Tallipaikat, haluan/tarjoan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 4dFunClub, 9.6.2006.

 1. Tweek

  Tweek Gearhead

  Paikat täytetty.
   
  Muokattu: 6.10.2021
 2. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Missähän hinnoissa kimppatallipaikat pyörii etelä-suomessa, max 40km Helsingistä? Semmonen missä vois nuo käyttöharrasteet huoltaa, pestä ja mielellään myös tarvittaessa hitsata. Toki tavaraa pitäs pystyä myös säilyttämään.
   
 3. AsiaSelvä

  AsiaSelvä 1st gear

  Laitetaan tiedustelua jo hyvissä ajoin vaikka kesä on parhaimmillaan. Eli etsitään ensi talvea varten säilytyspaikkaa harrasteelle Etelä-Pohjanmaalta, ensisijainen sijainti Suomenselkä-Järviseutu-Seinäjoki alueelta. Ei rassailutarvetta. Mieluusti peruslämmöllä olevaa tilaa. Ja vehjes on 60-luvun alkupuolen GM:n B-bodyllinen laitos, pituus n. 5,48m.
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Piäkaupunkiseudulla oleva kimppatalli tms paikka kiinnostaisi. Moottorin täyshuolto mielessä, eli pitäisi olla sen verran tilaa, että mahtuu auto ja auton moottori vierekkäin. Talvikausi 2021-2022 näin aluksi.
   
 5. Alexi

  Alexi 1st gear

  Joko Tampereen sällit ovat löytäneet tallipaikat itselleensä? :odsmile:

  Itse olen jo pitkään haaveillut kunnon rassaustiloista ja nyt se olisi myös taloudellisesti mahdollista. Jos löytyisi jonkinlainen tallipaikka kohtuuhintaan Tampereen seuduilta niin lähtisin erittäin mieluusti mukaan! Tulee värkättyä mm. kaikenlaisten sähkö- ja elektroniikkahommien parissa, mutta myös kaikenlainen mekaaninen ruuvaaminen kiinnostaa, menopelit mukaan lukien. :odcool: Tällä hetkellä minulta löytyy vain käyttöauto ja projektimoottoripyörä, mutta toivon mukaan pian muutakin laitteistoa. Tarjoan omalta osaltani osaamista, välineitä, työkaluja ja apua sekä rehtiä ja rentoa seuraa. Voin mielelläni auttaa muiden rassailuissa ja projekteissa parhaani mukaan oman ajan ja jaksamisen puitteissa!
   
 6. bathory

  bathory Gearhead

  Sulle ja edellisille: onko kylmäkoski liian kaukana?
  E. Laaja alue, mutta tokmannin läheisyydessä.
   
 7. Alexi

  Alexi 1st gear

  Sinne ois matkaa vajaa 50 kilometriä suuntaansa niin kyllä se ainakin toistaiseksi taitaa vähän liian kaukana olla. Jos ei lähempää ala löytymään ja sun tarjous vielä voimassa niin täytyy sitten katsoa. Tietysti lisätiedot tiloista ja vuokrauksesta kiinnostaa!
   
 8. Tweek

  Tweek Gearhead

  Yhdelle rassille vielä tilaa, mielummin vuosiksi kuin talveksi.
   
 9. always bb

  always bb Gearhead

  Vuokraan päijät-hämeen alueelta hallitilaa 100-200m2
  Vinkitkin otetaan vastaan. Kimppatalli käy jos kaikilla on omat työkalut,

  Puhelin 0417554848
   
 10. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Moottoripäivitykseen joutuva tenu-Dart etsii talven ajaksi tilaa kimppatallista stadista tai lähiseudulta. "Yhden talven proggis".
   
 11. -vellu

  -vellu Gearhead

  Myös tänä vuonna on kausisäilytyspaikkoja tarjolla. Nyt myös muutamia rakentelupaikkoja Vantaan Hakkilassa.

  Tsekkaa sivut: www.vuokratallit.fi
   
 12. lintta88

  lintta88 1st gear

  Oisko uudellamaalla ulkosäilytys tilaa yhdelle full-side farmari projektille korvausta vastaan tietenkin.
  Ainakin kevääseen asti.
  Auto on nurmijärvellä.
   
  Muokattu: 29.9.2021
 13. arskazone

  arskazone Gearhead

  Raision suunnilla kumminkaa kellää mitää lämmintä tilaa vuokralla talveksi?

  autoavailla@yahoo.com

  AZ
   
 14. Pietu22

  Pietu22 1st gear

  Moi ! Sain kaverilta vihiä, että täältä saattaisi löytyä vielä talvisäilytyspaikka. Haussa lämmin halli, jossa auto saisi seistä talven yli. Ei tarvitse olla rakentelutilaa.
  Auto asuu Espoossa ja etsin tilaa mielellään max 50 Kilometrin säteeltä.
  Tilasta voi laittaa viestiä joko täällä yv tai sähköpostilla : pietutelsavaara@gmail.com
   
 15. nitola

  nitola Gearhead

 16. jariha

  jariha Gearhead

  ....
   
  Muokattu: 10.6.2022
 17. 8Juba7

  8Juba7 3rd gear

  Kokeillaanpa kepillä taas jäätä Olisi tarve hallipaikalle Tampere, Lempäälä, Valkeakoski, Nokia akselilla, jossa voi laittaa -74 Dodge Monacoa. Viestiä voi laittaa suoraan jukka.makinen@outlook.com
   
 18. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Jos joku tarvii, ni olis vapautumassa 200 neliöö tilaa Kelatiellä Vantaan ja Tuusulan rajalla. Tila on fiksun mallinen harrastehommiin, siel on vedet, sähköt ja muut rensselit, varastotilaa ja jopa saunatilat. Vuokra on 1200€ kuussa, eli alueelle halpa. Ilman lämmitystä ja sähköä. Jos kimppatallia meinaa niin sinne menee helposti kuus autoa niin että rakentelutilaa jää riittävästi. Enemmänkin jos pääasia on halpa hinta. YV:nä voi kysellä
   
 19. jariha

  jariha Gearhead

  Keravalla tarjolla paikka kimppatallista. 175€/kk + 1kk takuu. Sisältää lämmöt, sähköt,yms. Laita pikku kuvaelma rakennustarpeista, autosta ja itsestä osoitteeseen yv/ jari.harkonen@gmail.com jos on tarvetta tallipaikalle.

  toistaiseksi täynnä
   
  Muokattu: 29.7.2022
 20. gunslinger

  gunslinger 3rd gear

  Kysellään nyt alustavasti, että oisko Oulun seudulla tarjolla Valiantille lämmintä tilaa ens talveksi. Hinnasta riippuen voi olla joko pelkkä säilytyspaikka tai sitten hieman värkkäystilaakin ympärillä.
   

Kerro tästä muillekin!