takalasin tiiviste?crysler 300.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja nimat-13, 30.12.2008.

  1. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    -63 crysleriin ei löydy takalasin tiivistettä,on kysytty niemensivut ym,samaten on sen pitkän roof rail sealin?johon ht ikkunat ylhäältä tiivistyy.Kysynkin käykö muista mopareista nuo tiivisteet?Takalasissa varmaan ratkaisee kromilistan kiinnitys ura jotain?Ja vinkki mistä löytys ehjä bensamittari tai jopa uusi. No kiitos vastauksista yritän noista saada tiivisteen,onneks en taas suoralta kädeltä uskonut noita osatoimittajia jotka ilmoittivat ettei saatavana-63 malliin.
     
  2. jannis

    jannis Gearhead

    tiiviste

    Ainakin Steeleltä näyttäis löytyvän takalasiin tivari kaikkiin muihin kuin avoihin ja wagoneihin 120$. Varmaan enemmänkin, mut kerro malli.
     
  3. jannis

    jannis Gearhead

    sama

    Ainiin. 300:han se olikin. Kaikkee tää avuliaisuus ja olut teettääkin.
     
  4. jusi99

    jusi99 Gearhead

  5. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    + andy berbaumilta varmasti löytyy, ehkä myös gary goersilta.
     

Kerro tästä muillekin!