Tässä köyhille ihmettelemistä... ?=0)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Fat Larry, 28.6.2002.

  1. Fat Larry

    Fat Larry 1st gear

    http://www.sportruck.com
    Kannattaa katsoa show kuvia... Kun meillä puhutaan autosta sairaan matalana, niin ollaan hieman eri mittapuissa... Vai miltä kuulostaa se että autoa on madallettu niin että oven alla ei ole enää edes kynnystä! :-o
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    ehkäpä käytännön sanelemat asiat ovat
    noi jätetty tekemättä :smile:
     
  3. datsunpower

    datsunpower 1st gear

    Ei saakeli että olis helppo siivota auto kun ei olis kynnyksiä!! Lakasis vaan enimmät hiekat pois lattialta. Tuota ideaa kun vähä kehittäs nih siitähän sais ihan siistin lopputuloksen mihin tahansa autoon. Jatkas vaan ovia ja leikkais kynnykset poijes WAU!
     
  4. tanari

    tanari 1st gear

  5. fisu

    fisu Gearhead

    voi herraisä minkälainen vessa :grin:
     
  6. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Tämä on yksi niitä juttuja, joita minä ei jummarra. Miksi pilata hyvä kaalinkuljetin?
     
  7. Driver81

    Driver81 2nd gear

    http://img.sportruck.com/events/ctj02/99.jpg Ihan tyylikäs peli jos unohtaa käytännöllisyyden. Mutta rikkoo ainakin kolmea lakipykälän kohtaa paikkailisilla asetuksilla. Rekisterikilpi, maavara, ja perälauta ei luultavasti saa aueta noin kaappariovet tuon ikäisessä autossa jne, jne. Eikun vaan hymy perseeseen ja rakentamaan.
     
  8. ajk81

    ajk81 1st gear

    Kukas ny noihin puuttuis, eihän jenkeissä kuulemma ole innokkaita katsastusmiehiä eikä ilmeisesti konttoreitakaan eikä kärryä tartte katsastaa niin mikäs siinä rakennellessa.
     
  9. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Totta mikäs jenkeissä rakennellessa, mutta entäs täällä kotisuomessa. Tarina onkin jo ihan toinen.
     
  10. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    huhhuh mikä "lasikuitukittipommi"!!! onko tämä nyt teidän mielestä kaunista?Kysympähän vaan...kun ajat pienkin kolarin,niin kaikki pakkeli ja lasikuitusaumat repee silmille...:razz:
    peltiin ei tulis kuin pien lommo,minkä voi taputella vasaralla suorax, sitäpaitsi
    ku tollanenhan painaa kaikkine pakkelimöntteineen jo saman verran kuin peltinen... hei kaverit ajatelkaa vähän... ei millään pahalla,mut säälix käy, OSTAKAA ELÄMÄ!!!:lol:
     
  11. Kaikki on varmaan ihan tosissaan... Onhan se kiva kun saa puljata ja toteuttaa itseään!!
     
  12. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Mitä tässä siis oli köyhille ihmetelemistä?
     
  13. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    On vähän eri asia noi jenkkien ilmajousitusmadallukset kun ne nousee napista ylöspäin, eli ne laskee parkissa maihin tyynyjen varaan, ja nousee kompuran avulla ylös, ilmajousitus on ehkä siellä vähän yleisempää.
    http://shop.sportruck.com/airlift/index.htm
     
  14. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Joo ilmajousitus ei muuten käynyt edes mielessä tuota kommenttia heittäessä(jostain syystä). Suomessa sitä taas ei varmaankaan niin usein nähdä(liekkö kellään joka kulmassa) sen järkyttävän hinnan takia, mikä täällä vallitsee. Mitenkähän sellaisen järjestelmän aurauksien säätäminen, että se toimii usemmassakin asennossa?
     
  15. Zakke

    Zakke 1st gear

Kerro tästä muillekin!