taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Ilmoittivat tilaajapalvelusta, että asia ehkä korjataan jollakin muotoa seuraavassa numerossa eli ilmeisesti vika on kaikissa lehdissä.

    Sinänsä jännä juttu, että tällaisesta mitättömästä inhimillisestä virheestä nousee joidenkin taholla elämää suurempi halo. Eiköhän täällä maailmassa ole pikkuisen suurempiakin asioita, kuten vaikka tuo Tanska-Muhammed -draama, joka näyttää nyt aiheuttavan viattomia uhreja ympäri maailmaa, ja omat poikammekin ovat jo olleet tulilinjalla rauhanturvatehtävissä. Näissä mollausviesteissä tuntuu olevan sama meininki, kuin islamilaisilla terroristijärjestöillä, joiden provokaatio saa ihmiset nyt parrikaadeille.

    Suhteellisuuden taju saattaa toki joskus pikkuisen hämärtyä, mutta se on helppo palauttaa mieliin vaikka katsomalla televisiosta päivän uutislähetykset .
     
  2. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Niin, jotakuta ottaa pannuun taittovirheen takia kesken jäänyt juttu, joku toinen hermostuu vähäpukeisista tytöistä autolehden sivulla.. :oops:
     
  3. OL550

    OL550 1st gear

    Kyllä kai lehteä saa kritisoida? Ei tässä nyt ole kukaan parrikaadeille lähdössä lehtiään polttaan Sanoma magazines finland oy:n edustalle, ei nyt ihan voi verrata muslimi-tanska kohuun, vaikka ois se aika hienoa kun G.W.Bush ottais kantaa taittovirheeseen ja siitä nousseeseen kohuun :rotfl: Hyvä lehti muuten, ja laittakoot pipariksi menneet jutut lisänä seuraavaan lehteen :wink:

    quote/. Näissä mollausviesteissä tuntuu olevan sama meininki, kuin islamilaisilla terroristijärjestöillä, joiden provokaatio saa ihmiset nyt parrikaadeille.
     
  4. hairdude

    hairdude 1st gear

    pahoittelivat toistuvia virheitä,lupasivat parilla lehdellä jatkaa voimassa olevaa tilausta. kyllä ton kokoluokan lehtitalon pitää pystyä parempaan laatuun. jos kukaan ei valita tuskin rahaa vaativia korjauksia tehdään, se voi olla pois optioista.
     
  5. ChevyGirl

    ChevyGirl 1st gear

    myös naiset lukee kasia että tasapuolisuuden nimissä sitten myös vähäpukeisia miehiä poseeraamaan hienojen autojen kanssa, kiitooos :D
     
  6. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Tuota kysyttiin joskus 90-luvulla toimitukselta ja toimitus oli liittäny vastaukseen kuvan paidattomasta harrastajasta..... Ei hyvä. :odroll:

    Toki eivätpä ne misutkaan kai mitään rasvanäppejä oo? Mua ei henk. koht. haittaa, vaik tasapuolisuuden nimissä joka toinen julistehenkilö ois nainen ja joka toinen mies, jos siinä ylipäätään tarvii olla joku. Varsinkaan nyt, kun meidän taloudessa vaan tuolle kauniimmalle puoliskolle tulee V8 ja mulle niitä seniililehtiä...
     
  7. Eldorado_55

    Eldorado_55 1st gear

    Joo oli. Kuvat ja teksti oli myös parempaa mobilistissa, kannattaa vilkasta kun tosta kasista ei saa kaikkia selville
     
  8. Squarebird

    Squarebird 1st gear


    Enpä ole tainnut sentään hermostua noista vähäpukeisista naikkosista, enemmänkin se on sellaista tervettä huolta siitä, mihin tallainen lehti on menossa. Seuraavaksi vissiin sitten jo näytellään kaikenlaisia suloja. Ajattelen näitä asioita nimenomaan lasten kannalta (sen ikäisetkin ovat jo kiinnotuneita näistä tuunausjutuista, ja selailevat lehteä - olen huomannut lähipiirin osalta tämän).

    Aika eritasoiset asiat kuitenkin mielestäni: pieni mitätön virhe taitossa tai jatkuvat "pornahtavat" kuvat autolehdessä. Tämä on sellainen asia, josta esim. tasa-arvovaltuutettu saa jatkuvasti huomautuksia. Jollakin tapaa säälittävää käyttää hyväksi näitä vähäpukeisia tytteleitä - eihän ne likat saa siitä kuin ehkä pikkuisen karkkirahaa ja ilon nähdä itsensä lehden sivuilla. Tuskin niitten vanhemmatkaan on ensimmäisenä mainostamassa työpaikoillaan, että katsopaakas meidän tyttöä, kun se niin makeasti poseeraa tuossa auton konepellillä korkkarit ja bikinit päällä. Ei mulla niitä tyttöjä vastaan mitään ole - todella hyvännäköisiä kimuleita, mutta mielummin kattelen niitä jostakin muusta julkaisusta kuin autolehdestä. Eikä ole muutenkaan kovin hauskaa, kun naisystävän nuoret pojat kysyy lehtihyllyn vierellä, että miksi näissä lehdissä pitää olla näitä naisia autojen päällä!!!

    Ja aivan oikein tämä on pieni huoli verrattuna maailmalla oleviin ongelmiin. Mutta näistä pienistä asioista (enkä nyt todellakaan tarkoita pientä satunnaista taittovirhettä) ne isot elämän asiat juuri muodostuvat.

    Ja lopulta kun asiaa ajattelee, niin nämä jatkuvat mollaamiset on vain pienen porukan purnauksia - Veekasiakin lukee kuitenkin aktiivisesti yli 210 tuhatta suomalaista...
     
  9. 340

    340 Gearhead

    No tilaajapalvelua meinasin. Rupes vaan niin "harmittaa" tää ainainen narina täällä. :odroll:
     
  10. speedy

    speedy Double Gearhead

    Hiijjohoi! vaivasta pääsee kun tekee niinkuin minä itee, jo viimmevuonna lopetin moisen lehden tilaajana olemisen, turhaa noita kerätä hyllyyn pölyttymään! varsinkin kun nuo voi selata kaverilla käydessä,ei maks mitn ja saa kahveet saman hintaan helevetti :lol: Mopilisti on rok 8)
     
  11. chevystw

    chevystw 1st gear

    Jossain kasissa jo oli hyvä kuvallinen selvitys miksei vähäpukeisia miehiä näytetä... Jos joku muistaa niin laittaa lehden numeroa, että saadaan ChevyGirl tajuamaan :rotfl:
     
  12. TTA

    TTA 1st gear

    No hoh hoijaa. Miksi vähäpukeiset naiset olisivat lapsille haitallisia? Ihan saman tason kuvia esim. alusvaate ja bikini mainoksia näkee joka paikassa. Sanomalehdissa, kadun varsilla, anttilan kataloogissa. Näissä autolehtien kuvissa kuitenkin on vaatteet päällä vaikkeivat kovin isoja olekkaan.

    Vai että mihin v8 on menossa... 80- luvun lehdissä oli muutamia aika paljastavia tapahtumakuvia ja yhdessä lehdessä oli parin sivun kuva-kokoelma unkarin vähäpukeisista tytöistä :D V8:ssa tuskin koskaan tullaan mitään suloja esittelemään, sitä varten on ihan omat lehdet.
     
  13. impala67

    impala67 Double Gearhead

    niin kauan kun autojen ja mopojen päällä vääntelehtivät pimut rajoittuvat keskiaukeamaan, ei siinä mun mielestä ole mitään pahaa. Se, että se pimu on vain julisteen toisella puolen, mahdollistaa sen että voi laittaa seinälle pelkän auton kuvan. Hyvä niin.

    Mopojuttujen yhteydessä on ilmeisesti joku kirjoittamaton sääntö(?!) että pyörän päälle on laitettava nainen naitavaan asentoon? Vähän turhaa mutta jos sillä verukkeella jutun tekijä pääsee tutustumaan harrikkapimuihin niin se heille suotakoon :rotfl: !

    muistan se unkarin kisaraportin, se on kyllä veekasin juttujen pohjanoteeraus...
     
  14. SG480

    SG480 1st gear

    Älä vaan avaa koskaan Easy Rideriä - saattaa mennä yöunet. Hohhoijaa herrat. Autot ja kauniit naiset ovat kuuluneet aina yhteen ja toivottavasti sama linja jatkuu.

    Musta Valiant uusimmassa lehdessä saa mun pojot!
     
  15. impala67

    impala67 Double Gearhead

    juu en varsinaisesti siitä pahastu mutta välillä kyllä mielummin katsoisi sitä pelkkää pyörää isossa kuvassa, jotta näkisi mitä PYÖRÄLLE on tehty...
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kyllä Veekasilla menee hyvin. Ajatelkaas kuinka paljon siitä puhutaan ja kirjoitellaan ja ilmaista mainostahan sekin kaikki on eli "sama se mitä kirjoitetaan kunhan on esillä ja nimi on kirjoitettu oikein" :wink:
    Joka numeron jälkeen lehteä puidaan läpi varmaan tarkemmin kuin mitään muuta vastaavaa, oliko hyvä vai huono numero, mikä mätti ja mikä oli hyvää jne. ja vaikka moni jatkuvasti haukkuu niin silti ne jatkaa tilausta tai ostaa seuraavankin numeron.
    Aika juonia ne on tuolla lehden toimituksessa ja kustantamossa :rotfl:
     
  17. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    W T F :eek: :eek: :eek:
     
  18. dirty

    dirty 1st gear

  19. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    minua taasen ihmetytti myynti palstalla ku joku kauppas sorsan näköistä puhelinta ja LOPPUUN KULUNUTTA FARKKUTAKKIA! :eek: mitä vittua? kuka saatana haluais ostaa loppuun kuluneen farkkutakin?? kuluneen nahtatakin viel ymmärrän.. noille kamoille kaatopaikka ois oikee osote :odroll: vai pitäsköhän minun pistää sinne kilju pönttö myyntiin,ois ainakin lähempänä harrastusta ku tuo sorsapuhelin! :rotfl:
     
  20. e

    e 3rd gear

    Niin.

    Toiset kauppaavatkin sitten vanhoja pahoja autoja ja ruosteisia kelvottomia osia. Kuka hullu niitä sitten ostaa? Ja jotkut kaupittelevat kasviksia ja jotkut työntelevät niitä nenään.

    Meitä on niin moneen junaan että turha ihmetellä. Jollekin se sorsapuhelin voi olla just SE juttu.

    Ja vähäpukeisuudesta/alastomuudesta... Ihmeellinen juttu että lapsia halutaan kovasti varjella alastonkuvilta. Kyllä lapset tietävät ihan alusta lähtien että mitä siellä vaatteiden alla on. Koko alastomuuden tabu on muutenkin täysin ihmisten omaa keksintöä. Ihminenhän se on keksinyt itsensä pukea. Eläimet ne päästelevät edelleen luonnossa pelit ja vehkeet paljaana eikä ne ihmetytä/hävetä ketään.

    EDIT Niijuu pakollinen unohtui: On tää uusin varmaan paska lehti ku ne kaikki muutkin on kuulemma ollu. Mikä numero on muuten uusin?
     

Kerro tästä muillekin!