Tallipaikat, haluan/tarjoan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 4dFunClub, 9.6.2006.

  1. Henkar

    Henkar 1st gear

    [​IMG]

    Hiä ja motskari tarviis tallipaikan esimerkiksi jostain kimppatallista Varkauden seudulta. Tottakai peruslämpö ja sähkö on perusjutut. Hitsaus luvat tai jopa laitteet olisi sitten jo hyvä lisä ja vielä jos vettäkin (sammutukseen...no ei vais) tulis niin jo oltais luxus-pilttuussa.

    Muutamia paikallisia talleja on jo kyselty mutta yli 120€ tallipaikasta rokottaa jo aikapaljon budjetista talvenkin aikana eli halvempaa paikkaa toivoisi.

    Yhteisiä sääntöjä noudatetaan eikä ole kyllä mitään intressejä alkaa toisten autoja tallilla omin päin näpertämään eikä ole tapana kutsua tallille mitä tahansa porukkaa / puolta kylää räkimään lattialle.

    Jos tiedät tai joku tutun tuttu tietää paikan niin otahan yhteyttä. Sikaa ei tarvii säkissä ottaa eli esittäytymään toki tulen/tullaan.

    p.0400758443

    -Henri K & Jenny V
     
  2. chad666

    chad666 3rd gear

    Terve!
    Helsingin Ylä-Malmilta tarjolla autotalli vuokralle talveksi.
    Talli on noin 13 neliötä ja kylmä. Valo ja sähköpistorasia löytyy.
    Vuokrakausi olisi määräaikainen 6 kuukautta ja alkaisi sopimuksen mukaan noin lokakuun puolessa välissä.
    Vuokra 120 e/kk.
    Yhteydenotot: bsoderst @ gmail.com tai 050-5869 283
     
  3. vm-72

    vm-72 Gearhead

    vielä hetken paikka tarjolla!!



     
  4. jjp

    jjp 1st gear

    Tallitilaa vapaana kouvolassa 2-3 autoa mahtuis.
     
  5. DX

    DX Double Gearhead

    Erittäin asiallista tallitilaa Porissa, tarkemmin Harmaalinnassa,
    kaks 4,5m korkeaa 100m2 ~10x10m hallia leveellä ja täyskorkeella nosto-ovella, lattiakaivot ja vessat löytyy molemmista, toisessa vessan päälle rakennettu muutaman neliön toimistokin (ei vie tilaa hallista), asfaltoitu piha ja kohtuullisesti parkkitilaa.
    hinta jotain 450/kpl + alvi
     
  6. ip98

    ip98 1st gear

    Välitetty ilmoitus Facebookista:

    "Vuokrataan harraste- ja säilytystilaa Viialan (Akaa) UPM tehtaan verstashallilta. Vapautuu noin kuukauden sisään. Noin 170m2, 2x2tonnin siltanosturi. Vuokra 750€/kk ja sähköstä 12c/kWh. Soitelkaa kiinnostuneet harrastajat numeroon 0442753799"
     
  7. fennia

    fennia Gearhead

    Kaveri kaipailisi ainakin säilytys- ja jopa jotain roplailupaikkaa edllisesti museoleimaan menevälle 80 luvn alun Jaguarille Oulu- Rovaniemi akselilta.
     
  8. puliraggari

    puliraggari 1st gear

    vieläkin olisi hakusessa tallipaikka tampere/lähialueet. jos jollain tiedossa kimppatalli paikkoja tai mahdollisesti iso tila, mihin tälläisen voisi perustaa kohtuu kustannuksin nii yv:tä pukkaamaan!
     
  9. Azi

    Azi 1st gear

    Edelleen hakusessa.
     
  10. Ahjo

    Ahjo 1st gear

    Edelleen Dartti tallia vailla!
     
  11. Tweek

    Tweek Gearhead

    Talli on täynnä :pinup:
     
  12. Flash

    Flash 3rd gear

    Haussa impalalle talveksi säilytys/rakentelupaikka. Joensuu/lähiympäristö.
    o4o 4394294
     
  13. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    salosta 30km ylöspäin on ehkä saatavilla omaa tilaa vuokralle, jossa saa tehdä mitä vaan ja sitten pelkkää säilytystilaa. mutta kosteus on ongelmana siellä vielä, joten kovin pitkää seisotusta kannattane siellä tehdä... yyveellä saa paikan omistajan tiedot, sillä myös muita talleja edullisesti salon ympäristössä. myös minun talliini saa moottoripyörän tms pienen kulkineen pienellä maksulla.
     
  14. kepak

    kepak 2nd gear

    kimppatallissa tilaa nokialla Kankaantaan teollisuusalueella muutamalle autolle !!
    talliin mahtuu myös moottoripyöriä ...

    laita viestiä jos kiinnostuit...



    ..
     
  15. kostaja

    kostaja Gearhead

    Lämmintä säilytys tilaa autoille,vaunuille,pyörille,veneille ym.
    korkeus 3,6m
    mahdollista tehdä remonttia tai teettää remontit/huollot
    myös nouto kärryllä säilytykseen sovittavissa

    Virroilla

    044 3736805
     
  16. RutgerHauer

    RutgerHauer 3rd gear

    Vuokrataan kolme tallia Espoosta. Tallien koot n. 47 m2, 70 m2 ja 72 m2.

    Kuvat löytyy linkin takaa:

    http://www.tori.fi/uusimaa/Autotalleja_Espoossa_8483951.htm?ca=18&w=1


    47 m2 tallissa on voimavirta ja voi hitsata, tulee myös vesi, on lattiakaivo. WC löytyy. Lattia betonia. VUOKRATTU

    70 m2 tallissa on voimavirta ja voi hitsata, ei vesipistettä tai lattiakaivoa. Lattia betonia. Talli pisimmillään 11,5m ja leveimmillään 6,65m. Kulmasta pois 3m x 2,5m tila. Mahdollisuus käyttää yhteisvessaa. VAPAA

    72 m2 tallissa on voimavirta ja voi hitsata. Lattia betonia, jonka päällä maali. Vesi tulee mutta ei lattiakaivoa. Tallin pituus 11,5 m ja tila L:n muotoinen. Mahdollisuus käyttää yhteisvessaa. VUOKRATTU

    Vuokralainen maksaa vuokran lisäksi sähkön ja vesimaksun. Talleissa lämmitys sähköpattereilla. Kaikkiin talleihin kulku auton mentävistä pariovista (leveys 2,37m). Tallien korkeus n. 2,37m.

    Vuokra asettunee n. 8 €/m2 luokkaan. Vuokratakuu 2 kk vuokra. Lumenluonti kuuluu vuokrahintaan.
     
  17. Pakoputki

    Pakoputki 1st gear

  18. Punainen

    Punainen 1st gear

    Halutaan talvisäilytyspaikka autolle Tampereen lähistöltä. Auto tuodaan loka-/marraskuun vaihteessa ja haetaan pois vapun tietämillä. Pari tarkistuskäyntiä talven aikana. Talli löytyi.
     
  19. Valsumies

    Valsumies 3rd gear

    Tallipaikat Kuopio, tarjotaan

    Tarjolla auto-/mp- harrastetilaa Kuopiossa (kiire)

    Etsitään 126 m2 kimppatalliin vielä yhtä vuokralaista. Mielestämme kilpailukykyinen hintataso kohtuullisen hyvällä sijainnilla. Tallin mitat 5,7 m * 22 m ja sisäkorkeus noin 3 m. Vesipiste/kaivot, wc, suihku, voimavirta ja vuokra sisältää lämmityskulut.
    Tarkistetaan mahdollisesti luottotiedot ja vuokra yhdeltä henkilöltä 200e + takuuvuokra 2kk/400e. Vain pitempiaikaiselle vuokralaiselle (ainakin talven yli). Mahdollista myös, että otettaisiin käyttöön myös ns. heittopaikka halvemmalla hinnalla.

    Puh. 040 5449262 Pasi

    Tämmönen vielä tarjolla.
     
  20. 66monaco

    66monaco Gearhead

    vielä yks tai kaks mahtuis.... :odroll:


    Paikkoja tarjolla Helsingin Tattarisuolta 488m2 kokoista, juuri yhdistyksellemme hankitusta asiallisesta hallista. Haemme tiloihin aktiivisia, amerikkalaishenkisiä, pitkäaikais jäseniä. Meitä on nyt 12 henkeä. tiloissa saa hitsata jne. Meiltä löytyy, mig, kaasu, sorvi, kanttikone ja pylväsporakone. Tiloissa on n. 100m2 parvea missä taukotilat wc ja suihku (tulevaisuudessa ehkä myös sauna)myös alakerrasta löytyy wc ja vesipiste. Tiloissa myös ns "heittopaikka" missä voi tehdä akuutti remppaa esim. käyttikseen. Hallissa molemmissa päädyissa isot nostovet. Vuokra per kk on vielä auki, tulee riippumaan ylläpitokustannuksista mutta puhutaan 200-250e per rakentelupaikka ja 2 kk takuuvuokra.
    Jos kiinnostaa ilmoituksia:

    gmika ät hotmail.com

    Mika nolinelinoli 7372907

    tai

    tuomas nolinelinoli 5365530
     

Kerro tästä muillekin!