Takakaaret leveämmiksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Sumu, 7.12.2004.

  1. Sumu

    Sumu Gearhead

    '73 Consulin takapäässä pitäisi saada 255 pyörimään ja perää hieman laskettua.
    Missä olisi hyviä kuvia erilaisista levitysoperaatioista?
    Tarkoitus olisi toteuttaa sellaiset hillityt pullistukset/levikkeet takakaariin.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

  3. Sumu

    Sumu Gearhead

    UP!
     
  4. topelius

    topelius 1st gear

  5. Sumu

    Sumu Gearhead

    Tänks. Mielenkiintoinen toteutustapa ja erittäin toimivan tuntuinen.
    Muita ideoita?
     
  6. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Budjetimpi ratkaisu olis uudessakin hotrodissa esiintynyt vanha kikka. Tällä kertaa nimenä oli osuvasti ghetto flares, eli abaut slummi-levikkeet!

    Eli renkaan ja kaaren väliin joku pesismaila tai vastaava, sillä varovasti taivutetaan kaarta ulospäin, samalla autoa varovasti liikuttaen jolloin maila pyörii siin välissä ja rullaa kaarta ulospäin.

    Siistimpi versio aiheesta löytyy myös, eli sellanen pyörännapaan pultattava hässäkkä, jolla voidaan sitte rullata kaarta muhkeemmaks.
    Autotek vantaalla teki kait sellasia levityksiä ainaki uudempiin tuunikipeleihin, niitten nettisivuilla vois olla aiheesta jotain, mut mä en pääse täl koneella sinne kattomaan..
     
  7. Sumu

    Sumu Gearhead

    Kuulemma uudemmissa , ~95 ,Transiiteissa on aika levittävät kaaret.
    Itse panin merkille Passatin kaaret, jotka olivat myös silmiinpistävän levittävät. Jotkut siihen tulee mutta kun tietäis mitkä...

    Onko muita idiksiä?
     
  8. Swine

    Swine Gearhead

    Yhteen aikaan oli sellainen "muotivillitys" että VW Golfin(sen ekan korimallin)lokasuojankaaria piti hitsata melkein mihin vaan autoon.
    Lopputulos ei aina oikein natsannut,paitsi tietty omistajan mielestä.
    Ne oli ainakin halpoja,muistaakseni reilun satasen maksoi kpl.Siis siihen aikaan kun markoilla pelattiin.Ehkä alkuperäistä levittämällä voisi saada kaiken fiksuimman näköisen,samalla taktiikalla kuin tuohon corradoon on tehty.
     

Kerro tästä muillekin!