Taittuva rekisterikilven teline

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja RockHQ, 16.10.2009.

  1. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Mistähän suomesta löytäisi hyllystä taittuvan rekisterikilven telineen takakilvelle? Siis saranoitu kilpiteline, näitähän on vaikka missä jenkissä ollut varsinkin GM:llä. Tää tulee mun 63 impalaan johon teen piilotetun vetokoukun ja tollanen aihio pitäisi löytää. Sääli että laitoin omat purkukorit paaliin keväällä :cry: Jenkeistä saisi noita kiinassa valmistettuja kopioita n 25 taatelilla, mutta kun en jaksaisi pelleillä ton takia. Jos jollakin on purkuraato josta joutaa kyseinen aihio saa laittaa YV:tä tai soittaa tai jotain?

    Tietysti ton voisi tehdä itsekin...
     
  2. Luigi

    Luigi Gearhead

    Eikös Jari Mäellä ole niitä jotka on tarkoitettu pick-uppiin että konehuoneeseen pääsee,,
     
  3. janiluo

    janiluo Gearhead

    Annoit sen kilpitelineen mulle siinä Cutlass-osa-kaupassa.
    Jos haluat takaisin niin soita ja tuu hakemaan.
    :odroll:
    t. Jani
     
  4. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    No siitähän se luonnistuisi? jos sulla on cutlass työn alla voisin myydä tai jopa antaa pois ison osakuorman, 4d ovia, konepelti, sisustaa uusittua ja vanhaa jne kunhan menis käyttöön?
     
  5. Rip Kirby

    Rip Kirby 1st gear

    Eikös sen aika helposti muokkaisi mistävaan bensatankin luukusta, hyvä saranahan niissä on...
     
  6. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Sedan Capricessa on tuollainen kääntyvä luukku jossa rekkarikilpi.
     
  7. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Joo, melkeen joka toisessa GM:n pulkassa tollanen on. Mulla vaan ei enää ole noita pihalla joista ruuvaa irti ja kunnostaa, siksi sellanen on hakusessa. GM originaali voi olla laadultaan parempi kuin tollanen suunniteltu mehikossa, valmistettu taiwaassa -kapine. Laikkaa sille joutuu näyttämään joka tapauksessa.
     
  8. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    No ota saranat GM STW;n tankinluukusta ja sovella joku r-kilvenpohja..
     

Kerro tästä muillekin!