taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. kd0264

    kd0264 Gearhead

    ...tana, mulle ei ole tullut lehteä vieläkään. Ehdin jo valittaa postiinkiin ja soittaa Sanoma Magazineenkin, lähtenyt on mutta joku nyysinyt matkalla. ...kele! :mad:
     
  2. MoparMake

    MoparMake 1st gear

    taas pukkas perkeles kasin postilootikkoon. voi JUMALAUTA varmaan postinjakaja pelannu potkupalloo ton lehden kans. kulmat viturallaan ja revenny toisest reunast riittävästi :mad: :mad:
     
  3. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Soita tilaajapalveluun niin lähettävät uuden lehden. Ja Postillekin voi antaa palautetta.
     
  4. RB-440

    RB-440 1st gear

    Joskus tuli vähän sen suuntaisia kokemuksia, että kun kertoi lehden asiakaspalvelulle, että tilaus loppuu samantien, jos ei lehti ala tuleen ajoissa ja/tai ehjänä, niin alkoi lehti tulla sekä ajoissa, että ehjänä.
     
  5. Jasca

    Jasca 1st gear

    Olikohan nyt ihan tost kiinni... Ei se kustantaja pysty vaikuttaa miten Posti-Pate niit sun lehtii kohtelee. Hienoo kyl et koet asian niin, mut totuus on hitusen toinen. Sorry vaan.
     
  6. RB-440

    RB-440 1st gear

    Jaa, paljon paremmin tuo mulla auttoi, kuin postille murjottaminen, mistä harvemmin on ollut mitään mainittavaa apua. Uskoisin siis, että tieto kulki asiakaspalvelusta jakomaisterille jonkun mutkan kautta. Mutta ihan miten vaan, ei mua enää kiinnosta miksi tilanne parani, jos se kerran parani.

    Oliko muuten siinä lehdessä mitään kivaa tällä kertaa?
     
  7. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    näin on, parhaiten palaute menee perille paikallisen Postin jakelupäällikön kautta..
     
  8. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Meinasin jo hermostua, kun ei ole tullut uutta V8 tänne vaikka ilmeisesti muille on....Tarkistin sitten laskut, kestotilaus ja laskut vuoden 2006 loppuun saakka on, vaan ei ole tullut uusia laskuja niin varmaan on turha odottaa lehteäkään. Harvinaisen helposti kävi tilauksen peruminen.....
     
  9. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    /\ tuo lienee paras tapa. Nettiaikakautena ilmoituksen voi tehdä myös http://www.posti.fi/palaute/ . Ottavat yhteyttä jos haluat (just eilen soittivat reilu viikko sitten tehdystä ilmoituksesta).
     
  10. TJS

    TJS 1st gear

    Muutama vuosi sitten oli sellainen tilanne päällä, että parin viikon sisällä jokainen postin toimittama lehti oli jollakin tavalla kuljetusvaurioinen. Oli joko kansi taittunut, kastumisjälkiä tai sitten jopa puuttui paloja.

    Säästän kaikki tilaamani lehdet, niin jos joku kulma on revennyt, niin hetken päästä koko sivu on irti tai kannet lukukelvottomat. Toisinsanoen pienestä viasta tulee ajan kuluessa iso harmi. Lisäksi kuitenkin maksoin näistä b-luokan tuotteista saman hinnan kuin priimoistakin, otin siitä lähtien tavakseni mennä jokaisen vaurioituneen lehden kanssa paikallispostiin tekemään huomautuksen.

    Ensimmäisellä kertaa rouva tiskin takana oli aavistuksen ylimielisen oloinen ja kommentointi oli luokkaa "Ei se rikkinäinen kansi haittaa sisällön lukemista". Uusi lehti tuli parin päivän päästä ehjänä.

    Toisella kertaa saman rouvan luo(tarkoituksella) ja tällä kertaa tuli jo anteeksipyyntökin ja selittelyt vahingosta. Uusi ehjä lehti tuli taas parin päivän päästä.

    Kun ilmestyin kolmannen kerran viikon sisään samalla asialla saman rouvan juttusille, kommentoi tämä "on se nyt perkele kun ne eivät saa lehtiä ehjänä jaettua" :rotfl:

    Rouva soitti samantien jakelupäällikölle, joka tuli pahoittelemaan tapahtunutta ja lupasi että nyt oli viimeinen kerta. Oli kuulemma uusi jakelija, josta oli tullut useita muitakin valituksia. Uusi lehti tulikin ehjänä, oli nimittäin kirjekuoressa :D

    Tämän jälkeen ei rikkinäisiä lehtiä ole enää tullut, mitä nyt kerran oli hiukan taittunut yksi kulma, mutta sekin suoristui ajan mittaa. Taisi nimi ja osoite olla muistissa sen jälkeen "asiakas on pilkunnussija"-stigmalla

    Toki asiassa kului aikaa ja oli vaivaa reklamoida jokaisesta virheestä erikseen, mutta tällä kertaa se myös kannatti.
     
  11. spinneri

    spinneri Gearhead

    Ennenkuin potkitaan ihan kaikkia postinjakelijoita kuraojaan, kerrottakoon että myös Spinneri Magazine on saanut kärsiä tästä ongelmasta; lehtiä on vaurioitunut Postin jakelussa, joskus lievemmin, joskus hyvinkin pahasti. Aina olemme toimittaneet uuden kappaleen asiakkaallemme, vieläpä kirjeessä … ja omalla kustannuksellamme.

    Olemme olleet useaan otteeseen yhteydessä Postin jakeluesimiehiin. Useimmiten selitys on ollut koneellisen lajittelun "kovakouraisuus". Laitteita on kuulemma yritetty säätää ... huonohkolla menestyksellä.

    Spinneri otti asiasta kuitenkin vaarin ja tämän vuoden ensimmäisestä numerosta alkaen toimittaa lehdet tilaajille kelmutettuina! Josko sitten pysyisivät paremmassa kunnossa. =)
     
  12. JPA

    JPA 3rd gear

    Pitää kait sitä lisätä omakin tarina.

    Mulla oli sellanen ongelma että vuosien kestotilauksen jälkeen lehtien tuleminen alkoi takkuilla, tuli reilusti myöhässä siis lehden kerkesä käydä ostaan tai lukeen vaikka kirjastossa, sitten jossain vaiheessa palo käämit ja heti ku ilmestymisestä oli kulunu pari päivää mut lehteä ei näkyny niin soitin suoraan lehtitaloon, mikä nyt v8ia toimittaakin. Ja sieltä pistivät uuden lehden
    mutta yhdellä ja viimeisellä kertaa vastauksena oli että olin itse jollain kaavakkeella (ilmeisesti lehdenmukana tuleva?) peruuttanut kestotilauksen. Olikohan lehdet menny väärään osoitteeseen ja lehtien saaja peruuttu sitten sen, sitä en tiedä koska sen jälkeen en ole lehteä tilannut ja V8n kestotilauksella tuskin säästää mitään, koska nuita tajous lehtiä on myynnissä useamman kerran vuodessa onko sen nyt puoleen hintaan tai jotain.
     
  13. Jaakko Susimies

    Jaakko Susimies Gearhead

    v8

    Itse kyllä rupesin epäilemään posteljoonia, kun ko.lehti tuli tilattuna
    niin myöhään perille ja hiirenkorvilla. Henkilö kohtaisesti olen kyllä
    sitä mieltä, että valitus lehtitaloon (kirjallisesti, asiallisesti perustellen
    faktat tiskiin) auttaa enemmän kuin paikallis postissa länkyttäminen.

    Kustantamo on sen verran iso-asiakas postille, että sitä kautta rekla-
    maatioon on Postin pakko ottaa kantaa, mutta kansalainen paikallis-
    postissa HAH HAH siinähän valitat JOO JOO ja nää lehdethän tuli vasta
    nyt tänne että ajoissahan se sulle on tullut. Sinne jää valitus paikallis
    tasolle ja joku saattaa jollekkin sanoo, ettei nyt sitten enää montaa
    paivää niitä jatkossa sitten lukis.......

    Saisivat pussitta sen läpyskän kuoreen, niin loppuis epäilyt ja eikös se
    jossain vaiheessa ollutkin pussitettu.

    Tosin ei taida toi jakelupuoli olla se suurin ongelma.........
     
  14. ford 460

    ford 460 1st gear

    Itsekin joutunut soittamaan tuonne lehden asiakaspalveluun ja kysymään missä mahtaa lehti olla kun oli viikon jo myöhässä ja näin kävi useamman numeron kohdalla ja lehti siis oli kerennyt oleen jo ärrällä viikon no ystävällinen neiti pyyteli anteksi ja sanoi että asia pistetään seurantaan eli postiljoonien hommia tutkitaan. ja lehti tuli parin päivän kuluttua mutta hämärän peittoon jäi missä nuo muutamat numerot oikein majaili???
    No voihan toki olla että postissa ruuhkaa,jakeluauto huollossa,lajittelija sairaana yms.

    Muuten ei oo näkyny uutta veekasia ainakaan vielä???
     
  15. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    V8 Magazine 1/2007 ilmestymispäivämäärä näyttäisi olevan Pe 9.2.2007.

    Outoa jos se jonnekin on jo tullut,sillä aikasemmin päivämäärät ovat pitäneet kyllä kutinsa aika hyvin...no hyvää kannattaa aina odotella 8)
     
  16. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mulle se ainakin tuli jo tänään, vaikka aiemmin on ollut yleensä vähintään viikon myöhässä...
     
  17. MoparMake

    MoparMake 1st gear

    tulipa hyvinkin tänään kuten jo rustasin. mahtanu olla joku viherpiipertäjä postinjakaja ku kaikki muu posti oli ihan ehjää. :poff:
     
  18. spinneri

    spinneri Gearhead

    Re: v8

    Isojen kustantajien asemasta en tiedä, mutta pienet kustantajat kyllä joutuvat elämään Postin "tossun" alla melko nöyrinä. Toki palautetta voi antaa, ja pääsääntöisesti se myös jossain määrin noteerataan, mutta johtaako se mihinkään toimiin onkin ihan eri tarina. Itse olen ohjeistanut rikkinäisen lehden saanutta tilaajaamme AINA reklamoimaan asiasta myös postinjakelupiirin jakeluesimiehelle. Sen lisäksi että tieto ongelmasta lähtee Postille myös toimitukselta.

    Halusin kuitenkin, että tilaaja saa lehtensä priimakuntoisena, siksi Spinnerin kohdalla päädyttiin kelmutukseen. Kirjekuoressa lähettäminen ei enää ole käytännössä vaihtoehto, koska tällöin lähetys käsiteltäisiin kirjeenä, jonka postittaminen on monin kerroin kalliimpaa ns. kimppupostituksiin verrattuna.


    Mutisi

    Jari Sjöman, Spinnerin monitoimimies =)
     
  19. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    mahtava homma, kelpaa mulle :p :p , mitä yksi edellä sitä muut perässä (toivottavasti)

    edit: tänään pukkas uutta kasia,kunto virheetön ( pitää koputtaa puuta) jopa mainoslappusia oli sivujen välit täynnä takan sytytystä varten. ilta lukemista riittää siis taas pariksi iltaa.
     
  20. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Niin olisi edes lehti tullut niin voisi mutista sen sisällöstä :argue: :argue: :poff:
     

Kerro tästä muillekin!