Tämän palstan lukijoille

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja makke, 2.9.2004.

 1. makke

  makke 1st gear

  Laitan tämän tiedotteen, koska katson sen tässä kohdin hyvinkin tarpeelliseksi.

  Jokaisen tätä palstaa lukevan ja eritoten tänne kirjoittavan on muistettava se tosi asia, että kustomoinnissa ja roddauksessa rakentelusuuntauksia on useita ja siten mielipide-eroja varmasti löytyy.
  Joten toivottavaa olisi, että jokainen tahollaan miettisi hetken ennen kuin johonkin viestiketjuun laittaa viestinsä jossa arvostellaan kovasanaisesti jonkun muun tekemisiä tai näkemyksiä siitä kuinka auto tulee rakentaa ja millä tekniikalla.
  On kaikille reilumpaa että nuo mahdolliset rankat mielipide-eroasiat puhutaan henkilökohtaisella tasolla. Meinaan kun aina tuppaa sit juttu paisumaan yli äyräiden ja joku varmasti pahoittaa mielensä ja arvostelijaakin alkaa jo kaduttaa mitä meni sanomaan.

  Ja toinen asia... Se mistä auto on tehty, kuinka paljon osia vaihdettu jne. OD ei ole sit se paikka jossa noita asioita puidaan.

  Elikkä harrastetaan, ollaan kavereita ja puhutaan ne määrätyt asiat kasvotusten... jooko?! :wink:
   
 2. Scartman

  Scartman 1st gear

  Makke sanoo asiaa. Jokainen rakentaa autoansa niinkuin itse tykkää.
  Ei se meikäläisenkään autokaan mikään viimeisenpäälle tehty ole, ainakaan vielä. Jokainen taaplaa tyylillään....
   
 3. makke

  makke 1st gear

  Tämä tiedote ei johtunut mistään yksittäisestä keskustelusta, vaan pidemmän aikaa on ollut joitain juttuja joita on joutunut muokkaamaan kun jutut lipeää ohi aiheen ja menevät turhan jauhamiseksi.
  Eli ei kun keskustelemaan taas... :lol:
   
 4. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Ja mainittakoon vielä, että tämä ei ole Makken päähänpisto vaan ko tiedoitteen takana on koko Overdriven valvonta ja ylläpito tiimi.
   
 5. Heikki

  Heikki Gearhead

  Ja samat periaatteet pätee muillakin aihealueilla kuin vain rod & kustomissa :)

  Älkää henkilöikö näitä ylläpidon kommentteja vain niihin valvojiin, jotka ne esittää, sillä valvojat kyllä puivat isommalla porukalla asioita läpi tuolla kulissien takana!
   
 6. herrakani

  herrakani 1st gear

  Ns. painimalla.
   
 7. Karva

  Karva Gearhead

  No, höh ???

  Pieni piruilu ja trollaus vaan piristää, tai notta kerta-päivässä pitää hereillä ???

  Taitaa olla joka jannulla kerta tahi kaksi kun jutustelu ja kukkoilu palstoilla on menny överiksi - mitä sitten, eipä ole pahemmin mailla ja mannuilla tarvinnu asioita vatkata, kyllähän se nyt on niin jotta tänne juttua heittäessä ei noita kukaan ota kauhian tosissaan, koko kansan äänitorveksi ja malli mestariksi nouseva kun saa nopiasti ääliön maineen, Kaikkia kun ei vaan voi tietää ???

  Asiallisia kommentteja pitää suosia, sehän on selvä, mutta kyllähän pieni vedätys ja asian kannalta oleelliset kevenykset pitää sallia, se kun paljastaa aina lisää uusia uria urkehia, joka kerta kun homma alkaa mennä asian vierestä, tässäkin nimenomaisessa Rod & Custom osastossa liki joka toinen jannu tuntee tahi tietää toisensa, porukka kun tuppaa pyöriin pikkasen liiankin pienissä ympyröissä ...

  Hyvä se on jotta ollaan huolissaan, tai edes uhrataan ajatus moiseen, sehän vaan osoittaa jotta valvonta komissiolla on näköjänsä vielä harmaita tallessa, mutta keskustelu palsta on yhä keskustelu palsta, ja on järjen köyhyyttä soveltaa täällä saatuja ohjeita perehtymättä asiaan ensin perusteellisesti, Suomi-Kekkos-Slovakiassa kun on hyvä ja hauska harrastaa, mutta lopun perin se on täysin järjetöntä, kun ajatellaan kuinka vaikea täällä on saada autoa kilpiin, varsinkaan jos sille on jotain menny ja tehny ihan itte, luulempa jotta siitä ennemminkin, kuin noista keskenäisistä kyräilyistä on kysymys, tai vaikka näiden päättömien kohelien hauskasta tavasta ruveta nyt vaikka laskemaan jonkin auton prosentteja, saati sitten suoraa huudella jonkun tekemisiä ilmoille, mitä hev.. vit.. se muuten teille kuuluu, no onhan noita nähty, Eu suomi on siitä hauska paikka nykyisin, jotta nyt meillä on ranskalainen byrokratia ja lisäksi kaikki vanhat kunnon ääliöt sekä kateelliset naapurit, ja minä kun en pyytele keltään anteeksi, tosin ei ole mulle pahemmin vittuiltu vaikka mä auon täällä päätä kaikille ...


  Loppu-kaneetiksi pitäs työntää jotain nättiä ja viisasta, no mennään siitä mistä aita on matalin, tehkää niitä autoja ja lopettakaa niiden haukkuminen, jos ei pidä jostain sen saa sanoa, mutta jokainen tietää kuinka vaikeata, ja että se katsastus-raja on veteen piirretty viiva, mikäli joku aina välillä saa autonsa kilpiin ei sitä pidä sieltä yrittää poistaa, noissa tekiä-hemmoissa ja -helluissa on ihan oikeasti jokunen asiansa osaava ja kohtuullisen hyvä tyyppi, tarjokkaa niille kaljat, tai menkää ja kysykää, niin yleensä saa jonkun sortin vihjeen omiin ongelmiin, ja sitten toisin päin, notta mikäli tullaan kyselemään neuvoja ei tarvi alkaa sitä jne, kaikkien kun on alotetava jostain ...  LOVE & PEACE
  HYVÄÄ JOULUA
   
 8. makke

  makke 1st gear

  Tähän sanon vaan sen, että jos puheiden taso on mennyt siihen pisteeseen, että joku raastupaa vakavasti miettii, niin mitään liikoja ei olla hötkyilty valvojien tasolta.
  Juttu olkoon reilua ja vapaata kuten tähänkin asti on saanut olla, ja saa olla edelleenkin.
  Siinä kohdin vasta valvojilla ja ylläpidolla kello kilahtaa kun joku oikein kunnolla hermostuu. Ei kulissien takana voi tapahtua paljonkin, joten toivon ymmärrystä kaikilta! Yhteisen hyvän eteen tasoa ylläpidetään!
  Ja ei kun taas harrastamaan... :wink:
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Makke,poistaisitko tämänkin viestini.KIITOS!
  EDIT:
  Mitäpä tätä poistamaan, asiallinen teksti.

  Kommenttina voi sanoa, että älkää Makkea syyttäkö, OD:n kaikki sotakoirat on samaa mieltä.

  Eyetech
   
 10. Löytyisköhän jostain kirja: "Ainoa oikea tapa harrastaa autoja" ?
   
 11. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Ei löydy, en oo vielä kirjoittanut 8)
   
 12. Lulu

  Lulu 1st gear

  Asiaa, samaa mieltä viestiketjun aloittajan kanssa.
   
 13. Gear Grinders

  Gear Grinders 1st gear

  Oppia ikä kaikki.
   
 14. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Mun mielestä Karva kirjoitti asian niinkuin se pitäisikin olla.

  Mutta on kai selväkin että jos joku loukkaantuu, niin sitähän täytyy kuunnella, eikä sitä joka ei loukkaannu. Eikä aina voi tietää että kaikki ei halua ymmärtää kaikenlaista huumoria, silloin on helpointa ilman muuta jonkun hihkaista että heps poikki peli... Tai raakasti poistaa turhat ärsyttävät jorinat, noin esimerkiksi että tossa oli tällä kertaa se raja.

  Silti se mielipide, täytyyhän sekin voida sanoa. Ihan omin sanoin. Ilman palautetta ja kritikkiä ei synny keskustelua. Monta kertaa just keskusteluista syntyy hyviä ideoita, joku sanoo jotain ja joku toinen jatkaa, sitten kolmas keksii jonkin idean.

  Muutenhan käy kuvaannollisesti niin että tehdään vaan 48 koon kenkiä, ne meinaan kun sopii kaikille. :D
   
 15. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Ei ollut kun pari vuotta vanha aihe, mut ei se mitään.. Ihan hyvä aihe edelleen.
   

Kerro tästä muillekin!