taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Rodi natikoiden jutussa onkin mainittu pari od nimimerkkiäkin kuvateksteissä :D
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    juuh... 8)
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Jaa, mitähän tuota tuoreimmasta nyt sanoisi. Ei nyt eka aukeamalla odottaisi tojotan mainosta tämän alan lehdessä... Maailma kai muuttuu?
    Toisekseen en löytänyt juttua pärekatosta vaan historic ratakisoista (sama juttu taisi olla edellisessäkin lehdessä).
     
  4. Boogie

    Boogie 1st gear

    Juu!!

    Mulla oli ainakin se pärekatto impala sellasena lisäliitteenä siellä lehden lopussa.
    Ja se historic juttu oli samaa kamaa, kun viime numerossakin.
    Aikas laatua!! :rotfl: :rotfl:

    Positiivista oli kyllä se kalenteri. 8)
    Kerrankin kunnon kustomeja ja rodeja, nyt voi vihdoinkin ottaa ton 2004 vuoden julkan tosta seinältä. On ollut pakko turvautua siihen, kun noi pari viimevuotista on ollut aika huonoja esityksiä.
     
  5. homer

    homer Double Gearhead

    Oho. Meinas mennä mainoksena rosk.... paperinkeräykseen. Kiitti vinkistä.
     
  6. SmallBlock

    SmallBlock 1st gear

    Ihan paska.
    (Oikeasti en ole vielä ehtinyt lukemaan mutta trendi taitaa olla että haukutaan joka lehti)
     
  7. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Hyvä opus ensilmäyksellä, tosiaan tota päreimpalaa tuli tovi etsittyä lehdestä...
     
  8. 528

    528 Gearhead

    Itsellä on vieläkin 1998 vuoden kalenteri seinällä 8) Nostalginen eikä raski ottaa pois...
     
  9. stangrider

    stangrider Gearhead

    Aika päreistä oli tehty koko lehti :lol: , Joka kolmannella askeleella tippui jotain lentolehtisiä välistä, joista yks olikin sitten varsinainen artikkeli :cry:
    Tarinan opetus; kannattaa puristaa lehti jo postilaatikossa yhteen ja ruveta availemaan vasta sisätiloissa näin myrskykeleillä :mad:
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mun mielestä linjan muuttuminen taas pikkuhiljaa paremmaks jatkuu tässäkin numerossa. Kelasin tossa mielessäni että mitäs kaikkea oikeestaan ihan hyviä juttuja tässä uudessa numerossa on niin tulihan siitä sen verran listaa ettei viitsi alkaa kirjottelemaan niitä tähän. Ihan hyviä esittelyjä ja hyvä varmastikin monia kiinnostava ja hyvin toteutettukin idea se siinä oleva 350 pikkulohkon piristämistesti. Tosin täällä OD:ssähän noita kokemukseen perustuvia pikkulohkon piristysohjeita löytyy monta topicillista mut ihan kaikki harrastajat ei taida vielä (ihme kyllä) surffailla näillä sivuilla :rotfl:
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Lehti saapui ja jälleen kerran postissa rusikoituna. Kummasti tuntuu nykyään olevan lehden painamisen laadussa virhettä. Tuo irtosivu jutska on lehden säilyttämisen kannalta erittäin hankala.
     
  12. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Ja minä tollo räpsiä täällä sitten kulutan aikaani aivan turhaan mitään mistään ymmärtämättä :rotfl:
    No saapuihan toi minullekkin toi 8 tänään,kovin on Dti magazinesin suuntaan toi formaatti mennyt...esim. kummallisia tuoteuutisia kyseiseen lehteen :soosoo:
    Kyllähän tuossa oli paljon luettavaakin :)
     
  13. kime2

    kime2 Gearhead

    Ihan ok oli!
     
  14. Mulis

    Mulis 1st gear

    Taitaa markkinatalous iskee ko. lehteen! Kun vaan lehtitalo voitot helpoimalla sais, vähän ameerikasta ostettuja juttuja ja paljon mainoksia, TM:ssä sama meininki, uusimmassa vähintään joka toinen sivu on mainos!!! lopetin V8-lehden tilauksen jo 2000 vuonna, jonkin irtonumeron oon ostanu sen jälkeen. Ennemin surffailen netissä projekteja lueskellen. Laittakaa jokainen oma projekti "blogina" esim. vuoatus.net osoitteeseen, niin on enemmän käytännön läiheisiä juttuja luettavana! Ja tottakai Overdrive.fi tarjoaa parempaa ja enemmän suomalaista jenkkiauto harrastusta koskevaa tietoa.
     
  15. RB-440

    RB-440 1st gear

    Mun mielestä tämä vuoden viimeinen veekasi oli ihan hyvä. Ai että miksikö? No siksi, kun siinä oli tällä kertaa tarpeeksi cokispullokoppa Plymoutheja, ei ole pitkään aikaan ollut näin hyviä lehtiä 8)

    Tosta tulikin mieleen, että mä en vissiin tarvitsis kuin yhden lehden. Vuonna 1995 nimittäin tuli ostettua Mopar Muscle, joka oli B-koristen muskelien erikoisnumero. Roadrunner, Superbee ja Charger samoissa kanssissa. Tosin ne kannet on päässeet vuosikymmenen aikana vähän kulahtaan, kun kuvia tulee tähdättyä edelleen säännöllisesti. Tekstit nyt jo osaa ulkoa.

    Sain muuten tuossa joku aika sitten sukulaisuussuhteiden kautta kasan GTI magaziinia, Spinneriä ja V8 magaziinia, kun kellekään muulle ei kelvannut. Lahjahevosta kun ei suuhun katsota, niin pitihän ne plärätä läpi. Diplomaattisesti jos koittaisin tämän muotoilla, niin... No, suoraan sanoen, kyllä V8:ssa suhteessa on edelleen ainakin tässä porukassa vieläkin meikäläiselle enemmän selattavaa, kuin näissä muissa alan yrittäjissä.

    Mutta onhan niilläkin oma lukijakuntansa ja tämähän on vaan mun mielipide. Ja siitä huolimatta taidan keskeyttää tämän nykyisen V8:n tutustumistilauksen ennen kuin se muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi ja täyshintaiseksi. Ellei sitten V8 ala ostaa enempää juttuja Mopar Musclelta :rotfl:
     
  16. platuart

    platuart Gearhead

    Ainoo mikä harmitti, oli tuo letukkaliiteartikkeli, joka ainakin mulla oli ihan repaleisena siellä välissä :cry:
    No sama juttu saattaa olla seuraavassa numerossa ihan niitattuna...
     
  17. Piru

    Piru 1st gear

    ...ei oo lehteä vielä näkynyt?! :x posteljooni vois pikkuhiljaa ruveta tilaileen oman lehden! :rotfl:
     
  18. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    En ole vielä varsinaisesti lukenut mutta ihan hyvältä numerolta vaikuttaa. Varsinkin artikkelit Plymouthista ja moottorinvirityksestä kiinnostavat. Siirryin tänne juuri asiakaspalvelusivuilta, irtisanoin tilauksen vuodenvaihteesta alkaen. Nyt tuo tuli jollain 40 euron tarjouksella (+kaupanpäälle kelvoton v8-kassi) mutta en kyllä rupea maksamaan täyttä 50 euron hintaa per vuosi jos tuota kaupataan taas uusille tilaajille huomattavasti halvempaan hintaan. Irtonumeroiden hakemiseksi taitaa mennä kunnes/jos pistävät hyvän tarjouksen tulemaan.
     
  19. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Sama oli itellä että se irtopalana toimitettu osio oli kyllä varsin heikossa kunnossa. Rupee kyllä kyrsimään lehden nykyinen laatu kun alkaa olla tollaisia "pikku" virheitä joka toisessa lehdessä. Muuten oli kyllä ihan hyvä lehti taas.
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä lehdessä luettavaa on, mutta pitää muistaa, että lehteä tehdään kaupallisessa mielessä ja siksi siinä on oltava päiväunilukijoita kiinnostavaa tarinaa, joka ei välttämättä tosi harrastajaan iske. Tosi harrastajat eivät riitä elättämään V8:n tasoista lehteä ja mainosmyynti on lehtien elinehto, ja antavathan ilmoitukset myös harrastajille infoa siitä, mitä tavaraa ja millaisia palveluita markkinoilla on, että älkää morkatko ilmoituksia.
     

Kerro tästä muillekin!