Täristää vedossa (pika neuvoja)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Tonmar89, 13.5.2017.

  1. Tonmar89

    Tonmar89 1st gear

    Elikkä vast ikään tuli aspenin kutoseen vaihdettua apurunko ja sen myötä myös moottorin kumityynyt ja nyt mietityttää että missä mättää kun kiihdyttäessä täristää mutta vedon kun laskee niin menee hyvin tasaseen. Tärinä korissa eikä ratissa. Olisko laatikon tuki syytä vaihtaa myös jos nyt väärässä asennossa uusien moottori kumien takia vai mistä vikaa hakea?? Kiitos!
     
  2. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Siitä voi lähteä että loodan kumin vaihtaa myös, mikäli tärinää ei ennen remppaa esiintynyt. Ristikot myös voivat aiheuttaa värinän.
     
  3. DX

    DX Double Gearhead

    ristikoista jurnutus varmaan kotosinkin, eli kardaanilinjan poikkeamaan alottajan kertomus viittaa, lootan takakumin shimmaamisella/vaihdolla vois olla hyvä aloittaa arvaten, että häntää tarttis saada pikkasen ylemmäs,
    ja sitä poikkeemaahan voi olla liikaa sekä pysty, että sivusuunnassa,
    aika pienet parinkin asteen kulmamuutokset apurungon/koneen asennossa/muodossa verrattuna vanhaan setuppiin voi aiheuttaa tuota.
     
    Muokattu: 13.5.2017
  4. gomopar

    gomopar Gearhead

    Kun moottori kääntyy vedossa niin voisko pakoputki ottaa kiinni pohjaan.
     
  5. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Novassa oli ostettaessa samaa vikaa, korjaantui talven aikana kun vaihdoin uudet ristikot sekä vaihdelaatikon kannatinkumen. Ensin ehkä mittaisin varuilta kardaanikulman ettei se ole pielessä, ennen kuin ostelisin uusia osia. Mutta mielestäni toi "vemputus vedossa" viittaa just väljyyksiin tuolla kardaanin ja laatikon suunnalla, väärä kardaanikulma tekee sitten vapinaa ajonopeuden mukaan?
     
  6. jariha

    jariha Double Gearhead

    voi, mutta tuskin vika siitä löytyy? ristikolle epäilys täältäkin kun on paketteja vaiheltu?
     
  7. Tonmar89

    Tonmar89 1st gear

    Voi perseen suti en paremmin sano!!!
    "VIKA" paikallistettu ja korjattu.
    En tiiä kehtaanko edes sanoa :D appiukon pihassa oli pelti auki ja appi oli käyny kattomassa pellin alle ja tuli kysymään että miks sulla ei oo yhessä pytyssä johto paikallaan :D ja kas kummaa tärinä lakkasi! :D kuulosti tosin käydessään siltä kun olisi kaikki mukit ollu mukana.
     
    DX ja helvetinkat tykkäävät tästä.
  8. helvetinkat

    helvetinkat Gearhead

    mm. ton takia tykkään vanhoista pieruista:cool:
     
  9. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Kakkalla vai ilman?
     
  10. Tonmar89

    Tonmar89 1st gear

    Olis vissiin pitäny antaa piuhan olla vaan irti koska nyt kun kaikki pytyt mukana niin pätkii tyhjäkäynnillä mutta ajossa en ole ainakaan erottanut että nykii tai pätkii. Jakajan kansi ja pyöriä uutta mutta näinköhän pitää johdot ainakin mitata jos ei vaihtaa vai mistä pätkimisen syytä hakemaan?
     
  11. f34

    f34 Double Gearhead

    Saattaapi olla se pimeenä ollut tulppa kärsinyt..
     
  12. DX

    DX Double Gearhead

    hyvä että ongelman aiheuttaja löytyi

    öljy saattaa nyt olla aika luirua jos kovasti bensaa joukossa, vaihdat tai ajelet vähän varovammin sen aikaa että ehtii enimmät haihtua pois.
     

Kerro tästä muillekin!