taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    Mulla myös, jälleen noin 5:nnen kerran oli kasi ihan palasina lootassa, tais olla toi pärekattobiilin liite ainoa joka ehjänä. Mä olen jo ainakin 4 kertaa ottanut paikalliseen postinjakeluun yhteyttä, koska aika paskamaista tuo on että kalliit lehdet ei ole edes selattavissa enää kun laatikkoon saapuvat.
    Kesällä pahimmilla sateilla oli viskattu kirjeet noin 3m ohi laatikon, ja kun valitettiin, oli seuraavan päivän sateilla sitten postit laatikossa mutta koko laatikon kansi auki eli kaikki yhtä mössöä kun postia päästiin hakemaan.
    Eilen sitten tuli kirjallinen anteekspyyntö jakelusta ihan päälliköltä saakka, samassa postissa siis toi täysin repaleinen lehti... Kehoitettiin ostamaan isompi postilaatikko, sekä tyhjentämään myös postit koska postihan ei luonnollisesti voi jakaa täyteen laatikkoon..
    Ajattelin ottaa yhteyttä takaisinpäin, kun nyt tästä suurempi kiukku pääsee laantumaan, että postilla kyllä käydään heti aamulla, sekä vanhempi poika kattoo koulusta tultuaan.
    Eikä tolla laatikon koollakaan ole tässä tapauksessa mitään merkitystä, faija asuu naapurissa ja omistaa tuplasti suuremman lootan, mutta onkin sitten "tuplasti suuremmat vahingot".
    On se paskamaista toimintaa, kun esim tässä syksylläkin tuli perunkirjat postissa ja uudet joutu tilaamaan, kun 40 paperia liimautunut kiinni toisiinsa ja posti pistää vastaanottajan vastuulle kaikki mitä kiireiset jakelijat heittelee pitkin pihaa sekä rutistaa palloksi ennenkuin laatikkoon pistävät...Väliin tuntuu että tulevatko suoraan jostain baarikeikalta vai kuinka voi silmä heittää ton 3m ohi laatikosta....

    --maalla on niin ihanaa---kusti polkee mutta postia ei näy...
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi postin homma on hyvä esimerkki siitä kun nykysin ulkoistetaan, kilpautetaan ja teetetään mahdollisimman halvalla työvoimalla mahdollisimman paljon niin noin siinä alkaa joka jutussa käymään. Ja vielä kun postilla on hommissaan monopoliasema niin who cares :mad:
     
  3. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    joo ja en ymmärrä että kaipa se täällä maalla on niin, että jos valitat jostain palvelusta, että on huonoa,( tai tää postin palvelu on ollut suoraansanottuna mun mielestä huonompaa kuin aliarvonen,) niin sitten tälläsellä kylällä kai otetaan kaikki niin hemputin henkilökohtaisesti..
    kerran mun mies ootteli postia seuraavana aamuna tienposkessa, kun oli edellisenä päivänä tullu just tää perunkirja, niin posti ajelee tyynenä ohi vaan, kuitenkin oli sitten paluumatkalla tuonut postit, eli ei sitten kehdata edes jättää niitä posteja jos sattuu ite henkilökohtasesti odottelemaan.

    Mun mielestä posti ei tosiaan voi vaatia että tyhjennän tyhjää laatikkoa esim neljästi päivässä. Normaalissa 2v vanhassa laatikossa on standardien mukaan ihan riittävästi tilaa vaikka tulisi kaksi mainoslehteä jotka ei varmaan ylitä puolta senttiä paksuudeltaa, yksi aamulehti sekä korkeintaan kaksi tilattua lehteä..
    Eli sit kun kerran valitat niin kaipa sitä jollain lailla on piruilua tms.
    Kesäisin jopa ymmärrän ton "jotenkin" kun on noi tuuraajat, mutta kesälläkin on paremmin tullut postit perille, kuin noilla vakijakajilla.

    Itellä on kuitenkin periaate että jos oma työ noin v*****taa niin ottais sit loparit, kuitenkin jokainen viherpiha -v8 tai muu tilattu lehti on appaut sen 7 euroa irtonumeroltaan, lisäksi esim joku tollanen virallinen juttu kuten toi perunkirja, onneksi perunkirjan sain uuden ilmaiseksi koska oli tuttu tuomari sitä tekemässä, mutta ikävä ottaa hattuun noissa lehdissä joka kerta...
    ja johan se on rikos että postit levitellään tohon isolle tielle laatikon viereen pitkin poikin. ?????
    On meillä tässä lähellä yks vanha paappa jonne on aamulehden jakaja /joka on tuttu tyttö/ soitellut poliisia perään jo muutaman kerran, kun jollei lehti ole tietyllä kellonlyömällä lootassa niin pappa oottelee puskassa haulikon kanssa, ja kosauttelee sitten ilmoille kun jakaja ajaa laatikolle.


    Mä voisin alottaa jollain herneillä ja puhallusputkella.....
     
  4. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    Kyllä tuntuu että GTi-magazinea lukis... On erilaisia hiplemankkoja ja pelejä ja vaikka sun mitä esittelyssä. Spinneri on suomen paras autolehti. Gti on muuten saanu kilpailijan tuning.Fi nimisestä lehdestä. Pikä vilkaisulla voittaa gti:n 6-0.. Ei mene Markkasen lehet "kurkusta alas"...
     
  5. Stance

    Stance Gearhead

    Samoin! Ihan hyvältähän tuo vaikutti uusin nro, kerkesin vasta selata läpi. Haikalan Satellitea jäin ihastelemaan pidemmäksikin aikaa ja tuo moottorin bolt-on-viritys vaikutti mielenkiintoiselta. Kyllä tuossa on ainesta hyväksi vessalukemiseksi, Mopar Muscle on jo selailtu sataan kertaan läpi.. :lol:
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ehei pidä paikkaansa! Ehdottomasti paras on Mobilisti. Ja sitten jossain kaukana perässä tulee V8 ja Spinneri aikalailla rinta rinnan. Voi siihen jotain vielä mahtua väliinkin.
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Mahtavaa että tuotevinkeissä oli maali millä saa jarrusatulat jo pinkeiksi! Kiitos tiedosta vaan :odroll: Mutta positiivinen yllätys oli irtonainen linttaliite-erityisen kätevä viskata roskiin.
     
  8. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Oletko muistanu maksaa tilauksen laskun?
     
  9. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Vuonna -79 tilasin ekan kerran V8 lehden ja silloin tietty lehti tuntui ja oli myös omasta mielestä suomen paras,pitkälle -90 luvulle se oli hyvä,mutta näköjään tuo ikä(vasta 43v.)alkaa tehdä tepposia,lopetin kasin tilaamisen joskus-97.Olisin varmaan sen vielä tilannutkin jos olisin ikuisesti 20v. Päätelkää siitä jotain!Tästä asiasta ei tarvi eikä voi kiistellä,Mobilisti lehden tekemiseen on tosiaankin nähty vaivaa eikä tule sellainen tunne että lukijaa aliarvioitaisiin,hieno lehti.Niin kaikesta huolimatta olen kuitenkin vannoutunut V8 harrastaja(en lehden)...
     
  10. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Primer on aika kova sana
     
  11. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Ne postin jakajat pääsee kotiin heti kierroksen jälkeen. Sen takia niillä on aina niin "helvetinmoinen kiire" ettei "ehdi" hoitamaan töitään kunnolla. "Heitetään nää postit ny äkkiä vaan johonki suunnilleen sinnepäin kun vaan päästään nopeesti niin pääsee joskus kotiinki" Postiauto ajoi joskus mun serkun mutsin päälle kun hän ajoi fillarilla. Kuski kyllä kysyi että sattuiko, mutta ei oikein osannu vastata niin se postimies vaan jatkoi matkaa. Tää mun serkun mutsi sai aivotärähdyksen eikä muistanu että oli lapsi lastenistuimessa. Hänkin satutti jalkansa ja oli vaan kävelly äitinsä perässä terveyskeskukseen jossa äiti oli ihmeissään että "mistäs sää tulit"
    Tampereella olen töissä joutunu usein korjaamaan valotolppia taloyhtiöiden pihoista kun postinjakajat kiireissään kaataa niitä autolla :mad:
     
  12. sami-v

    sami-v 1st gear

    Olen huomannu saman. Että posti autot ajaa aika lujaa. Meilläkin se ajaa äkiä laatikolle ja heti nopeesti pois...

    Joskus tulee autolehdet ihan "naarmusina" siis kannet. Vähän harmittaa kun kuitenki vuosikerta maksaa joku 60€
     
  13. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kiire on :wc: mutta kun sillä on pari kolme muutakin laatikkoa reitillään.
     
  14. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Noista lintoista saisi olla useamminkin juttua (varsinkin noista jotka on vain ulkoisesti "linttoja")!!
    Muutenkin oli mielestäni kiinnostavin V8 piiiitkääään aikaan.
    Oli enemmän näitä suomessa ja itse tehtyjä.... Jopa siistiksikin tehtyjä.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No, no :soosoo: Ehkäpä kannattais lukeakin vaikka se "linttaliitekin" ennen arvostelua :odroll: Ei toi pahasti lintalle vaikuta kun kyseessä on täysrempatulla tolle autolle 15.1 varttimaili-ajan antavalla tekniikalla varustettu alustaltaan ruosteeton ja palikoiltaan täysin uusittu harrasteauto.
    Vaan jos on syntynnä kultalusikka persiissä ja vaan uudet tai viimosen päälle puunatut kipot kiinnostaa niin ehkä toi sit semmosille on lintta mut toimintavarmuudeltaan ja nopeudeltaan toikin näyttänee takavaloja useimmille uudemmille mukamas sporteille 8)
    Hyvä esittely tuokin ja onnittelut auton rakentajalle :D
     
  16. BRC1

    BRC1 Gearhead

    No jokaisella makunsa.Oli miten oli vaikka se lintta menis 8 vartilla ei kyllä sytytä. Pientä syvyyttä BBChevy tohon kultalusikka fraasiin :poff: Alkaa olla jo menneiden aikojen juttuja. Ei se vähemmän räkäisyys :wc: ole rahasta kiinni. Ja tuskin ko lintan omistaja tota tyyliä harrastaa varojen puutteesta?
     
  17. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Se lintta on hieno. Pärekatto on erikoinen ratkaisu, semmosta ei kaikilla ole. Tiedän yhden tyypin joka teki Rambleriin katon kattohuovasta
     
  18. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Offoff:

    :rotfl: Ehkäpä herra valtion postin virkamies halusi suojata sinulle kuuluvan postin kulun kaikenmaailman epämääräisiltä hipeiltä, joita tuolla nykyään pyörii vahtimassa kunnon ihmisten posteja... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :poff: :poff:
     
  19. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Jaahas taas V8:n mollaus käynnissä entiseen malliin...ihmetyttää miksi pitää edes lukea jos se kerran on niin huono ? :eek:

    Omasta mielestäni taas ihan hyvä numero ja juttuja moneen makuun,jopa se linttakin jota on niin kaivattu...oli koko artikkeli niin lintta että tippui pois kun lehden otti käteen. :rotfl:

    Tässä numerossahan oli paljon erilaisis juttuja,jokaiselle jotakin...oli kotimaan juttuja,ulkomailta mm.Sema Show,kisajuttuja niin ympäri-ympäri kun kiihdytystä,rodeja,linttoja,tekniikkaa,Mopari,GM,Ford,off-road juttua,uudempaa ja vanhempaa kalustoa,jopa Airstream-asuntovaunu !

    Selvästikin lehden toimitus on lukenut tätä palstaa ja kuunnellut mielipiteitänne !

    Patoharjun remmiahdettu Astro oli kiinnostava viritys,tosin olisi siitä voinut pitemmänkin jutun varmasti kirjoittaa.
    Muistan hyvin sen remmiahdetun Van:n,joka jutussa mainittiin ja tietenkin sen jutun kyseisestä lehdestä...tuli luettua se lehti "hiiren korville" aikanaan,sen verran kolahti jo silloin...lisää tälläistä juttua lehteen.

    Voi näitä uudempiakin autoja viritellä,varsinkin kun aihioita on pilvin pimein sopuhintaan tuolla markkinoilla.
    On paljon harrastajia jotka haluavat rakennella näitä uudempia tietokone ohjattuja (silti nekin jo 15 - 20v vanhoja) jenkkejä ja heitäkin voisi joskus muistaa...nyt oli muistettu kiitos siitä.

    Olisi kiinnostavaa lukea sellainen projekti-jatkojuttu jossa rakennettaisiin juuri joku tälläinen tusina-jenkki kuten Astro alusta loppuun uudestaan...kuten Street Race:ssa aikanaan Markkasen Sportside (juttu jäi muuten kesken) ja se Camaro V8:ssa....ei kumminkaan mitään tuuuuninkia pliis !!! :soosoo:

    Mitä tulee tähän niin kauhiasti ihmeteltyyn "Toiota"mainokseen,niin näen sen pelkästään huvittavana kalasteluna "Toiotan" leiristä...taitaa tämä USA truck/kuorkki tuonti viedä Hilux asiakkaita,kun täytyy tulla alan lehteen kerjäämään. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Kiitos V8:n toimitukselle hyvästä lehdestä ! :pinup:

    PS.Tästä kirjotuksesta saa jokainen olla sitten ihan vapaasti sitä mieltä kun itse haluaa. :poff:
     
  20. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    No lisään sen verta että linttajuttu oli helvetin hyvä! Toivottavasti ei toi lappu vaan häviäis...
     

Kerro tästä muillekin!