taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Älä huoli, trendit tulevat ja menevät - ja tulevast takaisin. Ne ovat kuitenkin aikansa kuva ja vaikka itse en tyylistä juuri välitäkään niin onhan se hienoa että noitakin on säilynyt...
     
  2. T5

    T5 Gearhead

    Anteeksi totaalinen OT, mutta mistä tuommoisia saa?
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Nyt taitaa mennä ukoilla parit Chevellet sekaisin?

    Menneet on menneitä, mutta yllätyksenä ainakin mulle tän vuoden ACS -esitteessä tuli se, että nuo TingelTangel -hommat tuntuvat vain lisääntyvän. Luulin ton muodin jo menneen ohi, mutta nythän se vasta onkin näemmä vasta iskemässä.

    Makunsa kullakin, mutta kuka perkele pitää esitellyn 1955 Chevyn vanne/gummivalintaa tyyliikkäänä edes jollakin mittarilla. Kertokoo mulle oi se tyyligurut?
     
  4. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    No sellaisenhan nyt voi värkätä periaatteessa mistä tahansa pienikokoisesta kattovalaisimesta (löytyy esim. pienikokoisia kristallivalaisimia, jotka tarkoitettu alunperin ikkunan eteen roikotettaviksi), vaihdat vaan lampun kannan 12-volttiselle lampulle sopivaksi - yksinkertaista kuin vellin syönti :lol:
     
  5. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Nuoret tyylitajuttomat harrastajat ?
    Moniin moderneihin autoihin sopii mainiosti tuollaiset vanteet, esim hummereihin, mutta mitäs jos joku laittaisi hummeriin 14" peltivanteet
    fdogdish kapselein = sama efekti !

    About saman värinen classic chevy oli muuten esillä viime piknikissä vorssassa, about samanlaisin vantein, yhdellä kyytiläiseellä oli
    myös tyyliin sopiva todella korkea mohikaani kampaus :odroll:

    BTW yhdellä autofoorumilla oli siisti punainen 64 galaxie, muuten niin orggigsen oloinen, mutta siinä oli tuollaiset 22" sirkusvanteet, kysyin siltä varovaisesti ett miks tuollaiset vanteet on pilaamassa autoa, se oli joku parikymppinen, siihen hän kommentoi: " onkos sun poikakaveri valinnut galaxien värin?
     
  6. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Tuota, mistäköhän Chevellestä mielestäsi on siis kyse? :eek:

    Se ainut oikea mittari on muuten omistaja itse!!! Jos hän tykkää, muiden tykkäämisillä ei ole mitään merkitystä, eikä pidäkään olla :D Ja olihan tuossa 55:ssa aika paljon muutakin kuin vain vanteet :odroll: Sanoisko, että persoonallinen kokonaisuus. Tuokaan ei tarkoita sitä, että itse tykkäisin (oli pakko selventää, kun kaikki täällä eivät osaa lukea rivien välisiä tulkintoja). Onhan noita orkkiksia maailma täynnä eli hauska nähdä tuollainenkin toteutus tusinamallista. Se on kyllä todella hassua, että näistä Classic-Chevyistä pyydetään maailmalla ihan sikahintoja, kun paljon paljon harvinaisemmatkin mallit on paljon paljon halvempia. No, suosiohan niiden hinnat nostaa pilviin...
     
  7. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Jänskää muuten, ettei kukaan ole varsinaisesti purnannut tuosta 55:sta kuin noita vanteita (no rattia joku)... Jos tämän tilalla olisikin ollut täysentisöity 55:nen, niin tälläkin foorumilla olisi ollut jo vähintäänkin viisi kirjoitusta siitä, että miksi taas 55 Classic-Chevy, niiden takaluukkuverhoiluja on nähty jo kyllästymiseen asti :wink: :wink: :wink: :wink:
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Tuntuu toi uusin numero muuten hyvältä, mutta kisajuttua on liian vähän. :wink:
     
  9. faa

    faa 3rd gear

    Täytyy sanoa, että se 55:n on kyllä pirun magea. Ihan kiva, että välillä myös tehty vähän eritavalla. Ei mulla ole pahaa sanottavaa.
     
  10. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kysäsin tänään ohimennen omistajalta että onko vannevalintaan joku erityinen syy... en tiedä kuinka tosissaan vastasi mutta totesi että "no kun ne sai halavalla" - hyvin olivat kuulemma renkaat ja vanteet toimineet amerikan reissun ja vaatimattomat 6000 kilsan matkan- niillä täytyy siis olla myös hyvä ajaa?!
    eivät kyllä meikäläisen silmään näyttäneet luonnossakaan paremmilta. muuten ihan hauska pikappi ja reissuasenteesta pisteet omistajalle.
     
  11. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Juuri näin. Ne, joilla on, tekee kuten parhaaksi näkee. Muut arvostelee netissä. :wink:
     
  12. Korson Welles

    Korson Welles 1st gear

    Tokihan sen tekeekin, mutta kun olis niiiiiiiiin paljon hianompaa & helepompaa käyttää valmiina motonetistä tai pilteeeemalta ostettua kurnua... :rotfl: JA niitä levitettyjä polkupyöränvanteita. :poff:
     
  13. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Mutta katsos kun auton rakentaminen on usein oman persoonallisuuden jatkamista eli saat paljon persoonallisemman kattokruunun, kun käyt ostamassa aihion jostakin lamppuliikkeestä tai super hyper marketin valaisinosastolta (itse ainakin suosisin erikoisliikettä, enkä mitään asiakaskorteillaan kuluttajia orjauttavia jättimyymälöitä). Ei tarvitse sitten kartsalla harmitella, kun joka toisessa vastaantulevassa Käkkylässä on vastaava kurnu :wink: Ja sen muuttaminen 12-volttiseksi voi olla jopa helpompaa kuin vellin syönti, varsinkaan jos ei lainkaan tykkää vellistä :cry: Siinä tapauksessa suosittelen siirtymistä vaikka riisipuuroon :lol: Tulikohan riittävästi käytettyä hymiöitä :D :D :D :D
     
  14. TopiCa

    TopiCa 1st gear

    Gallup:
    Onko teidän kirjastossa V8?
    Täällä kapykylässä ei ole. Mobilisti ja Spinneri kyllä löytyy.
     
  15. homer

    homer Double Gearhead

    Myyrmäen kirjastosta löytyy sekä veekasi että mobislisti. Tuollahan tuo kasi tulee käytyä lukemassa.

    Korjaan, mobilistia ei tainnut tuolla ollakaan. Monessa muussa pääkaupiseudun kirjastossa kyllä.
     
  16. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    hyvää 55:ssa sen erilainen toteutustapa, maailmassa on varmasti tarpeeksi orggiskuntoisia 55:ia. ja tekniikkavalinta oli melko hot-rod. että sopii kyllä veekasiin hyvin jutun aiheena.
    mutta vaikka rahaa on, tyylitajua ei omistajalla ole lainkaan. jos graffitia ihannoi niin tuo rakentelusuunta on kyllä aivan jostain toisesta päästä. mutta kukin omallaan mitä lystää eikä vanteillakaan mitään lopullisesti pilata (paitsi laakereita rasiteta...).
     
  17. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Purnataan nyt sitte itekin vielä '55:sta. :wink: Ratti oli aivan kauhea, mut vanteet oli disainiltaan mun makuun. Tosin tuossakin tapauksessa vahvistui mun käsitys siitä, et "17 isommat vanteet alkaa näyttämään naurettavilta henkilöauton alla. :odroll: Tekniikka oli kyllä täys kymppi. :eek:

    Ite olisin mieluummin laittanu vaikka orkkis ratin ja vanteiksi samat kuin tuossa kasin autossa, mut max. 17". Tai vaihtoehtoisesti vaikka tuommoiset---> [​IMG] sekä taakse 295:set. :oops: Mutta mä olenkin vanha jäärä. Jo melkein kolmekymppinen. :poff:
     
  18. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    viime lauantaina oli hauskaa, "liian isojen" vanteiden takia:
    Mentiin galaxiella paikalliseen kodin terraan, siinähän meitin autoista se suurin kontti on, parhaiten mahtuu kevään mullat ja lannoitteet. Näin kun joku 70-kymmenissä oleva pariskunta pyöri meitin galaxien ympärillä, ja huomasin etäältä kun pappa katseli vanteita ja puristeli päätään :rotfl:

    noh onhan ne vähän "sirkusvanteet" , ei kuulu tyyliin .. pakko vaihtaa pois,
    muuten voi tulla mulle halu hankkia ketjuratti ?

    ensi viikolla jos vaihtaisi peltivanteet alle, sitten saa taas ajaa hermot riekaleina, että koskahan kapseli lähtee irti !



    Naapuri jo kysy multa , ett tuliko toi hieno hattu auton mukana, kun viime kesällä elli edselillä aloin ajamaan ko hattu päässä. :rotfl:
     
  19. shark

    shark 3rd gear

    Eihän noi nyt ole edes liian isot tollaseen fullsizin pyöränaukkoon ja kumiakin on vielä.

    No maalaa vielä valkoseks, niin ei kukaan edes puista päätä,etkä aiheuta "pahennusta" ja saat ajella "ignito" :lol:

    Tollasille ei täällä kukaan enää edes lotkauta korviaan.

    Ajattelin ostaa vaikka tämän myyntiin kun hinta olis kohdallaan,mutta ois noi vanteet tyyliltään OK,mutta tunnustan että "hiukka liian isot" :oops:

    Vois kaveritkin kattoo muualle kun kurvailis,on se niin arka paikka nää vanteet.....

    [​IMG]

    Tämäkin olis,mutta hiukan kallis jottei pääse tilille,mutta tyylikäs 8)

    [​IMG]

    Orkkiksia on Maailma täynnä ja jonkun voi aina "pilata"ilman että vedetään palkoa sieraimeen.
     
  20. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

Kerro tästä muillekin!