Talli paloi autoineen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kantti, 11.3.2004.

  1. kantti

    kantti Gearhead

    Ajattelemisen aihetta varmaan kaikille autoharrastajille. Tuollainen vetää nöyräksi. :cry:

    http://tinyurl.com/yrylx
     
  2. Jupe

    Jupe Gearhead

    Oijoi... tänään täytyy käydä oman pirssin tallilla... :eek:
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Näytti johtuneen täysin omasta tyhmyydestä. Jälleen kerran.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Surkeesti on poikien autoille käyny, vaikka en tuunauksesta paljoo perusta.

    Toivoa sopii että, pojilla oli edes osakasko...
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    paljonkohan saa kaskosta omaavastuun jälkeen noista autoista. Ja kenellä on kasko 1000 mk:n ooppelille ?...kyllä siinä vaan joutuu kiristeleen hampaita ja tekee duunin uudestaan
     
  7. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Mitens se tulityö valmistelut pitikään tehdä? 2x 6kg ja 1x 12kg jauhesammuttimet ainakin, sekä ympäristön kastelu ja palavat kohteet suojattava peitteillä. Ja sitten vielä kipinä vahti tunniksi. Mutta kuka näitä oikeasti omissa hommissa noudattaa?

    _________________
    MOPAR - My Only Problems Are Repairs

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: kimmeli 2004-03-11 18:41 ]</font>
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Eikös se tihu(tuli)työkurssin ohjeen mukainen kipinävahti aika ollut 2 tuntia :???:
    Joulukuussa tuhoutui Kuopiossa 63 Olds Starfire ja Norton tulipalossa. Samalla paloi myös kuorma-autoja ja kaikki muu irtaimisto, mitä hallissa oli :sad:
     
  9. Fury

    Fury Gearhead

    Kävinpä tänään tulityökurssin!
    Jos tulityö tapahtuu "tilapäisellä" tulityöpaikalla, tarvitaan tulityökortti ja väh. 2 kpl 12kg sammuttimia tai vaihtoehtoisesti 1 kpl 12kg sammutin ja paloposti. Vakuutusyhtiön "vakituiseksi" tulityöpaikaksi hyväksymällä alueella EI tarvita tulityökorttia, mutta sama määrä sammutuskalustoa..jotenkin näin se meni!
     
  10. Fury

    Fury Gearhead

    ..ja tilap. tulityöpaikalla vahtiaika on väh. 1 tunti.
     
  11. HEMI

    HEMI 1st gear

    Paska juttu sinäänsä mutta onneks ei ollu ton kummemmpia autoja jotka palo.
     
  12. weripuo

    weripuo Gearhead

    Säälittää että talli kärsi vaurioita
    ja työkaluja tuhoutui.
     
  13. Fastback

    Fastback Gearhead

    no niinpäs, halpoja autoja tai ei, mutta voi sen rakentajaa vi#uttaa kun kaikki palaa savuna taivaalle ja vakuutusyhtiölle on turha selitellä, että 2500h tehty töitä ja oli melkein valmis... Paska säkä, ei voi muuta sanoa.
     
  14. over head man

    over head man 1st gear

    Reilu kerhosta päivää!!
     
  15. HEMI

    HEMI 1st gear

    Arvasin että jotain käy ketuttaa mut sehän oli mun mielipide kyllä se olis pahempi musta ollu jos siellä olis jotain harvinaisempia ja vanhempia vehkeitä ollu mut noihan oli jotain 80-luvun kadetteja jota pyörii joka pihassa ruostumassa että kyllähän niihin osia löytyy kyllähän se vituttaa jos monien tuntien työ tulös häviää savuna ilmaan ja tässä tapauksessa tais olla oma vika että eipä multa enempää sympatiaa asiaa kohtaan irtoo.
     
  16. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Auto kun auto, omistajalla suuri suru kun noin käy. En ainakaan ala vähättelemään mitä autoja siellä tallissa oli, tai vielä vähemmän naureskelemaan. Aina joku saa (kieroa)tyydytystä jos jonkun auto, jota ite ei satu arvostamaan, kärsii. Saakeli kun lehdestä luin tosta, niin pari sekuntia aivot raksutti et mikä katu se olikaan missä meijän talli on, samassa kaupungissa kun ollaan. Autojen lukumäärä ja maastoauton hitsausjuttukin täsmäs pelottavasti. Toivottavasti pojat saa korvaukset kohilleen.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voi olla vaikea saada korvausta työstä minkä on tehny. Ja se on sama työ oli sitten ooppeli tai cadillakki. Aihion arvo onkin sitten toinen juttu
     
  18. J

    J Gearhead

    Paska juttu tollanen palovahinko.

    Meilläkin oli joku aika sitten todella läheltä piti tilanne tallin palamisen suhteen. Yx jeppe oli hitsaillut pakoputkee ja vireinen roskis oli alkanu savuta. Nakkasi roskiksen pihalle ja tunki siihen lunta. Joskus kolmen tunnin päästä porukka poistui paikalta ja joku siirti roskiksen takas sisälle. Varmuuden vuoksi vielä iso köntti lunta päälle. Seuraavana aamuna sitten soi puhelin että teidän tallilla on ollut tulipalo! Koko kiinteistön alakerta oli ollut aamulla täynnä mustaa savua kun viereisien firmojen äijät oli tullu töihin. Se perkeleen roskis oli sitten kummiski palanut. Onneksi ei palanu mitään muuta, kiitos sen että se roskiksen lähellä ei ollut mitään. Yks auto siellä oli sillon sisällä ilman ikkunoita, onneksi sisusta purettuna niin ei sekään pahemmin vauroitunut hajusta. Ja sitä pahaa hajua sitten riittikin muutaman viikon. Ja tietysti kahvihuoneen keksit meni syömäkelvottomaksi.... :lol: Mutta siis säikähdyksellä, seinien ym. kamppeiden pesulla&puunauksella ja muutamalla wunderilla siitä selvittiin.
    Nyt on jengi aika paljon tarkempaa noiden kipinöidensä suhteen. Ja tuskin toi tulipalokaan montaa kertaa tolleen varottaa...

    Että eipä siihen tallin polttamiseen näköjään mitään älytöntä tyhmyyttä ja huolimattomuutta vaadita. Kukapa olis uskonu että roskis syttyy vielä 3 tunnin päästä, kun se on pariin kertaan täydennetty lumella?!? Näin jälkikäteen ajateltuna on hyvä sanoa että olishan se pönttö varmaan osannut olla yön ulkonakin, mutta silloin kukaan ei kokenut sitä tarpeelliseksi. Noh, ens kerralla vastaavassa tilanteessa sitten tietää toimia fiksummin. :wink:
     
  19. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Kumma juttu, että hitsaamista useimmat varoo ja vähän pelkää, mutta rälläkkä laulaa surutta joka jepellä ja siitä kipinät lentää paljon pidemmälle kuin hitsistä.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eihän noi kuvissa olleet autot ainakaan niin tuhoutuneilta näytä. Hieman nokeentuneet. Ei ole edes kauheen pahasti muoviosat sulaneet. Melkein pesu ja vahaus riittää. Vain se mistä palo alkoi kärsi hieman laajempia vahinkoja. Sekä se Golf, mutta se oli kai vielä muutenkin aika keskeneräinen.

    Eiköhän noista muista vielä auton saa, paitsi siitä palon aloittajasta. Onhan niitä paljon pahemmin kärähtäneitäkin ainakin jenkkipuolella korjattu. Tietty kaikki ylimääräinen homma harmittaa, mutta toisaalta harrasteautojahan noi on.
     

Kerro tästä muillekin!