taas pukkas uutta veekasia...

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

 1. 340

  340 Gearhead

  Enpä usko että korvaa mitenkään ellet itse soita ja vaadi.
   
 2. Rusty

  Rusty Gearhead

  Ainakin minulle kerrottiin että koko painos meni v....ksi.. Mutta sanoivat että puuttuva osa tulee v8:n nettisivuille luettavaksi (ja tulostettavaksi).
   
 3. Heikki

  Heikki Gearhead

  Se on jo siellä sivustolla www.veekasi.net luettavissa ja tulostettavissa.
   
 4. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  :mad: hermot menee tuon tulostimen kanssa.. tuli kaksi venytettyä kuvaa jonka teksteistä ei saa selvää..! :mad:

  Olkoot, kai sitä ilmankin pärjää..
   
 5. Kaj S. LaHurri

  Kaj S. LaHurri 1st gear

  Korjatkaa jos olen väärässä, mutta vanhan veekasin aikana ei enää pimujuttuja julkaistu. Joka tapauksessa olen samaa mieltä kuin moni muu, että on jotenkin köyhää ja turhaa tuoda varta vasten bikinipimuja kuvattavaksi. Aivan eri asia on jos auton omistajatar tai omistajan tyttöysttävä on mukana normaalisti pukeutuneena tai auton tyylin mukaisesti laitettuna. Mutta pitää olla real people, ei mitään wannabee idiolseja.
   
 6. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Minulle tuli myös tarjous 8 nr:a / 25€. Mutta en ymmärrä kun voimassa olevan kestotilaukseni "viimeinen" numero on 6/2006 ja tarjouksessa lukee, että tilaus alkaa numerosta 1/06. Että onko tämäkin painovirhepaholainen vai onko ne vahingossa lähettäneet "väärille" henkilöille tarjouksen? Pitänee soitella tilaajapalveluun....
   
 7. ChevyGirl

  ChevyGirl 1st gear

  aki soitti myös sanoma magazinen palvelunumeroon ja sanoivat että juttu tulis seuraavaan kasiin kokonaisuudessaan...kai. Ellevät päätä sitten olla laittamatta jos se jo netissä on luettavana :odroll:
   
 8. tampio

  tampio 1st gear

  mulle sanoivat toimituksesta että laittavat postissa tulemaan puuttuvan sivun.koko painos oli menny vituiksi,joten uutta lehteä ei kannata lähettää.toisaalta virheitä sattuu jokaiselle kun ihmisiähän ne on siellä painossakin!
   
 9. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Kestotilaajana sain myös tuon 25€ tarjouksen, soitin asiakaspalveluun ja hetken hämmästelyn jälkeen lupasivat laittaa tuolla tarjoushinnalla kunhan nykyinen jakso tulee täyteen numerosta 2. Ei valittamista tuon suhteen vatsinkin nuo ladontavirheet huomioiden.... :rotfl:
   
 10. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Mä en tiedä mikä siinä lienee, mutta mua ei kanssa noi akat poseeraamassa tossa lehdessä kauheesti kiihota. Se ei oo mitään tiukkapiposuutta tai moralismia; mun mielestä niillä vaan ei oo hirveesti asiayhteyttä. Yhtä vähän kun jos jossain taloremonttilehdessä olis niitä joka kuvassa tai vastaavasti jossain käsityölehdessä poseerais äijiä uikkareissa virkkuukoukut kädessään. Enkä nyt siis tarkota niitä sellasten miesten "käsityölehtiä".
   
 11. Heikki

  Heikki Gearhead

  Tiedä miten suuren suosion tuollainen saisi käsityöpiireissä. Enkä nyt siis tarkoita niitä sellaisia käsitöitä. :D
   
 12. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

  Hieman jo OT:
  Mutta mie en edelleenkään pysty ymmärtämään tuota kommenttia...???
   
 13. 59

  59 Gearhead

  Katso miten oikeanpuoleisen takakaaren jälkeinen helma istuu puskuriin verrattuna. Mun muuten teki myös mieli vaihtaa ne kasaripinnakapselit pois.

  Lehti itsessään oli kai ihan peruskasi ja ei varmaankaan ansaitse liiemmin haukkuja, jos ei ehkä suuria kehujakaan. Itseäni ärsyttää monien avustajien kirjoitustyyli, jossa samaan kappaleeseen tungetaan täysin eri asioita koskevia lauseita ja kaikenlaisia tarkennuksia suluissa. Tämä tekee tekstistä jotenkin tökkivää luettavaa.
   
 14. impala67

  impala67 Gearhead

  packardin pinnakapselit kieltämättä oli aika yllättävän näköiset.
  Itse ajelelisin melkein vaikka ilman koko kapseleita, jos oikeita ei olis saamaksessa. Luulisi että jotkut packardin kapselit olis löydettävissä? Liekkö olleet niin huonokuntoiset ettei sovi muuten kiiltävään autoon...

  OT:
  Voisi kyllä olla, että mummot hihkuisi riemusta jos käsityölehdessä vähäpukeinen Mr.Finland esittelisi uusimman neulevirkkauskudontakoneen langanvaihtoa... :rotfl:
   
 15. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Niinku siinä virkkauksessakuin, niin mun mielestä noiden juttujen laittaminen samaan kuvaan on pikkaisen irrallaan asiayhteydestä. Ei ne mua sinänsä häiritse, mutta herättää vaan sellasen ihmetyksen, että miten toi tähän liittyy. Ehkä ne jonkun mielikuvituksessa sitten liittyvät.
   
 16. pequli

  pequli Gearhead

 17. lollipopchevy

  lollipopchevy Gearhead

  Ootte sitten saaneet taas ulkoistettu uuden julkaisun... :rotfl:
   
 18. tampio

  tampio 1st gear

  tonkastaanpas taas tämä topikki pinnalle kun on taas ajankohtaista! :D
   
 19. rebel58

  rebel58 Gearhead

  No on se hyvä ku sawon mualle on tulluna uusin kasi, mutta ei tänne itä-helsinkiin. :mad:
   
 20. tampio

  tampio 1st gear

  perkele!taitaan olla juttu siitä pohjanmaan intiaanista joka niitä chevyjä palottelee! :mad: :mad: toivottavasti oon väärässä! :mad:
   

Kerro tästä muillekin!