taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. ata

    ata Gearhead

    Juu, katselin kanssa, että esimerkikisi Lahden Classic Motor Showsta joka lienee nykypäivänä koko Suomen kunnianhimoisimpia ja jo yksi päänäyttelyistä oli sangen kattava ja hyvä raportti lehdessä.

    Ai ei muuten tainnut ollakaan kuin sellainen ihan muutaman kuvan miniraportti... hämmästelin suuresti... :(

    Sponsorointisopimukset vaatinevat tekemään isot jutut niistä näyttelyistä joissa lehti on soppareilla mukana ja muista vähintään yhtä tärkeistä ellei tärkeämmistä tehdään sitten tuollaiset mikrojutut. Pitäisi kyllä olla laajempia juttuja niistä muistakin näyttelyistä. Tuo Lahden Classic-näyttelyn "juttu" esimerkiksi oli mielestäni lähinnä nolo ja näyttelyä halveksuva pienen palsta- ja sivutilansa vuoksi.

    Ei nyt joka autosta tarvitse kuvia olla, mutta voisi olla sellaisia juttuja joista voisi saada jonkinlaisen kuvan siitä, millainen näyttely on ollut ja millaista kalustoa siellä on ollut, eikä vain kahta-kolmea autoa..
     
  2. bootsi

    bootsi Gearhead

    Ensin tuli lehti ja sit kestotilauksen lasku... loppuu kans minun piiiiitkä kestotilaajan ura nyt.
     
  3. Torino69

    Torino69 3rd gear

    Ihan uusi juonenkäänne:

    'Glorian Antiikki -, V8-Magazine -, GTi-Magazine - ja Pelit -lehdet siirtyvät Fokus Media Finlandille 1. syyskuuta. Fokus Media on vasta perustettu kohderyhmäaikakauslehtiä kustantava mediayhtiö, jonka kantavia voimia ovat aiemmin Sanomassakin työskennelleet pitkän linjan media-ammattilaiset Tapani Pitzen ja Markku Hurmeranta sekä Johanna Mikkonen ja Esko Kontio . Sanoma Media Finlandista siirtyy Fokus Median palvelukseen vanhoina työntekijöinä kolmetoista henkilöä, joiden joukossa ovat myös myytävien lehtien päätoimittajat Maija Toppila , Jarmo Markkanen ja Tuija Lindén .'

    http://news.cision.com/fi/sanoma-media- ... -,c9599901
     
  4. bdr529

    bdr529 1st gear

    Veekasille uusi kustantaja:

    http://www.sanoma.com/fi/uutiset/sanoma ... n-ja-teema

    Lehdistötiedote 11.6.2014

    Sanoma keskittyy Suomen aikakauslehtiliiketoiminnassaan valittuihin kohderyhmiin ja teema-alueisiin – neljä erikoisbrändiä myydään Fokus Medialle


    Suomen tavoittavin ja monikanavaisin mediatalo Sanoma Media Finland myy Glorian Antiikki-, V8-Magazine-, GTi-Magazine- ja Pelit-lehdet erikoisaikakauslehtiin keskittyvälle Fokus Medialle. Sanoma keskittyy aikakauslehtiliiketoiminnassaan naisille, perheille ja 55+ -kohderyhmälle suunnattuihin sisältöihin sekä valittuihin teema-alueisiin.

    Neljästä erikoisaikakauslehdestä luopuminen on osa Sanoma Media Finlandin aikakauslehtiliiketoiminnasta vastaavan Magazine Media -liiketoimintayksikön strategiaa, jossa se keskittyy palvelemaan suomalaisia naisia, perheitä ja 55+ -kohderyhmää monikanavaisilla mediasisällöillä ja -palveluilla. Yhtiö kehittää aikakauslehtiportfoliotaan valittujen teema-alueiden ympärille rakennettavilla sisältö- ja palvelukokonaisuuksilla, joista ensimmäisenä markkinoille ovat tulleet ruokaan liittyvät palvelut, kuten vahvasti yhteisöllinen Soppa365-konsepti ja Glorian Ruoka & Viinin kuukausittain ilmestyvä tablettiversio. Ensi viikolla, 18. kesäkuuta, ilmestyy hyvinvoinnin teema-alueen ensimmäinen uuslanseeraus, ET Terveys -lehti.

    Glorian Antiikki-, V8-Magazine-, GTi-Magazine- ja Pelit-lehdet siirtyvät Fokus Media Finlandille 1. syyskuuta. Fokus Media on vasta perustettu kohderyhmäaikakauslehtiä kustantava mediayhtiö, jonka kantavia voimia ovat aiemmin Sanomassakin työskennelleet pitkän linjan media-ammattilaiset Tapani Pitzen ja Markku Hurmeranta sekä Johanna Mikkonen ja Esko Kontio. Sanoma Media Finlandista siirtyy Fokus Median palvelukseen vanhoina työntekijöinä kolmetoista henkilöä, joiden joukossa ovat myös myytävien lehtien päätoimittajat Maija Toppila, Jarmo Markkanen ja Tuija Lindén.

    ”Kasvustrategiamme perustuu kolmeen vahvaan ydinkohderyhmään sekä teema-alueisiin, joissa meillä on erityisen vahvaa sisältö- ja toimialaosaamista. Tarjontamme uudistaminen vaatii mittavia panostuksia, joiden mahdollistamiseksi luovumme tuotteista, jotka eivät tue strategiamme toteutumista. Neljä laadukasta ja lukijoidensa arvostamaa lehteämme saa Fokus Mediasta sitoutuneen omistajan, joka haluaa kehittää niitä pitkäjänteisesti. Nyt allekirjoitettu sopimus on hyvä ratkaisu niin lukijoiden kuin tekijöidenkin kannalta”, Magazine Median liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila sanoo.

    ”Portfoliomme koostuu erikoislehdistä, joilla on uskollinen tilaajakunta. Lehtiämme yhdistää lukijoiden intohimo aihepiiriin ja se, että toimitukset tuntevat vaativien lukijoidensa tarpeet”, Fokus Median toimitusjohtaja Tapani Pitzen kertoo.

    Viime vuonna Sanoma Media Finland myi Tietokone-lehden Talentumille ja lopetti tappiolliset Iiris-, 3T- ja Kodinrakentaja-lehdet.

    Fokus Medialle siirtyvien lehtien levikit (LT 2013)

    Glorian Antiikki: 24 678
    V8-Magazine: 26 449
    GTi-Magazine: 20 691
    Pelit: 21 469
     
  5. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Meneeköhän pitkään, että V8 ja GTI yhdistyy?
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Tuo pukkasi minullakin pieneen mieleen... No, ei tuolla oikeastaan olisi mitään merkitystä minulle.
     
  7. aik-gm

    aik-gm 1st gear

    toivottava :pinup: sti ei yhdisty,.
     
  8. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    juu, tilaus loppuu nopsaan jos niin käy !
     
  9. studio57

    studio57 Gearhead

    joskus tullu sitä gti lehteä luettua jossain odotushuoneessa.. ei paskempi lehti vaikkei edusta omia tarpeita.. en usko tuohon yhdistämiseen ku kumpaisellakin vielä kohtuu määrä levikkii
     
  10. hantta

    hantta Double Gearhead

    Vai 55+ kohderyhmä. Pitää kai lopettaa veekasin tilaus, ja vaihtaa se vaikka siihen et- lehteen, kun tuo ikä on tullut jo mittariin. - Joskin olen luettanut lehden jo vuosia tietokoneen kautta syntikan puhuttamaksi, mutta se onkin toinen tarina, ja kaikki veekasit löytyy kellarista.

    Hantta
     
  11. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    On se huvittavaa, kuinka heti aletaan spekuloimaan jotain yhdistämisjuttuja :odroll: Taitaa ne lehmät ensin lentää...
     
  12. impala67

    impala67 Double Gearhead

    en usko että alkavat noinkin hyvälevikkistä lehteä alas ajamaan, päinvastoin. toivotaan saman hyvän linjan jatkuvan, aikas uskomaton se "boydi"-suomirodi
     
  13. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Eilenhän tuo tuli yllättäen. Rodissa oli kyllä jo yritystä!
     
  14. bdr529

    bdr529 1st gear

    Jenkki- ja tuningporukat on aika kaukana toisistaan (kuten voi huomata aina keväisin yhdistettyä näyttelyä koskevasta keskustelusta). Lehdet yhdistämällä ei 1+1 olisi siis välttämättä edes kahta.

    Tuskin vähään aikaan yhdistetään jos samalla hallinnolla, mainosmyynnillä ja osin toimituksellakin saadaan pyöritettyä useita lehtiä eri kohderyhmille. Viipalemedioilla on koko paletti lehtiä ja Mobilistiltakin on junioriversio tulossa keski-ikäisen ja seniorin lisäksi.
     
  15. SK

    SK Gearhead

    Eiköhän tuo siirtymä Sanoma Medialta pois ole parasta mitä Veekasille voi tapahtua. Sanoma on suuri firma, jonka talous on vähemmän onnistuneen maailmanvalloituksen seurauksena kuralla, ja joka ei tunnu enää edes uskovan paperimuotoisten aikakausilehtien kustantamiseen.

    Kun OD:llakin on jo vuosia huokailtu kuinka Veekasi oli ennen (pienkustantamon aikana) niin hyvä, ja kuinka Mobilisti ja kaikki muutkin (pienten kustantajien tuottamat) kilpailevat lehdet ovat edelleen niin hyviä, olisi varmaan kohtuullista antaa uudelle harrastajalehtien (pien)kustantajalle edes mahdollisuus.
     
  16. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Josko veekasi saisi uuden omistajan myötä enemmän harrastajapainoisia toimittajia tekemään juttuja. Sitten läpyskän vois vaikka tilata.
     
  17. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    ^katopas kun samaa mieltä asiasta ollaan.
     
  18. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tarkennatko hieman, mitä tarkoitat harrastajapainoisilla toimittajilla? :eek:
     
  19. homer

    homer Double Gearhead

    Ainakin minulle on jäänyt sellainen kuva että ei noilla veekasin toimittajilla koko aikaa ole ns. kädet rasvassa?
    Jos vertaa mobilistiin niin siellähän on ihan oma palstansa toimituksen härveleille ja mobilistin ehtaa (ellei parasta) antiahan on nuo toimituksen omat projekstit ja autonhakureissut milloin mistäkin päin Eurooppaa.
     
  20. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Samaa ihmettelen minä, esim Kai Salmio on itsekkin jenkkiharrastaja, js todella mukava sympaattinen tyyppi !
     

Kerro tästä muillekin!