taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No vähän köykäisiä sisällöltään.
    Selostetaan pitkästi auton historiassa olleita omistajia ja heidän kuvioitaan ja itse autosta ei juuri muuta kuin:"konehuoneessa pauhaa xxxCID moottori ja perässä automaatti, Reiska on tyytyväisenä päästellyt jo alkukesän..."
    Tai sitten listataan koneenosat ja mahdolliset muutokset sekä perässä, että on siellä nyt varmaan ainakin 400hv.

    Se semmoinen perinteinen hehkutus puuttuu eli ne tunteet, miksi omistaja on semmoisen halunnut, miltä se ajaminen tuntuu. Minun mielestä pitäisi enempi keskittyä siihen eikä tekniseen listaukseen tai entisiin omistajiin.
     
  2. BBC

    BBC Guest


    Tässä on kaikki totta! Hot Rodeista (en nyt tarkoita yhtä juttua vaan yleisesti) yleensä ihan ympäripyöreitä juttuja, kun jokainen tietää että niitä on muuteltu paljon, monesti ostettu suomalaisen kantakortin kopio ja siihen rakennettu auto päälle,..... Olen jo kohta 10v ihmetellyt sitä helvetin peittelyä ja kiertelyä. Jokainen näkee ja voi vaikka peltien paksuudesta käydä mittaamassa mikä runko ja mikä kori on alkuperäinen ja mikä ei. Miksi niitä asioita ei voi sanoa ääneen? Sitten tulee nätä TOYOPET´n mainitsemisia ympäripyöreitä juttuja, joista ei oikein tiedä että kerrotaanko niissä naapurin perunapellosta vai siitä Amerikan matkasta joka meni vituiksi kun akka piti mykkäkoulua muulloinkin kuin nukkuessaan.

    Vielä kerran sanon että näistä jutuista saa 750 - 1100e per juttu. Miettikää siitä, onko joku juttu sen arvoinen!!! Minä olen tottunut yrityselämässä siihen että työ ja palkka vastaa toisiaan.
     
  3. nuffield

    nuffield Gearhead

    Entä jos se inssi joka katsastaa sitä rodia lukee myös v8:sia?
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Minä lopetin 38 vuotta kestäneen tilauksen kuukausi sitten. Ei nosta kiinnosta nuo jutut enään vaikka kuinka hienoista autoista olisi kyse. Autojen kunnostaminen vielä onneksi kiinnostaa, mutta niillä ajaminenkaan EI.
     
  5. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Sivumäärä vähentynyt, jutut luettelon makuisia, tuntuu jotenkin siltä, että tekemisestä puuttuu se jokin... Tilaus päättyy lokakuussa, ainakin toistaiseksi vaikka hyllyssä on lehdet alkaen 1/78...
     
  6. buick71

    buick71 2nd gear

    Komppaan dart-66:ta.Lokakuussa loppuu minunkin tilaaminen.
     
  7. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Siis sisältöön tarvitaan se jokin, että perus-toyotakuski lukee jutun naapurin lehdestä ja sen jälkeen toteaa, että tuommoisen minäkin haluan. Silloin se tunnesisältö alkaa olla kohdallaan.
    Ja pysytään faktoissa, se "ainakin 400hv" tyylinen höpötys on semmoista hiekkalaatikkoleikkiä. Ei niitä oletettuja tehoja tarvitse kertoa vaan se, miltä se tuntuu.
    Jutun pitää/pitäisi olla elämys.

    Nyt ne vaikuttavat vain semmoisilta sarjatuotantotarinoilta/mallipohjilta vailla intohimoa.

    Ei aina onnistu vaikka kuinka yrittäisi mutta voisi ehkä yrittää.

    Itse en osaa myöskään semmoista kirjoittaa mutta uskon, että lehden tekijät osaavat, kunhan vaan antautuvat asialleen.
     
    Muokattu: 2.10.2017
    buick71 tykkää tästä.
  8. miguelo

    miguelo Gearhead

    Huomio, huomio!

    Mikäli olet keski-suomalainen autoharrastaja sekä omaat paikallisen kirjastokortin, eikä sinun vielä ole tullut tutustuttua Keski-kirjastojen uuteen, maksuttomaan eMagz-aikakauslehtipalveluun, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan siihen.

    Mainio ja mukava lisäpalvelu, joka toimii hyvin kotisohvaltakin.

    https://www.keskikirjastot.fi/web/arena/epress-ja-emagz

    Palvelussa on mahdollista lukea myöskin V8-magazine näköislehtenä, vaatii kirjastokortin ja sen yhteydessä asiakkaalle annetun pin-koodin.

    Mahdollisuus lukea myös aiemmin ilmestyneitä lehtiä, eli ei tarvitse tyytyä yksinomaan uusimpaan:odcool:

    Kätevää, eikö totta!
     
    hantta tykkää tästä.
  9. 188

    188 3rd gear

    Iltaa, oliskohan tämä V-magazine ainoa lehti maailmassa jonka tilauksen lopetuksesta täytyy avautua näillä sivuilla, mitähän sankaruutta siinä tavoitellaan. Alan aviisit kun tuppaa olemaan tälläsiä ympäri maailman, kerrotaan autoista ja omistajistakin. Selvä, nyt auto kun auto saadaan liikkumaan Youtubessa äänineen päivineen onhan se mahtavaa, lehti
    stillkuvineen häviää tässä. Ennen vuotta -78 Vaasassa cruisailtiin jenkeillä jo
    alun -60 luvulla, (kiitos Ruotsin), lehden ansioksi on luettava että osittain sen myötä muukin Suomi innostui asiasta.
     
    Impalas tykkää tästä.
  10. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Pakko sanoa että aika pitkälle Toyopetin kanssa samoilla linjoilla... Rouva tilasi Veekasin pitkästä aikaa kun meidän 6v tykkää lueskella (tai ainakin katsella kuvia), kyllä se uusin oli aika pikaisesti selattu. Katselin että irtonumero maksaa reilun kympin, Moblari 11€, ei kahta sanaa kummassa on enemmän vastinetta rahalle! Ei ole ihan yksi tai kaksi kertaa kun Mobilistin lukemisen jälkeen on tuntenut hieman suurempaa omistamisen halua jotain tiettyä ajoneuvoa kohtaan...
     
  11. NorthElite

    NorthElite Gearhead

    Alan lehti, mutta aika oli silloin 80' luvulla. Aikas kivasti tulee toimeen ilmankin. Tuskinpa tällä foorumilla Vauva -lehdestäkään kannattasi avautua. Ihan oikeassa olet myös V8 -lehden suhteen :D

    Netti-informaatio ja jenkkilehdet web-artikkeleineen menee isosti edelle. V8 -lehden hatarat "mielipiteet" ei vaan ole enää päivän sana. Ehkäkä faktatieto kiinnostaa, jota varten tarvitaan isoa rahaa. Autokaupasta tuttu bullshit ei vaan ole se juttu enää... :p
     
    Toope tykkää tästä.
  12. Toope

    Toope 2nd gear

    Kaikella on aikansa, ja paikkansa. Niin se vaan Playboykin lopetteli paperilehtensä.
     
  13. jariha

    jariha Double Gearhead

    7/17 lehdestä, edessä on uudet levyt ja palat joten jarrujenpuristimetkin olivat ehjät:rotfl: aiwittu mä repesin:rotfl: ois voinu kuvitella että jotain ämeriikanohjelmaa on suomennettu mutta että ehkä suomalainen autolehden"toimittaja" kirjoittaa suomeen uitetusta pikupista näin :rotfl: uudempia lehtiä en oo ehtinykkään vielä lukemaan:odconfused: taitas olla parempi kun kahtos vaan kuvat:odwink:
     
  14. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    En ole näköjään kovin tarkkaan lukenut kun on jarrujenpuristimet mennyt ohi.

    PS. Mitä mahtaisi US-Partsilta saada tuolla nimellä?
     
  15. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Jokos jariha sai lehtensä postilaatikkoon?
    Tänne ei ainakaan tullut:mad:
     
  16. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kirjastossa kun lukee alan lehdet niin ei harmita hukatut maksut.
     
  17. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jumankekka, mahtaisko puhesyntikka suoriutua tuosta? Olen itse skannaillut veekaseja, mutta on runsaiden kuvien takia hankalia, ja kyllä niitä tuossa kököttää vuodesta -78 ;)
     
  18. jariha

    jariha Double Gearhead

    Keskiviikkona oli tullut uusin 9/17 lehti ja jopa ehjänä tälläkertaao_O
     
  19. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Edellisen numeron ostin Ärrältä ja tämän viimeisenkin.

    Nimittäin tuo puhelinmyyjälle tehty tilaus ei ollut mennyt Fokusmedialle asti. Tein sitten tuon Overdriven etusivulla näkyvän mainoksen kautta uuden tilauksen, eipä tullut sieltäkään lehteä, eikä onneks laskuakaan ole kuulunut.

    Kukaan ei vastannut edes asiakaspalvelusta kyselyynkään.... Hyvin menee...
     
  20. G20

    G20 Gearhead

    Taas eilen maalla ulkohuussissa istuessa lueskelin vanhoja veekaseja, niitä on aina mukava lueskella. Nykyisellä sisällöllä lehdelle voisi olla paskahuusissa toisenlaista käyttöä.. :wc: "pokattuine putkineen" jne.. :odeek:
     

Kerro tästä muillekin!