Taivalkosken vieraskirjan "sensurointi"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Taivalkosken Moottorikerho ry', aloittaja TPJ, 22.8.2009.

  1. TPJ

    TPJ 1st gear

    Onko oikeasti näin herkkähermoista porukkaa pudasjärvellä, että kaikki kritisoiva palaute poistetaan kyseisen kerhon vieraskirjasta?

    Siellä on ollut jonkun verran juttua edellisistä testipäivistä ja kaikki viestit missä ollaan erimieltä toimintaa ylistävän porukan kanssa , on poistettu.
    Aika mielenkiintoinen reagointi järjästävältä taholta, ilmeisesti palaute osui kun siitä näin tykättiin huonoa.

    Alla minun kirjoittama viesti mikä poistettiin heti sivuilta, tuota ennen on poistettu ainakin neljä kyseistä tapahtumaa koskevaa viestiä.
    Jos tällainen viesti on loukkaava niin pyydän anteeksi kaikilta kenen mielen se on pahoittanut.

    "Täällähän on herkkänahkaista väkeä? Jos täällä ei saa muutakuin kehua ettei viestit katoa bittiavaruuteen niin aika lapsellista käytöstä ylläpitäjiltä.
    Kiva on että näitä järjästetään ei siinä mitään, mutta jos on paikalle tullut niin mielluummin ajaisi kuin odottelisi jonossa sateen tuloa.
    Jottei tätäkin viestiä poisteta heti niin kehutaan vaikka pitoa, se oli radalla todella hyvä:D"

    Edelleenkin olen iloinen että näitä joku viitsii järjästää, mutta ei kaikkea palautetta voi ottaa vittuiluna!
     

Kerro tästä muillekin!