Täristys/vapina ~110kmh

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja kane, 26.8.2010.

 1. Simo

  Simo 1st gear

  Oireet täsmäävät täysin Aspenissani olleeseen vaivaan. Ongelmana olivat kardaanin kulmat perään ja laatikkoon nähden.
  Jousiremontin seurauksena taka-akselin murikka oli kääntynyt "nokka alaspäin", jolloin ristikoiden kulmat olivat pielessä. Akselin asennon korjaus korjasi ongelman. Tärinä oli todella voimakas.

  Kardaanikulmiin löytyy oikeat asteet tehtaan manuaalista.
   
 2. Batmobile

  Batmobile Double Gearhead

  Dartti tärryyttää ja vapisee 90kmh ja 110kmh vauhdeissa. Luulenpa vian olevan mulla siinä, että ei ole puntitettu renkaita ollenkaan :lol:
   
 3. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Elkyssa sama onglema siinä 120km/h kohdalla, et alkaa junnaa ja pientä tärinää esiintyy. Sitte ku painaa kaasua, niin se pikkasen helppaa kun pääsee yli 140km/h mut muuten sitten alkaa väsymään kulku. Renkaat on uudet ja epäilen että saattais olla takaiskarit kulahtaneet, ainakin perä roikkuu normaalia enemmän. Auttaisko iskareiden vaihtaminen mitään asiaan?
   
 4. juko7

  juko7 Double Gearhead

  se on sitä designia, on ajateltu renkaan muoto uusiksi!
   

Kerro tästä muillekin!