Tämä se vasta olis jotain!!!!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja max, 3.7.2015.

  1. max

    max Double Gearhead

  2. mcpete

    mcpete Gearhead

    No niin olis! Tän vuoden Custom Bike Showssa Nortäljessä oli parikin ruotsalaisryhmää käynnistelemässä pulsejettejä, meteli tollasessa on aivan perkeleellinen. Niil oli jettejä ainakin prätkässä, moottorikelkassa ja potkukelkan näkösessä hökötyksessä. Kipinä jäi kytemään takaraivoon...
     
  3. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Onks toi vähän ku patoputkimoottori, jollasia oli lennokeissa ja leluveneissä joskus 60-70 luvulla? Eli niissä ei pyöriviä osia vaan värähtelevä perhosventtiili avaa ja sulkee sisääntuloa räjähdyksen pakopulssin tahdissa. Jos toimii.
     
  4. max

    max Double Gearhead

    patoputkimoottori(ram jet) taitaa olla sellainen,joka on vaan suora putki kuristuksella,johon syötetään sitten polttoainetta ja toimii vasta 1000km/h ja yli nopeuksissa.Näin se taisi olla.

    Sysäysputki muunmuassa saksmannien V-1 lentävässä pommissa,ja sisältää tosiaankin sen perhosventtiilin ainoana liikkuvana osana.Kaverin ruumisarkussa on juuri tällainen sysäysputki.
    Melko varmasti tulevaisuuden ylivertainen voimanlähde.
     
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Luulis sitten että olisi jo nyt käytössä.
     
  6. max

    max Double Gearhead

    Hetekka tai vaikkapa kylpyamme voisivat olla hyviä lähtökohtia aloittaa suomalainen versio aiheesta.
    Tiedä sitten mikä olisi virkavallan mielipide, jos päästelisi syäysputkella varustetulla kylpyammeella pitkin Kehä III:sta?
    Huh,tänään oli aika kuuma päivä.
     

Kerro tästä muillekin!