Takajouset narisee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Bowtie, 14.10.2002.

  1. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ongelma on kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavanlainen: Takajouset pitää melkoista natinaa ja narinaa joka töyssyssä, joka ei sinäänsä haittaa mitään mutta syö miestä... Auto on 64´Chevy II, lehtijouset, 2 lehteä/puoli. Pystyisköhän asialle tekemään jotain, esim. auttaako jos jouset rasvaa?
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Usein lehtijousien lehtien välissä on kitinänvaimennuslevyt. Dodgessakin oli sellaiset muoviset. Rupesi narisemaan kun ne olivat kuluneet olemattomiin.

    Laitoin lehtien väliin sellaista kuminauhaa, jota löytyi vajasta. Oli sattumoisin juuri jousien lehtien levyistä. Varmaan esim. Etolasta löytyy vastaavaa.

    Loppui nimittäin narinat. Rasvaamiset saattaa auttaa hetkellisesti, mutta itse mietin, että jos siellä välissä ei ole mitään, niin alempien lehtien päät kalvaa koloa ylempiin.
     
  3. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Itse otin alkuperäiset muovisuikaleiden riekaleet kokonaan pois, ruosteet karisee paremmin pois, kuin jos on välissä muovi.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: J-M Partanen 2002-10-14 18:22 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!