Tallipaikka hakusessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Getrac, 20.11.2008.

  1. Getrac

    Getrac 1st gear

    Terve kaikki FORD henkiset ystäväni.
    Tietääkö kukaan tallipaikkaa -72 Torinolleni? Jos pääsee rakentamaan niin aina parempi, mutta lämmin säilytystila riittää myös.

    Terveisin
    J-P
     
  2. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Sori ei ole paikkaa, mutta minkä mallin Torino jos saa kysyä?
    Toivotaan että saat suojan päälle.
     
  3. Getrac

    Getrac 1st gear

    Tässä malli

    Grand Torino Sport fastback 1972 Q-code, (alkuperäinen cobran sisustus, bucket seats, ja shifteri). Auto rakennettu alunperin Gumball rally:yn. Historia hyvin mielenkiintoinen.
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

  5. Getrac

    Getrac 1st gear

    No just se

    Juuri sama pirssi. MRGuts (herra Sisu) saapui pari kuukautta sitten, ja odottaa innolla ensikesän cruisailuja. Toivottavasti herrasta on iloa suomen Ford hemmoile.
     
  6. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Upeeta täytyy sanoa!! Mahtava auto ja tekniikkakin sellainen että kelpaa cruisailla vähän pidemmällekin. Tuosta sais vaikka hienon lehtijutunkin tehtyä.
     
  7. Fastback

    Fastback Gearhead

    Mielestäni tuossa on oivaa Ford Freak Magazine ainesta.
     
  8. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Jep, lehtijuttua vaan tulemaan, niin muokataan sivuille. Ja Aatu varmaan lähettää juttua Galaxiestaan, kun on näköjään sellaisenkin hommannut. Jes... kaksi autoa lisää radalla ensikesän Natikoissa! Vai? :rotfl:
     
  9. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Koitan saaha Torinon kuosiin ens kesäks ja Natikoihin ilman muuta, on vaan niin hitosti muita kiireitä ja muksukin tulossa vuoden vaihteen kieppeillä, eikä toi projekti muutenkaan ole kovin sujuvasti edennyt :( Galaxie tuli haalittua syyskuussa, se ois sit joskus Torinon valmistumisen jälkee vuorossa, laittelen vaikka maililla kuvia ja juttua.
    Sori J-P, sun tallinhaku-ilmoitus meni yleiseksi löpinäksi :)
     
  10. Getrac

    Getrac 1st gear

    Eipä mit'n

    No ei haittaa vaikka löpistäänkin. Ford:eihin liittyvät löpinät ovat ihan mukavia.
    PS: lämmin tallipaikka löytyi, tosin herran vieressä on täysverinen hyvin tulinen saksalainen. Otetaan ne kunnostushommat ensi talvena, ja keskitytään nyt hankkimaan niitä NOS osia.

    Jos Carlisleen on menijöitä ensi kesänä (Ford Nationals), niin olkaahan yhteydessä.
     

Kerro tästä muillekin!