Takakontin matto Pontiac Trans Am 2gen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja reynolds, 1.4.2017.

  1. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Saakohan näihin 2Gen mallin Pontiac Trans Ameihin jostain alkuperäisiä takakontin mattoja.....Ilmeisesti ollut alunperin sellanen karvalankamatto...?....
     
  2. firesweep

    firesweep Gearhead

  3. markoyt

    markoyt 3rd gear

    E baysta 49$.....haulla Trunk mat firebird 79.Tuo on alkuperäinen musta jossa tausta harmaata lumppua niinku orggis matossa.
     
  4. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Varmaan noista löytyisikin, mutta kun tuo ulkomailta tilailu, ei ole mahdollista......Eli tarkennetaas vielä.....Löytyiskö Suomesta tälläista mattoa uutenaan?
     
  5. PauliR

    PauliR 3rd gear

    Eipä taida kovinkaan monella olla hyllyssä, mutta kokeiles tilata jonkun kotimaisen putiikin kautta, esim. USParts, South West Trade, Racers Place ja mitä niitä onkaan.
    Yleensä ovat toimittaneet ihan sitä mitä asiakas haluaa.
     
  6. spede

    spede Gearhead

    Westfix.fi sieltä tilasin camaroon kontin maton. 140e näyttäisi olevan pontiaciin.
     

Kerro tästä muillekin!