taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Ikävä todeta mutta V8 lehden kierre on jo pitkällä. Tilaajat katoaa, resurssit tehdä lehteä katoavat jne. Murheellista mutta valitettavasti monen muunkin harrastelehden kohtalo tulee olemaan katoaminen historiaan. Viiden vuoden kuluttua ei ole enää kuin mobilisti lehti jäljellä.
     
  2. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Epäilisin ennemmin eläkeläistä kun ala-asteelaista. Nykylapsista tuskin yksikään on niin kädetön että tuollaisen sais paskarreltua noin vituilleen. Vuosi vaihtui, kalenteri seinällä ei.
     
    Gary Grand, G20, belair66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. G20

    G20 Gearhead

    Eilen vasta sattumalta kiinnitin huomiota eteisessä roikkuvaan kalenteriin.. Voei jessus mitä paskaa ja tosta "laadusta" ja lehden nykyisestä sisällöstä pitäisi vielä maksaa jotain??? :odeek:
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Sen verran kritiikkiä esittäisin että lehdessä alkaa olla liikaa race-juttuja. Uusimmassa numerossa n. 20 sivua kilvanajoa. Siitä voi ottaa puolet pois ja tilalle ¨käyttöjenkkejä¨. Pickuppeja, Vaneja, farmareita, neliovisia.. Ei aina 2-ovisia muskeliautoja. Niihin on jo tullut ähky.

    Kiitos.
     
    beefeater, esmi, 12345678910 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    en oo viittiny laittaa kalenteria etes seinälle? onneksi kello kertoo päivämäärän;)
     
  6. AnttiK

    AnttiK 2nd gear

    Kaiholla muistelen 90-luvun alkupuolen tekniikka-artikkeleita. Toimittajat kuvasivat ja dokumentoivat omia remonttejaan ja siihen maailman aikaan (ennen intterwebbiä) tieto oli parasta mitä meidän kylillä tiedettiin.
     
    kime2, Gary Grand, north ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kalenteria on täällä niin paljon haukuttu että pitihän se ottaa käteen ja katsoa mikä siinä nyt niin mättää.


    Lokakuun kohdalla repesin.
     
  8. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Yksi Harleyn nelivaihteinen vaihdelaatikko on tullut kunnostettua V8:in Harley nurkan ohjeiden mukaan
     
  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ei kehtaa...on se tossa seinällä, mutta leikkasin viimevuotisesta 2017 kalenterista tammikuun rodi-kuvan ja ripustin samaan koukkuun ettei tämän vuoden kuva näy :rotfl:

    Kerhon kalenteria tässä odotellessa...:odroll:
     
    jariha tykkää tästä.
  10. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Se riittää hyvin,on aikamoinen ero muihin ns. harrastelehtiin.
     
    fordgranada tykkää tästä.
  11. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Itte ainakin vaivaudun lukemaan V8 lehteä aina kun uusi numero ilmestyy jatkossakin! Pysynee kartalla mitä täällä Suomessa harrastetaan ja touhutaan.
    Mobilisti lehden kohderyhmään en oikein kuulu, kun en omista pussihousujakaan.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  12. spinout

    spinout Gearhead

    Vuoden eka pukkasi.. Valikoivalla pikamulkaisulla kiinnitti huomiota "harvinaisempaan" '64 Valiantiin, joka on "2-ovisena versiona 4-ovista huomattavasti harvinaisempi leveysasteillamme". Tuo on ihan puuta heinää! Tuonikäisistä Valianteista Berner toi enimmäkseen juuri 2-ovisina sedaneina. Neliovinen on harvinaisempi..
     
    kime2 ja jariha tykkäävät tästä.
  13. AnttiK

    AnttiK 2nd gear

    Itse siirryin aikoinaan Amerikan Raudan lukijaksi ja lopetin tuon V8:n tilaamisen. En ole katunut. Tekniikka-artikkelit taasen olen jo pidemmän aikaa lukenut Hot Rodista. Ei oo muuten pahan hintainen, kaksi vuotta Suomeen tilattuna tais olla jotain 60 egee.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  14. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

    V8-toimittajien asiatuntemus on muutenkin huonolla tasolla nykyään, puhutaan juuri yleisesti harvinainen näillä leveysasteilla yms. Itselle tulee mieleen vaan lehden täyttämisen vuoksi kirjoitettua sanahelinää kun todellisuudessa ei ole hajuakaan auton yleisyydestä/harvinaisuudesta täällä, parempi olisi selvitellä tarkempia määriä ja antaa esim skaalalla 5-10 kpl Suomessa. Samoin mallien tuntemus on heikolla tasolla. Tuntuu, että toimittajat "ovat vain töissä" eivätkä aidosti ole kiinnostuneet siitä mitä tekevät. Samoin on mennyt liiaksi rakennettujen autojen esittelyksi ja aina sama ennalta arvattava sisältö tyyliin yksi mopar muskeli, yksi rodi ja yksi harrikka esittely. Tuntuu kuin lehti pyrittäisiin vain tekemään mahdollisimman pienin ponnistuksin ja edullisesti luottaen siihen, että lukijoita riittää. Valitettavasti suurissa lehtitaloissakin taitaa kustannuslaskenta edennyt jo pitkälle..
     
  15. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Taitaa olla kuoleva ala tuo paperilehtibisnes. Siitä vaan päättelen, kun erästä lehteä etsin irtonumerona, niin eipä ollut edes lehtihyllyä kahdessa puodissa missä ennen on ollut kohtuullisen laajakin valikoima. Mutta enpä ole itsekään lehtiä ostellut pitkään aikaan.
     
  16. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    No nii. Uusi lehti putkahti laatikkoon. Muovin sisältä pilkotti taas kalenteri. Uusintapainos vituiksi menneestä kalenterista ajattelin... Sama v#tun kötöstys! Nyt mulla on kaksi tyylikästä kalenteria! Joku saattais ottaa tämän jo vittuiluna.
     
    kime2 tykkää tästä.
  17. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Sama vika ei ole tullut lehtiä osteltua...kasi tuli tauotta 1994-2012. vanhemmat on melkein kaikki (4-5 numeroa puuttuu). sitten tuli todettua että netistä löytyy tapahtumakuvista kaikki "kauden uutuudet" ja tapahtumissa näkee livenä...tietty jutuista paljastuu se että mitä on tehty ja miten, mutta siltikkin totesin että eiköhän tämä lehtishow (nurkat täynnä autolehtiä) ole nähty omalta kohdalta toistaiseksi. Muutamia kertoja olen ostanut lehden jonkun todella mielenkiintoisen jutun vuoksi, mutta ehkä n 5 kertaa tuon 2012 jälkeen. Amerikan rauta vaikuttaa varsin hyvältä kilpailijalta Veekasille. Molemmat hyviä lehtiä omalla tavallaan ja toivon molemmille lehdille pitkää ikää ja paljon ostajia ja tilaajia vaikka omalta kohdalta tuo lehtien lueskelu on nyt jäänyt paitsioon.
     
  18. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Wheels Ruotsista,alkoi 51 tilausvuosi.Lisäksi tulee erikois lehtinen kuten viimeviikolla Moparia koskeva yli 80 sivuinen historiikki 60 luvulta nuorempiin.Eipä ole vielä tullut yhtään moittimisen aihetta.
     
  19. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    eip tullu... mihi lie jääny?
     
  20. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Kiitti belair niimpal kauhiast... "Uutena" tilaajana mäki sain ny tän kauniin kalenterin vuoden ekan numeron mukana.

    Eli sun toivees kuultiin - osittain. :p
     
    belair66 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!