"Talleissa tapahtuu.."

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mätiäinen, 16.2.2007.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, mitä nyt osa oli jo valmiiks lähinä taiteellisen näkösesti hitsaamalla kustomoituja mut nekin kustomoinnit oli kuulemma räkinyt, ohoh, eikun siis huolella tehnyt Suomessa ihan arvostettu autonrakentaja joten eiks se vielä vähän niinku nosta niiden arvoa :wink:
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Nostaa tietenkin,ei muuta kuin swappiin vaan!
    Sillä mitä noista saatte rakentaa pikkukakkosta jo hyvän matkaa :D
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Ei tommoset harvinaisuudet saa jäädä piiloon, tuo ne ihmeessä myyntiin, kait niille joku pelastaja löytyy, kun itse olet noin raa´asti poistanut noi alkuperäisosat vaunustasi.
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    On noista tosta irronneista aarteista kyselty jo ihan privaviesteilläkin, varmaan jotain mopilistei :p Mut kattoo nyt kunhan saadaan ens auto valmiiks niin sit voi tutkia mitä jäi ja keskittyä tohon myyntipisnekseen :rotfl:
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Niin voithan sä ittekin niitä tarvia, kun huomaat jossain kohtii leikanneesi millin liikaa pois.
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei kai toi liika meinaa mitään, kevenee vaan, kunhan ei vaan oo silpassu sitä liikaa sellasesta kohdasta mihin on ollu präntättynä jotain sellasia jänniä koukeroita :wink:
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Joo ne koukerot voi tietysti jossain kohdassa olla aika ratkaisevia ja niistä on vaikea selvitä puhumalla, mutta ei kait nekään ole ongelma, jos on todistettavasti kyseisestä laitteesta leikattu kappale olemassa mukana. Se vaan, että montako sataa todistajaa se vaatii. Riittääkö edes yksi varikollinen.

    Sen keventämisenkin kanssa pitää olla tarkkana, sillä Ree ryhmässä on olemassa minimipaino.
     
  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    1400 kiloo, ilman aivoja.
    Millin liikaa leikkaaminen ei haittaa, ainakaan vvm:ssä. Mullakin on tollasta pellinpalaa jossa koukeroa, kelpas leimallakin irtopelti penkin alla.
     
  9. kime2

    kime2 Gearhead

    Lisä painoja sitten vaan vaa´alla tarpeeksi kyytiin,mulla onkin tuossa jo varattu noita traktorin keulapainoja tulevaisuutta ajatellen ja niistä joutaa osa tuonne voikkaan voimistelijoille :wink:
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, painoja tarvii laittaa kun eihän tässä oo koko talvena jäänyt rakentamiselta varaa ruokkia kuskiakaan :lol: Vaan onhan tohon laitettu sit uutta ja osin alkuperästä jämerämpääkin tavaraa tilalle ja sisälle vielä putkeakin sellanen hässäkkä että hyvä kun koppiin enää mahtuu. No, onneks se meidän kuski on niin hoikassa kunnossa ja nuori ja notkea :rotfl:
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Se on hyvä, että on vielä nuori ja notkea. Joskus aikanaan kisoisa oli sen verran iso kaveri ajamassa Stockia, että ei mahtunut kuskin ovesta putkien välistä sisään, vaan hyppäsi autoon pelkääjän paikalle, josta sitten avustajat työnsivät kuskin paikalle ratin taakse ja vyöttivät miehen kiinni. Että on siitä pienuudesta ja notkeudesta jotain etuakin.
     
  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    PLAAH... :eek:

    Mä kävin tuolla surullisen kuuluisalla tallilla hämmästelemässä maailman menoa, eikä siellä yhtään vammasta tai muutenkaan rampaa yksilöä löytynyt. Aivokapasiteetiltaan hiukan vajavaisia tosin löytyi useampikin henkilö itseni mukaanlukien, mutta noita "verisiä laikkoja" "yleistä horror meininkiä" eikä muutenkaan kädettömiä aijiä näkynyt. Yksi tosin linkkasi, mutta vain vähän ja se kuuluisa koukkukin oli vaan harhaa. Ettei vaan olisi pelkkä Trolli koko Topicci :poff:
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Mitä ihmettä, onks jätkät kusettanu meitä koko ajan. On tääkin meininkiä.
     
  14. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    OOn mä senyhden nilkuttajan tosta porukasta nähny pari kertaa tässä viimeaikoina. Kyllä se aika vakuuttavastisen keppinsä kanssa ontuu :rotfl:
     
  15. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kepeistä ei enää ollut tietoakaan kun se tanssahteli tiputanssia kun se sai Chevy Pikkiksen käyntiin :poff:

    Ton tallin paras puoli on kuitenkin erittäin asiallinen porukka ihan kaikkia mekatsuja myöten :rotfl: Vieraasta pidetään hyvää huolta, Kaffea tarjotaan ja jääkaapissa on aina KOFFia :rotfl:
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ai Small Town Maniacin? Joko se paholainen käy ja kukkuu taas :eek:
     
  17. rocker79

    rocker79 Gearhead

    Ei ollu vielä Small Town Maniac, vaan tuon kauniimman osapuolen -80 GMC 4X4 Pikkis. Voi kun sen toisenki ois saanu jo tulille. :odroll:
     
  18. kime2

    kime2 Gearhead

    Tässähän ihan pohjanmaata myöden tuli säikähdettyä et joko se alkaa terrorisoida uudelleen :rotfl:
     
  19. rocker79

    rocker79 Gearhead

    Ei vielä, ei vielä. Mutta eiköhän se jonakin kauniina päivänä vielä tapahdu. 8)
     
  20. Kärsämö

    Kärsämö 1st gear

    No nyt lähti mopo säädettäväksi, (ilman onnettomuuksia, ihme kyllä) kiitosta vaan kaikille avustajille että sai sen alas hyllyltä! Nyt jännityksellä odottaen tuloksia...
     

Kerro tästä muillekin!