisesti.
  Tottakai tää on ikävää kun autot palaa , on mullakin palanut monta kertaa mutta oon ollu paikan päällä ja sammuttanut ne jopa sellaisia tulimeriä joita moni muu menis karkuun...

  Syvimmät osanottoni asianosaisille
   
 17. PauliP

  PauliP 1st gear

  Jos nyt yhtään oikein ymmärsin lukemaani, niin se että "olisi harmittanut jos olisi mennyt tietyn vuosimallin Chevyjä..." on ihan erityisen suurta putkinäköisyyttä. Mulle on ihan sama meneekö tuntemattomilta harraste Chevyjä, Minejä tai vaikka Fordeja jos jotain tulipalossa menee.
  Jos oma harrastetauto menee niin se harmittaisi erityisesti, tuskin sillä merkillä on siinä vaiheessa suurtakaan merkitystä.
   
 18. kime2

  kime2 Gearhead

  Eikö se ole aika sama mitä ne arvioi noiden renkaiden arvoksi,verrattuna mitä sanovat niiden tuhoutuneiden autojen arvoksi?

  Harmittavaa eräänlaisena volvostina kun noita oikeita volovojakin on tuhoutunut,tiedä millaisia helmiä on seassa ollut :cry:

  Banzuik kovana volvoharrastajana lienee ajattelevan samoin.
   
 19. human62

  human62 1st gear

  Niin tietty jos auton reaalihinta ei merkitse mitään niin sitten ne on samanarvoisia. Että jos yhden autoni hinnalla saa kuitenkin 20 volvoa ja Saabia tai yhden harvinaisen Chevyn , mutta tietenkin kaikki on niin suhteellista ja rahahan loppujen lopuksi vain on vain numeroita :)
   
 20. mielikuva

  mielikuva 1st gear

  Tähän jatkoksi.

  Vanhoissa rakennuksissa myös sähköistykset vanhenevat. Samaten virran kulutusta on saattanut tulla lisää koneiden, laajennusten yms. mukana.

  Olen kuullut että jotkut turvallisuuspalvelut suosittelevat seinärakenteiden lämpökuvaamista. Johdotukset saattavat olla todella lämpimiä pidempiä aikoja ennen varsinaista paloa. Ei varmaan olis hankala toteuttaa, jollakulla varmaan löytyy lämpökamera.
   

Kerro tästä muillekin!