Tallipaikat, haluan/tarjoan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 4dFunClub, 9.6.2006.

  1. Luckyluke

    Luckyluke 3rd gear

    Moi, hakusessa talvisäilytyspaikka autolle (GM a-body) Uudeltamaalta max n. 80 km / 1h ajoaika säteellä Helsingistä. Ei tarvetta käydä autolla säilytysaikana. Vaatimuksena lämmin sekä ulkopuolisilta suljettu tila. Soitot / sms / whatsup 050 4092620 Antti
     
  2. Luckyluke

    Luckyluke 3rd gear

    Talvisäilytyspaikka löytyi.
     
  3. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Liedossa 10-tien varrella reilu 10km Turusta paljon rempattu kimppatalli nimenomaan harrasteautolaittoon.

    3 paikkaa, kukin n. 8,5x4,2m (36m2). Yksi paikoista on täyskorkea (4m), kaksi paikkaa siten, että toinen puoli on korkeudeltaan 2m., toinen 4m. Joka paikalla 3-vaihesähköt. Hallissa koneellinen poistoilma, lämmitys ILPeillä. Seinät ja katto 2 x kipsilevy (paloturvallisuus). Hallissa saa tehdä kaikkea tavanomaista harrasteajoneuvon laittoon liittyvää korjausta.

    Tulijoita muutama jonossa, ei vielä päätetty kuka ja mihin paikalle. Vielä siis mahkuja.

    Oman looshin lisäksi vuokraan sisältyy yhteinen työalue (40 m2), jossa mm. uusi 2-tolppanosturi automaattilukoilla, kompressori sekä työtilaa. Tätä et ihan joka hallista kaupan päälle saa.

    Laittaos yv:llä kuvausta itsestäsi ja mitä olisit lattialle tuomassa/ mitä ajattelit ropata, niin katsellaan sitten speksit puolin ja toisin tarkemmin.
     
  4. JF97

    JF97 1st gear

    Moi!
    Säilytys-/ rakentelupaikkaa SN95 Mustangille olisin vailla, Helsingistä 100 kilometrin säteellä. Tietysti mitä lähempänä, sen parempi.
     
  5. Matti

    Matti Gearhead

    Porvoo-Askola-Mäntsälä-Loviisa-Sipoo linjalta rakentelupaikka tai heitto paikka nosturilla sekä tila työpöydälle , työkaluille nikkarointiin. Tarve mahdollisesti joulukuusta alkaen
     
  6. vm-72

    vm-72 Gearhead

    ----
     
    Muokattu: 16.9.2021
  7. Rytari

    Rytari Gearhead

    Tarjolla Talvisäilytystilaa auto/mp/pienemmät veneet trailerin kanssa, yms. Mahdollisesti myös muut tavarat neliöiden mukaan.

    oven korkeus 2600mm.
    Pelkkä säilytystila, lämmin.

    tarjolla Parkanossa

    Mp 20€ kk, <6m autot 45€/kk

    Yv, rytari@hotmail.com tai 050 5821 663
     
  8. mvonholt

    mvonholt 1st gear

    Moi! Hakusessa autotalli jenkille (Pontiac A-body: pituus 5151mm, leveys 1948mm) Uudeltamaalta tai max. 1h ajoaika-säteellä Helsingistä. Pitäisi olla lämmin, ulkopuolisilta suljettava tila. Ei auton ruuvaus/remonttitarpeita, tarve vain auton säilytykselle ja muutamille kotitaloustavaralaatikoille. Soitot/Whatsupp/SMS 050 5054284 Marse
     
  9. Matti

    Matti Gearhead

    Säilytykseen saattaisi löytyä lämmin tallipaikka vartiokylästä 2 auton tallista.
    Mailaa
    mattinykanen77@gmail.com
     
  10. julmajari

    julmajari Gearhead

     
  11. Pata8

    Pata8 Gearhead

    Hei,

    Löytyisikö rakentelutilaa talveksi pakettiautolle? Tekisi mieli aloittaa rekteilyauton rakentaminen, mutta pohjolantalli ei nyt oikein nappaa. Mielellään Järvenpään läheltä. Tarjoa hinnan kera.
     
  12. jariha

    jariha Double Gearhead

    Keravalla tarjolla "käytävä"paikka kimppatallista. 175€/kk + 1kk takuu. Sisältää lämmöt, sähköt,yms. Laita pikku kuvaelma rakennustarpeista, autosta ja itsestä osoitteeseen yv/ jari.harkonen@gmail.com jos on tarvetta tallipaikalle.

    Paikka vuokrattu toistaiseksi...
     
    Muokattu: 8.11.2020
  13. mvonholt

    mvonholt 1st gear

    Autotalli löytyi.
     
  14. Revival74

    Revival74 1st gear

    Keväällä olen iloinen Jenkkiauton Chevrolet Caprice omistaja. Etsin jo nyt Chevrolet Capricelle huhtikuun lopusta alkaen yhteistalli paikkaa Helsingistä 100 km säteellä. Voi sijaita kauempanakin jos ei ole lähmpänä tarjota. Hakusessa yhteistalli paikka jossa voi Capricee korjata, tuunailla ja säilyttää turvallisesti. Ja toivottavasti tallilla on samanhenkistä mukavaa Jenkkiauto porukkaa jonka kanssa viettää iltaa yhdessä jos ei jaksa autoa korjata. Voi lähestyä yksityisviestillä tai soittamalla / tekstaamalla numeroon 046 625 71 62
     
  15. Mustang sälli

    Mustang sälli 1st gear

    Morjensta
    Olis 2017 valmistunut talli joutilaana Keravalla Koffin vieressä Tiilitehtaankadulla.
    Myyntiin tai vuokralle,
    n. 4.5m x 9.6m, 43m2+ 17m2 parvi, 5m korkea tila, isolla ovella, oma WC, voimavirta 16A, nosturivalmius. Oma tupa = oma lupa, eli saa tehdä melkeenpä mitä tahtoo (Ei kuitenkaan ammatttimaista autonpesua).
    Jos kiinnostuit niin otappa yhteyttä, voin laitella kuvia tallista tai saa paikanpäälläkin käydä kurkkimassa jos haluaa. jarkki.viking(ät)gmail.com
     
  16. Tumusport

    Tumusport 1st gear

    Läntiseltä Uudeltamaalta (mieluiten Lohjalta) edelleen hakusessa auton säilytyspaikka, riittää että on kuivassa, ei ropaustarpeita.

    puh 0504037440 /Tuomas
     
  17. Minihilisti

    Minihilisti 1st gear

    Tampereen lähistöltä olis hakusessa tallipaikka ropausmahdollisuudella.
     
  18. Iiro

    Iiro Gearhead

    Sama vika kuin edellisellä kirjoittajalla, eli ropailu paikka Tampereen lähellä olisi ehkä tarpeen.... ensin paikka, sitten auton hankinta :)
     
  19. Tweek

    Tweek Gearhead

    Paikat täytetty.
     
    Muokattu: 6.10.2021
  20. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Missähän hinnoissa kimppatallipaikat pyörii etelä-suomessa, max 40km Helsingistä? Semmonen missä vois nuo käyttöharrasteet huoltaa, pestä ja mielellään myös tarvittaessa hitsata. Toki tavaraa pitäs pystyä myös säilyttämään.
     

Kerro tästä muillekin!