taas pukkas uutta veekasia...

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

 1. Buick225

  Buick225 Gearhead

  Nyt oli kansikuva samaa tasoa kuin siinä yhdessä kalenterissa. Kisareportaaseja ei ainakaan enää lyhentämään pysty. Njoo....
   
 2. toyopet

  toyopet Gearhead

  Tuon pidemmälle en ole minäkään vielä päässyt lukemaan mutta ainakin se kiinnitti huomion. Tuskin sillä.mitään parhaan kannen palkintoja tullaan voittamaan. :)
   
 3. Cortina71

  Cortina71 2nd gear

  Itse lopetin juuri hiljattain -90 luvun alusta jatkuneen tilaukseni, kun tuntuu ettei lehdessä ole juurikaan sellaista mikä itseä kiinnostaa. Omat kiinnostuksen kohteet ovat alkuperäiset ja sellaiseksi entisöidyt autot, mutta yleensä korkeintaan yksi tällainen auto on enää per lehti. Ja jos niitä on, niin ne entisöidyt helmet esitellään yleensä kuten Evo X edellä totesikin vasta vuoden tai parinkin päästä valmistumisesta. Ruotsalaisissa lehdissä taas juuri valmistuneet helmat esitellään järjestään nopeasti..kesän syksyn numeroissa jos auto valmistunut talven/kevään aikana. Olisi kiva lukea näistä esittely mahdollisimman nopeasti. No tämä mun näkemys.
   
 4. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  Olisikohan sama TET-harjoittelija päässyt kannen tekoon kuin silloin kalenteriinkin? En pidä mitenkään hyvänä suuntana sitäkään, että saman avustajan tekemiä juttuja alkaa olemaan puolen lehteä. Määrä ei oikein tuota laatua yleensä korvaa. Nykyisellään tuntuu Amerikan Raudan juttujen taso olevan parempaa, Veekasista tulee vähän sellainen hutaisemalla tehdyn fiilis. Esiteltävien autojen valinnat myös toisinaan ihmetyttävät. Tietty makuasioita paljonkin, mutta esim. tuossa edellä Evo X:n kirjoitus kyllä pistää ihmettelemään isosti. Kyseessä kuitenkin projekti, joka oli "julkkis" ennen valmistumistaankin aika ison joukon seuratessa blogia. Olisi luullut toimittajienkin olevan sen verran ajan hermolla, että olisivat jo kärkkyneet tuon `59 Caddyn valmistumista jutun teko mielessä. Ilmeisesti se että on "piireissä" tai toimittajan kaveri on sitten merkittävämpi kriteeri jutun tekoon.
   
  Uniflo, EVO X ja 1purehell tykkäävät tästä.
 5. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Södiksellä oli ainakin Mercury Colony Park -63, mutta toisella avustajalla Pata Ekmanilla oli musta Nova.
   
  TuomoK tykkää tästä.
 6. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Taas ihmettelin keskiaukeaman julistetta. Miksi sen piti olla tavallista sivupaperia eikä hieman paksumpaa paperia kuten monia vuosia on ollut. Säästökuuriko iskenyt? Samalla paksuudella kaikki sivut on 80-luvun lehdissäkin ollut, mutta silloin jokainen sivu on ollut hieman paksumpi kuin nykyään.
  Omaa mielipidettä ei siitä kauheasti ole että veekasi olisi jotenkin huonontunut, mutta se pitää myöntää että vanhoissa esim. vuosien 1987-1992 lehdissä jään herkemmin lukemaan jotain vaikka olen selannut lehdet aiemmin.
   
 7. TuomoK

  TuomoK 3rd gear

  Uusimmassa numerossa oli paljon hyvää, mielenkiintoisin oli palstalla ” Tiivistettyä”, juttu ruotsalaisesta vanhainkodista ja lahjoituksena saadusta perinnöstä. Kuka ylipäätään lahjoittaa rahaa vanhainkodille? Mutta yllättävän hyvät tsetit on järjestynyt vanhemmalle väelle, siis ovat päässeet cruisailemaan. Suomessahan muistaakseni moottoripyöräkerhot ( lailliset tai laittomat) on tehneet jotain tähän suuntaan. Voisi vaikka vanheta arvokkaasti, mutta ehkäpä ei vaan toimi Suomessa?
   
 8. TuomoK

  TuomoK 3rd gear

  Ei ollut hutaistu Kari Mörön Plymouth Superbird - juttu.
   
 9. Rusty

  Rusty Gearhead

  Nyt oli niin hyvä tarjous etten voinut ohittaa. 10 numeroa 45 euroa.
   
 10. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Lehteä tammikuusta 1979 lukeneena valittaen joudun toteamaan nykytilanteen olevan huolestuttavan. Jutut jotenkin tylsiä, sivumäärä vähentynyt normitilaushinnan ollessa tolkuton ja kuitenkin lehden saa tilattua aika sopivaankin hintaan vrt. edellinen viesti. Nuo kuvankäsittelyharjoitukset eivät mielestäni kuulu tälläiseen lehteen. Kansioita ei kuulemma tule lisää... Olen tuossa jokusen kerran joutunut itselleni perustelemaan lehden tuloa, mutta kaikkien numeroiden ollessa hyllyssä ei toisaalta raaskisi lopettaakaan?
  Jotain kannattaisi Markkasen tehdä, muuten ei V8-sponssia kauaa ovissa ole...
   
  Turnn, Uniflo ja 1purehell tykkäävät tästä.
 11. xp

  xp Gearhead

  Keskiaukeaman tyttökuvan saa kai ilmaiseksi jostain kuvapankista kun tyytyy 80- luvun kuvaan (grafiikat autossa, permanentti, onneksi sama vartalomalli pelaa yhä).
   
  kustomkuuppa ja 1purehell tykkäävät tästä.
 12. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Aamulla kun tulin neljän aikaan duunista, niin oli uusi V8 Magazine postilaatikossa...näköjään se ainakin jaetaan lakosta huolimatta.
   
 13. Esaa

  Esaa 3rd gear

  Millähän tuo mun lehti on tulossa? posti lakossa Esa jakelu lopetti aamupostin jaon " syrjä seudulle"
   
 14. esmi

  esmi Gearhead

  Lehti oli odottamassa kun äsken kotiuduin reissusta!. :)
   
 15. bathory

  bathory 3rd gear

  Katoitko millä nimellä. Kaverille tuli jonkun tuntemattoman lehti ja sen kaverille tuli tällä mun kaverin nimellä yms :D
   
 16. esmi

  esmi Gearhead

  Kyllä tossa on ihan oma nimi ja osoite! :cool:
   
 17. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  Eikös postin pitäny olla lakossa...meilleki tuli v8
   
 18. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Eilen tuli veekasi ja pika selauksella vaikutti jotenkin paremmalta kuin edellinen numero. Sitä vaan ihmettelen että 4 aukeamaa käytetty siihen 1962 Chrysleriin vaikka 80-luvulla oli vielä aukeama per artikkeli.
   
 19. helskutti

  helskutti 3rd gear

  esa jakeluil oli v8 lehdet eilen jaossa mutta kasi menee esa jakeluitten kautta ilmeisesti vaan kesto tilauksen maksaneille muut hoitaa posti..sitten joskus.
   
  Esaa tykkää tästä.
 20. TuomoK

  TuomoK 3rd gear

  V8 tuli aamulehden kanssa ja vieläpä kahtena aamuna peräkkäin! Suomen Kuvalehti tuli myös, Tekniikan Maailma voisi tulla nyt lakon aikana sanomalehtien jakelussa.
   

Kerro tästä muillekin!