Takapään saumalistat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja 75b, 3.3.2010.

 1. 75b

  75b 3rd gear

  Onko jollain käytännön kokemuksia noitten takalokasuojien yläsaumojen peitelistojen vaihtamisesta lokasuojia irroittamatta?
   
 2. 75b

  75b 3rd gear

  Niin, jäi mainitsematta, että kyeessä on tietty MGB.
   
 3. aarteinen

  aarteinen 3rd gear

  Taitaa olla sen verran kokemusta, että en suosittele yrittämäänkään. Tosin tämä kokemus syntyi, kun koko pirssi "purettiin", hitsailtiin, hiottiin ja maalattiin.

  http://tiny.cc/k0RMS - tuossa linkki tilanteeseen, jossa auto lähti pellin käsittelyyn. Lokarit ja vanhat listat irroteltiin ja uudet kiinniteltiin paikalleen.

  Tarinaa tosin olen kuullut jostain "työkalusta", jolla ne saataisiin kaiveltua pois, mutta kun taisivat olla toisesta reunasta runkoon hitsattu ...
   

Kerro tästä muillekin!