taas palaa jonkun talli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 843, 21.4.2009.

  1. Ahis

    Ahis Gearhead

    Nettiauton halvin pyhimys volvo http://www.nettiauto.com/volvo/p1800/3223603 Ei noikaan kauheen edullisia ole. En tiedä mitä volvoja siellä hallissa on ollut, mutta esimerkiksi noita pyhimyksiä suomen talleissa kuitenkin lepäilee aika paljon.

    Jos se raha nyt ratkaisee empatian määrän...
     
  2. HÖTSÖ

    HÖTSÖ Gearhead

    Talli

    En tiedä kuuluuko tämä nyt tähän,,mutta. Tein tallilla hitsaus töitä ja virta katkeili mut ei polttanut sulaketta. kyselin sähkäriltä tilanteesta . liitos vikoja/ löysiä. jakorasioissa. sähköt 60 luvun alusta. heti tein uudet johdotukset ja vikavirtasuojat ynnä muut.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jaa niin harrastitko kenties Maybacheja tai Bugattia?
     
  4. Banzuik

    Banzuik Double Gearhead

    Ei kaiken arvoa välttämättä kaikki mittaa rahalla on olemassa myös tunne arvoa!

    Jos menettäisin jostain syystä jonkun harrastepeleistäni jenkin tai VOLVON vituttas yhtä paljon!
     
  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Juu, itseltäni poltettiin vuonna 1998 Ford Escort Mk1, vaikka siihen oli juuri tehty laadukkaasti peltityöt & maalaus niin eihän sen arvo silloin varmaan ollut kuin maksimissaan kymppitonnin - eikä omaa rahaa ollut kiinni likimainkaan sitäkään. Mutta kylläpä silti harmitti ja harmittaa vieläkin, se kun oli ostettu pitkäaikaiselta omistajalta (joka oli perhetuttu) joka taas oli ostanut sen ensimmäiseltä omistajalta. Sain sen ostettua monen vuoden pehmityksen jälkeen ja siinä oli tunnearvoa...
     
  6. human62

    human62 1st gear

    Ei nää -57 Nomad mallit nyt oo kaikkein yleisimpiä Suomessakaan (1 kpl rekisterissä ) tosin eivät kai ole kovin arvostettuja ilmeisesti Suomessa, mutta jenkeissä näiden hinnat pyörivät halvimmatkin kunnossa olevat useammissa kymmenissä tuhansissa.Esimerkkinä Pyhimys Volvoja löytyy amerikan ihmemaasta kuitenkin aika monta samalla rahalla. Olen nähnyt aika siistejä pyhimys Volvoja 5000 $ hintaan, eli jos tuonnit kiinnostaa voin ehkä tiedustella näitä?? (tietenkään ei ole sama auto kun palanut, mutta ehkä saa korjattua helpommin...)
    Kalleimmat NOMAD -57 ovat olleet hyvinkin yli 100000 $ keskihintojen ollessa kuitenkin alempi.
    Volvon joku valmistenumero 000001 voisi tietenkin olla aika arvokas...Ja jos nyt aletaan puhua kuitenkin tunnearvosta niin se on eri juttu.

    En edelleenkään väheksy näiden auton omistajien tunteita ja menetystä mutta koska puhuin itsestäni ja tarkoittaen itseäni miten suhtautuisin omien autojeni tuhoutumiseen niin ekana asettaisin riviin Volvon ja sitten vasta näitä muita, koska mulla on niille rahallinen arvojärjestyskin olemassa.
    Tottakai ilmeisesti juuri Volvo ja Saabi harrastajia harmittaa ehkä enemmän kuin taas jos olisi mennyt vierasmerkkisiä.
    Vaikka mä tanssisin sadetanssia ni en näitä palaneita autoja voi saada omistajilleen takaisin ehjänä ja osanottoni jo esitin aiemmassa viestissä.
    Ja jos joku nyt koki jonkinlaista vääryyttä voi tulla mulle juttelemaan cruisingeissa ja oppia tuntemaan mut ihmisenä ja mun ajatukseni autoista jonka kautta ymmärtää kuinka paljon arvostan kaikkia autoja.
     
  7. Ahis

    Ahis Gearhead

    Kuulin noin tunti sitten et oli vloppuna palanut talli jossa oli -58 letukka. :-?
     
  8. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Tänään meni tuttavan tuttavan hevostallin ylisillä Hollolassa myös pari "antiikkiautoa", klik. :(
     
  9. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No mitä antiikkiautoja ne oli?
     
  10. pontso

    pontso Gearhead

    muistaakseni -61 tunderbirdi täyden kunnostuksen jälkeen ajettu muutama sata kilsaa, sitten yhden nuoren kaverin dusteri ( jannulla ei viel ikää joten auto odottamassa tulevaa )ja vanha varmari taunus kun viimeksi kävin. oma tuli haettua parivuotta sitten pois kun oli ollu säilössä kymmenen vuotta, sitä aikasemmin vuosia talvet siellä. meni hyvä säilytys paikka missä oli kora vartiointi . osan ottoni
     
  11. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Itselle kävi samallai vuonna '87, en viitti edes sanoa mikä auto se oli, muuten alkaa vieläkin vituttaa. Johan siitä on yli päästy, mutta jotenkin muuttui koko maailmankuva kertaheitolla, pysyvästi. Sitähän sanotaan että älä rakastu rautaan, ja ehkä se on niinkin, mutta jos ei koskaan laita itseään yhtään likoon niin jotenkin jää puolivillaiseksi koko juttu. Olen omaksunut jonkinlaisen "kaikkea voi sattua, joten nautitaan nyt ja surraan sitten, jos niinkseen tulee " mentaliteetin näiden romujen kanssa.
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Pari viikkoa sitten kaverin autotalli paloi missa oli -64 Thunderbird.
    Kone ja loota jai jaljella kun oli muualla korjattavana.
    Jos joku tietaa -64 avo Thunderbirdia sopevasti kaupan niin viestia tulemaan. Konetta ja lootaa ei tarvita.
     
  13. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  14. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    tääl palo tallin mukana zephyr siipimalli... :x
     
  15. kmovat

    kmovat 1st gear

  16. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  17. T-bird

    T-bird Gearhead

  18. Aako

    Aako 1st gear

    V***U :mad: :mad:
     
  19. MJF

    MJF Double Gearhead

    No voi perhanan perhana, kaikkia sitä pitääkin sattua :(
     
  20. Aako

    Aako 1st gear

    Onpa taas lapsellisia kommentteja!! Kyllä se vituttaa harrastajaa iha samalla tavalla, olipa se silmäterä Nipponi, Lada, etseli tai mikähyväsä!! Kuulostako kivalta ku se herrojen oma huusi palas jossai liiterissä, että joutikihan tuo P'''a maailmaa rumentamasta!!
    ...tun ÄÄLIÖT!!
     

Kerro tästä muillekin!