Tallikuulumisia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja Kalle Koo, 30.1.2010.

  1. manha

    manha Gearhead

    [​IMG]

    Tuollainen kuttaperka keulainen classic saapui mulle viime viikolla Floridan lämmöstä ja auton varusteetkin on sikäläistä tarvetta vastaavat.Eli lämppäri ja tuulilasin pyyhkijän moottori puuttuvat.Nyt kiinnostais tietää,että oletteko onnistuneet korvaamaan tuo pesimen motorin jollain muulla,vai onko minun vain hommattava jostain alkuperäinen..?
    Ja jos jollain sattuis löytymään lämppärin osia,olisin kiinnostunut.Lähinnä ne ikkunalle nousevat suulakkeet olisivat nyt tärkeimmät,mutta tarjota saa kaikkia muitakin osia.
     

Kerro tästä muillekin!