Takavalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jori85, 7.6.2020.

 1. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Takavalot ei pelitä oldsissa. Kaksi lankaiset polttimot ja jarruvalot ja vilkut pelaa molemmin puolin mutta ajovalo ei. Polttimot kyllä ehjät.
  Onko ideoita?
   
 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Maadotus?
   
 3. grantorino

  grantorino Gearhead

  Se on sitten nykysuuntauksen mukainen, ei takavalot uusissakaan ajoneuvoissa pala.
   
  Bukero tykkää tästä.
 4. Jori85

  Jori85 2nd gear

  Mahdollisesti. Rupesin noita johtoja käymään läpi ja liitoksia niin nyt ei pelaa enään vilkut ja jarruvalotkaan.
  Kiirekin tulee kun auto pitäis tiistaina leimata :mad: ja tänään vielä yöksi töihinkin...
   
 5. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Itellä Oldsissa takavalois kans häikkää ni vika oli maassa/ lampunkannoissa. Lampunkantoja sai uusia. Ne on aika simppelit ne takavalojen johdotukset, virtamittari ja tunti aikaa ni ollaan melkeinpä valmiina. Helpottaa jos sulla on oman autos sähkökaaviot, kummasti vielä asiaa. Mut ilmankaan ei o mitenkään ylitsepääsemättömät.
   
 6. -tl-

  -tl- Gearhead

  Jos kaks lankasessa polttimossa pelaa jarruvalot ja vilkut normaalisti niin ei maadoituksessa silloin vikaa ole.
   
 7. Jori85

  Jori85 2nd gear

  No maadoitukset kävin läpi ja ei vikaa löytynyt. Vilkut ja jarruvalot sain pelittään taas uudelleen. Liitin vaan niin huonosti kiinni että alkoi nekin pätkimään kun johtoja kävin läpi.
  Mutta valot vaan ei pala:mad:
  Sitten joku on vetänyt joskus noita sähköjä uusiksi ja kaikki vanhat johdot on jätetty sinne sekaan... nyt täytyy luovuttaa tältä päivää ja lähtee yöksi töihin.
   

Kerro tästä muillekin!