Taitaa taas yksi suomikilpuri vaihtaa maata??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja PPRCuda, 15.8.2007.

  1. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    SSSA:sta poimittua.

    yep! tomas har rätt...dom är överens fick jag precis just nu höra och han planerar att hinna prova den i sista piteå om överflyttningen från finland funkar som den ska!
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Hyvä juttu, että menee hyötykäyttöön, jos ei täällä kukaan asian eteen viitsi mitään uhrata. Ehkä se joskus nähdään nyt Suomen radoillakin, tallihautomoissa niistä ei kauheesti iloo kenellekään ole.
     
  3. harry

    harry Gearhead

    superstock oldsi vaihtoi maata( pohjois ruotsiin) viime viikolla. kaveri ajaa vielä tänä syksynä kilpaa ruottissa.
     
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Pontiac Ventura Stocker samoin pohjois-Ruotsiin comppikuski Per-Erik Lindgrenille. Aika tavaran kauppaa, tuo tais olla kaupan jokusen vuoden.
     

Kerro tästä muillekin!