taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ei, kyllä mulla ainakin oli aikanaan aktiivikäytössä lehden välissä tullut "Pitäis olla veekasi"-tarra silloin kun sitä ei vielä ollut.
     
  2. jariha

    jariha Double Gearhead

    mulla on soton konehuoneessa joskus ysärin alussa liimattu tarra koneen yläpuolelle jossa lukee pitäis olla veekasi:)
     
  3. raggare

    raggare Gearhead

    Niitä oli kolmee erillaista tarraa...
    Pitää olla Veekasi V8-jenkkeihin, Pitäis olla Veekasi muihin autoihin ja Pitää olla Veekaksi harrikoihin.
     
  4. spinout

    spinout Gearhead

    Mua disturboi joidenkin avustajien (esimerkkinä PG:n tekemä 10/17 nron '69 Coronet R/T juttu) tapa aloittaa small talk'illa autonomistajan henkilöhistoriasta jatkuen ex-biileihin ja tätä jatkuu puoleen väliin koko juttua kunnes vasta päästä asiaan eli siihen esiteltävään autoon.

    Eikö voisi vähentää liirunlaarumia ja mennä nopeammin suoraan asiaan eli siihen autoon, mistä piti juttu tehdä?
     
    Muokattu: 18.4.2018
  5. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    En tiedä miten nykyään, mut joskus mua ärsytti lehdessä se, että kerrottiin esiteltävän automallin historia, valmistusmäärät jne, mut sitte ite ns. esiteltävästä autosta oli tyyliin kaks lausetta lopussa.
     
    junkyard dog ja impala67 tykkäävät tästä.
  6. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kyllä sen autoYksilön ja jossain tapauksessa omistajankin stoorit on yleensä mielenkiintoisempia kuin mekaanisesti luetellut optiot valmistusmäärät ja automallin tehdas kehitys yms. mutta tämä lieneekin kohdeyleisön miellyttämisen vaikeus. iso osa lukijoista on jo lukenut asioista paljon ja varsinkin ne jotka kyseistä esiteltävää mallia harrastavat tietävät siitä lähes kaiken. heitä(meitä) näennäisviisaita autofriikkejä vasta vaikea onkin miellyttää...
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Joo ei muakaan haittaa että kerrotaan omistajan harrasteauto taustasta ja mahdollisista omistuksessa olleista autoista, mutta se että on (tai oli ainakin joskus) copypastettu just automallin historia ja valmistusmäärät yms. ja tosiaan itse esiteltävästä autosta se yks pieni kappale lopussa, ni ne oli kyllä suuria pettymyksiä.
     
  8. joonas-setä

    joonas-setä 2nd gear

    Täytyy kyllä sanoa että lehti on hieman menettänyt otettaan, tilasin viimevuoden puolella lehden, ku oli sellanen edullinen tarjous, sain sen mahottoman komia kalenterinkin, mikä oli varmaan vuoden huonoin vitsi?

    No mutta, tuo sisältö on hyvin pitkälti sellaista että lehti on "luettu" kahvikuposen äärellä, jos nyt kupin kahvia rauhalliseen tahtiin hörpii noin kymmenessä minuutissa, on tuosta lehtisestä lähes kaikki kiinnostava samassa ajassa katsottu läpi..

    Toki poikkeuksiakin on löytynyt, muutamassa lehdessä on ollut ihan mielenkiintoisia henkilökuvia pitkänlinjan harrastajista, ja jossakin lehdessä oli useampi aukeama "talleissa tapahtuu" juttua.

    Eniten on jäänyt hämmästyttämään se, että monen auton kohdalla tarina on vähä huitasemalla tehty, ikäänkuin säästeltäisiin palstaa eikä raaskittaisi oikeen rivejä käyttää, sitten keskiaukeaman jälkeen onkin pelkkää drag racea loppulehti, mikä nyt ei oikein jaksa kiinnostaa,no,henkilökohtaisena mielipiteenä paskan vertaa, joten lehti läpsähtää kiinni ja päätyy paskahuussin laverille, siihen jo kohta komian kokoiseen pinoon niiden seiska lehtien seuraan.
     
  9. G20

    G20 Gearhead

    Taas pukkaa tilauksen irtisanomista. Tipahti luukusta kestotilauksen lasku 59,63€/10 numeroa ja taas vaihteeksi samaan aikaan "juhlatarjouksena" kaupataan uusille tilaajille 40€/10 nroa. Sama saatanan perseily jatkuu vuodesta toiseen. Ja vielä kehutaan että lehden sisältö olisi jotenkin parantunut.. "upeampi ulkoasu, näyttävämmät jutut" jne. :odeek:
     
    rane58 ja jariha tykkäävät tästä.
  10. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Nyt
    Nyt tuli sähköpostiin asiakaspalvelusta sama minkä toi toimari lupasi.
    Eli vuoden määräaikainen tilaukseni on nyt astunut voimaan ja sekoilusta pahoitteluna sain toisen vuoden ilmaiseksi. Ja syyskuusta tähän asti ilmestyneet lehdet lähetti Petri L kirjeessä jotka tulivat jo jokin aika sitten. Eli loppujen lopuksi 2.5 vuoden lehdet 39,30 € joka on mielestäni tästä lehdestä hyvä kauppa:D
     
    Roberto ja rane58 tykkäävät tästä.
  11. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    No onhan toi sun kestotilaus vähän ees sinneppäin, kun arvostetut pitkäaikaset kestotilaajat kuitenkin maksavat sen palttiarallaa yheksäkybää...
     
    1purehell, rane58, jariha ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. G20

    G20 Gearhead

    No juu tipahti niitä 90€/8 numeroa laskujakin joskus, ne sai asiakaspalveluun soittamalla puoleen. Ja ei edelleenkään ole kysymys siitä että 50 rahaa olisi paljon mutta nykyisestä lehden sisällöstä se on liikaa.. :wc:
     
    rane58 tykkää tästä.
  13. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Oon joskus aikasemminkin, kuten moni muukin kommentoinu tuosta kestotilaajan hinnasta. Kun ei jaksa kikkailla... En oo mikää pitkäaikainen tilaaja, oisko toi tullu sen parikyt vuotta, eli oon vielä vaan vähän vajakki, kun mukisematta makselen noita riisto hintoja. On täällä niitä pitkäaikaisia tilaajiakin, ne on sitte jo niitä mielenvikapotilaita.
    Tuo tämän vuoden kalenteri kyllä heilautti tuota mielenterveyttä melko rajusti. Voiko psykiatrin laskut lähettää fokus metialle, vai lisätäänkö nekin kulut ens talvena tulevaan uuteen kestotilauksen laskuun....
     
    rane58 ja jariha tykkäävät tästä.
  14. emil knievel

    emil knievel 2nd gear

    ja voisiko toimituskunta luopua "kiesi" sanan käytöstä autoista puhuttaessa? kiesi on yksi akselinen kevyt hevoskärry. siis vähän niinku ravikaakin perässä...
    tarkkuutta saatna!
    tästä aiheesta on revitty farkkuja(housuja, ei autoja.) kahvipöytäkeskusteluissa. prkle.


    :D
     
    1purehell tykkää tästä.
  15. G20

    G20 Gearhead

    PERKELE että saa tämä kyseinen paskajulkaisu aina uudestaan veren kiehumaan! :odrealmad: Kestotilaus peruttu 2.5 jolloin joku saatanan siviilipalvelusmies kertoi heleällä äänellä että "lasku on aiheeton". No eikun tänään tipahti luukusta maksumuistutus! :odrealmad::odrealmad::odrealmad:

    Ei oo heleppoo "asiakaspalvelun" naisilla kun saa selvitellä, tavallisesti en kiehu puhelimessa mutta nyt alko jo vituttamaan. Noh, josko jo toisella kerralla onnistuisi paremmin ja kestotilaus olisi peruttu. Vituttaa kun saa jatkuvasti soitella, en taida vaivautua ostamaan kyseistä "autossa on automaattivaihteisto"-tyylisiä kuvatekstejä sisältävää julkaisua enää ikinä edes irtonumerona. :wc:
     
  16. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    just niin. en ole siis ainoa, jota kyseisen sanan viljely vituttaa... samaan settiin voidaan laittaa akselin "boorit" ym muut epäsanat, jotka saa aina niskavillat nousemaan...
     
  17. skipi56

    skipi56 3rd gear

    On teillä murheet, kannattaisko lopettaa lehden lukeminen niin ei niin vituttais.
     
    cdv70 ja Impalas tykkäävät tästä.
  18. Juuri näin !

    Aulis

    ps. Muakin vitutti kun katsastus elokuvassa sanottiin mahtavaa autoa "kolhoosi kiesiksi" ja en katsonut ko. elokuvaa enempää kuin reilun 10kertaa. Kyllä niin paljon sapetti kun toverien kädenjälkeä haukuttiin
     
    rane58 tykkää tästä.
  19. emil knievel

    emil knievel 2nd gear

    Sen verran korjaan toveri Rapa-Ripan kommenttia, että boori ei ole epäsana, se ei vaan taida sopia asiayhteyteen. ;)
    Boori on alkuaine, jota löytyy mm. booraksista ja sen pitäisi ainakin nykyisille nostalgikoille olla tuttua tavaraa.

    Kun tässä kerran epäkohtiin alettiin puuttumaan, ja topikista lipsumaan, mitä Katsastus elokuvaan tulee niin autohan on täysin väärä! Öövini ajoi Zephyrillä... :D
     
  20. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Itse en enää ko vihkoa lue, mutta itseäni kummastutti into hitsailla kaasulla ruostevaurioita. Aika usein lehden tekstissä tartuttiin hitsauspilleihin, kun ruostevaurioita korjattiin.
     

Kerro tästä muillekin!