Takaluukun lasin nostimen moottori, mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Kartsa67, 15.3.2009.

  1. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear

    Terve,

    64 Newport farmariin sellaista etsin. Jenkeistä tilaamalla sellainen varmaan löytyisi (http://www.cbodies.com/) mutta vinkkejä otetaan vastaan löytyisikö lähempää? Käsittääkseni uutta/tehdaskunnostettua ei saa mistään.

    T.Kari
     
  2. sawoyman-64

    sawoyman-64 1st gear

    tämä voi tulla myöhässä itse tilasin saman moottorin Texas Acres kerhon linkeistä löytyy yhteys tiedot ja osto oli helppoa toimitus hyvin pakattu...
     
  3. Kartsa67

    Kartsa67 3rd gear

    Moro,

    ei tullut myöhässä, kiitokset sinulle tuosta vinkistä tosin tulee " hieman" myöhässä! Heillä ei ollut yhtään moottoria enää jäljellä mutta tuolta löysin toimivan, http://www.cbodies.com/ ja tilaus tuli nopeasti perille sekä oli mitä pitikin. Tuota firmaa uskallan suositella muillekin.

    Hyvää kevään ja ajokauden alun odotusta kaikille Moparisteille.

    ..Kari
     

Kerro tästä muillekin!